Posts

Elokuvia ensimmäinen päivä

Jo ensimmäinen kokous voi päättää. Hän valitsi kodikas ilmapiiri, ensimmäinen tarjous tunnustelut mukana? Tavoitteena! Mutta joka kaistale on oikea? GLAMOUR sanoo, mitä elokuvia he heräävät romanttinen jokaisessa ihmisessä

Me kaikki tiedämme, että kutsu viihtyisä elokuva iltana kahdesta syystä tiettyjen yhdistysten. Mutta jotta tarjota selkeä kertaheitolla: Kuka netflixt duetto, ei tarvitse välttämättä seksiä. Kuitenkin yksi ei tapaa uusi tuttavuus vastakkaista sukupuolta elokuvan maku thrash: Sen täytyy olla tietyt perustiedot kiinnostusta.

välillä "titaanimainen" ja "olla sitkeähenkinen"

Mutta mitä elokuva valita? Kukapa haluaa pelotella mahdollisia uusia paremmin puoli ensimmäisessä kokouksessa noin uppoamisen neljän tunnin "Titanic "? Mennessä sireenin kaltainen vinkunaa Celine Dion televisioon, jokainen ihminen on kuumeisesti pakenemaan. mutta kumpikaan haluat katsella ties kuinka monennen kerran, miten Bruce Willis täynnä vuotaa hänen aluspaita. Tämän välttämiseksi GLAMOUR on joitakin elokuvia täynnä romantiikkaa sinulle poiminut, jossa mies ei voi paeta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 41