Posts

Mini pilleri ja annostus

Mikä on minipilleriksi ja mitä se tarkoittaa, että otetaan 24 + 7? Tulossa täällä!

pilleri nainen

Ehkäisypillerit ovat saatavilla eri koostumuksissa ©
Getty Images

Mini-pilleri

Lisäksi mikro-pilleri saatavilla markkinoilla estämällä jopa mini pilleri. Hänellä ei ole heidän nimensä, koska se on pienempi kuin mikro pilleri, mutta koska se on erilainen koostumus. Mini pillerit ovat progestiinia valmisteita - jotka eivät sisällä estrogeenia. Määrä progestiinia on pienempi kuin määrä tarvitaan elin on yleinen tapa estää ovulaation. Mini pillerit eivät hyökkää, koska munasolujen kypsymistä ja ovulaatiota yksi vaan toimivat tehostaakseen limaa kohdunkaula ja estää siittiöiden niin tapa kohtuun tai munanjohtimeen. Muna ei lannoitettu. Advantage: Se sopii erityisesti imettävien naisten sydän- ja verisuonitauteihin ja naiset, jotka kärsivät siedä estrogeenia. Haitta: Minipillerit ei tarjoa vastaavaa suojaa mikro pilleri, joka tuo lisää todennäköisyyttä läpivuodon kanssa ja on aina otettava samanaikaisesti niin, että se toimii. Viiveellä yli kolme tuntia se menettää vaikutus. (Esimerkki minipilleriksi on pilleri 28 Mini).

Varoitus! Poikkeuksena on pilleri Cerazette. Se sisältää vaikuttavana aineena desogestreeli, joka on toleranssialueen jopa 12 tuntia verrattuna tavanomaiseen progestiineja mini pillereitä. Jos et ole varma, missä ajassa pilleri säilyttää vaikutus, lue pakkausseloste tai kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

24 + 7 24 + 4 + 2 ja 26?

Lisäksi erot koostumuksessa, pillereitä voidaan myös jakaa eri annostusohjelmaa: On olemassa 21 + 7 24 + 4 + 2 ja 26 valmisteet. 21 + 7 yhdistelmä on yleisimmin käytetty: pilleri otetaan 21 perättäisen päivän ajan. Seuraaja seitsemän päivän tauko (tai lopeta seitsemän lumelääkettä pillereitä, pillereitä ilman vaikuttavaa ainetta). Tämän jälkeen aloitat uuden läpipainopakkaus. On 24 + 4 variantti, pilleri on otettu 24 peräkkäisenä päivänä, ja sitten altistettiin neljä päivää. On 26 + 2-variantti otetaan 26 hormonia sisältävää ja hormoneja pillereitä levinnyt 2.

Yhteenvetona: Micropills koostuvat kahdesta estrogeenia ja progestiinia. Micropills voidaan jakaa yhden, kahden ja kolmen vaiheen valmisteet. Mini-pilleri on estrogeenivapaissa. Pillereitä ovat Annosteluaikataulun 24 + 7 24 + 26 + 4 ja toinen

Jos sinulla on kysymyksiä pillerit tai haluat keskustella muiden kanssa aiheesta? Keskustelevat
GLAMOUR keskustelufoorumille!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6