Posts

čudežno sex svet

Da prihaja jezik okrepljeno s francoskim seks, ki se uporablja, veš zagotovo. Toda kaj spolna praksa, bi verjetno "Kitajski vožnja sani" ali "Wiener Auster" biti, in kaj je pravzaprav "španski kolesar"? Če bolje skrbi, če človek "Double Dutch" želite opravljati? Razkrivamo, kaj je štiri izjemne Sexbegriffe pomeni

par postelja

Fancy dunajski oyster? V nasprotju s tem pa je najdražji določena ne nasprotuje ©
Getty Images

Kaj je "Kitajski vožnja sani"?

"Kitajski vožnja sani" ni užitek na snegu, ampak v spalnici. Ženska leži na hrbtu, moški pa kleči na prvi obrnil svoj obraz, da ji med noge rahlo ločila. Zdaj pa postavlja svojo rit off na svojih stegnih, prodre v njih. Ona obloge, medtem ko noge okoli njegovega trupa. V tem položaju, ki je prav tako "Finski vožnja sani" imenuje, Gospod ima svoj srček, ne samo trdno pod nadzorom, ampak tudi v pogledu.

Sextipp: Z prekomerno razširitev hrbta, lahko ženska v najboljši luči sedanjosti (telo je napeto in vse krivulje so popolnoma uprizorjena) in tudi spremenite zajela kota. To se zgodi tudi, ko ima njen zgornji del telesa v desno ali levo - tako lahko mimogrede treba preprečiti poslal nekoliko ukrivljene penise.

Kaj "Double Dutch" pomeni?

Če kdo ste "Double Dutch" Torej (a "double Dutch") Predlaga, potem ste se ukvarjajo z zelo odgovornih spolnih partnerjev: Izraz pomeni, da hkrati uporabite dva kontracepcijo. Ne, on ne bo potegniti dva kondomov več med seboj. Prav tako zaščitili sebe in ne kot tabletke proti nosečnosti in dodatno s kondomom pred spolno prenosljivimi boleznimi. Še posebej, ko imajo spolne odnose z neznano osebo "Double Dutch" priporočljivo. Domnevno izvira izraz, saj so Nizozemci na splošno velja za zelo odprt za kontracepcijo.

Kaj je spolna praksa "Wiener Auster"?

Če je vaš spolni partner počutim se kot "Wiener Auster" ima, hoče srkanje brez lupine v avstrijski prestolnici, vendar Naleteli na vas - v pravem pomenu besede. za "Wiener Auster" je spolni položaj, v katerem ženska leži na hrbtu, dajo noge na ramena človeka in gube noge za njegovo glavo. On nagne kleči pred njo, prodre (ko je verjetno uživa lep razgled), in kraji, ki večino svoje mase na njeno off. To povečuje pritisk na njegov penis - ki mu daje veselje -, ampak tudi G-spot stimulacijo v dama dobro deluje v tem položaju.

Sextipp: Ko človek doseže zadnjico za ženske, je lahko spreminja globino in hitrost penetracije. vendar lahko spolni partner spreminja z odpiranjem ali zapiranjem nogami intenzivnost. Toda pozor: Močni in dobro raztegne-vratne mišice žensk so v "Wiener Auster" očitno koristno.

Mimogrede: Ime Sexstellung je dejal, da so bili skoval avstrijski Maler Peter Johann Nepomuk Geiger, ki je leta 1840 izdelal sliko, da je par v "Wiener Auster"-Pose kaže na kavču. Umetniško delo je kmalu vsakomur na koncu, in položaj je bil takrat v bordelu obiskovalcev na Dunaj na vrhu seznama želja.

Kaj je "španski kolesar"?

"španski kolesar" ni seksi Katalonci, ki so na konju je na poti navzgor, vendar pa je zelo ozek in koničast sedlo, ki je deloval do 19. stoletja kot instrument, mučenje, v katero je bilo povedano, na primer, med zaslišanji nog in brez dotika tal. Danes je kovinski sedež uporablja v sadomasochistic območju za pripravo bolečine radostno užitek.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 66