Posts

Kaipaan sinua!

Varmistaa, että kumppani menetit - eikä vain lomien aikana

Kaipaan sinua! _537487

Varmistaa, että et mene häntä päähän ©
Getty Images (2); Kollaasi: Condé Nast Digital

Ironista kyllä, festivaali rakkauden, miten monet parit erottaa viettämään joulua perheen kanssa. Palata kotikaupunkiinsa, toteuttamassa lukuisia vierailuja sukulaisten ja mennä juhlimaan Kindergarten ystäviä ja koulukavereita. Mutta aikaa yksin on hyvä paitsi hieman nostalgiaa, vaan myös suhteeseen. Koska halu kumppani osoittaa, kuinka kuinka paljon tarkoittaa toisiinsa, hitsattu yhteen vieläkin, jolloin jälleennäkeminen kauniimpi. Kuitenkin, voit silti auttaa hieman mennä hänen poissa ollessasi ei suinkaan pois pään. Neljä temppuja, jotka saavat sinut ikimuistoinen - paitsi joululoman aikana.

Neljä temppuja kasvattaa kaipaa sinua:

Matkamuistoja vasen: Tietenkään ei haittaa valokuva hänen yöpöydällä tai matkapuhelin näyttö, niin että hän ei unohda teitä, mutta myös hienovaraisempia matkamuistoja voi innostaa ajatuksiaan. Esimerkiksi korun, huivi tai jopa alusvaatteita, joka muistuttaa häntä viime kuuma yö kanssasi.

Set Tuoksu: Se, että kaksi ihmistä tuntee vetoa toisiinsa, paljon riippuu siitä toisiaan "voi haise", Miehet rakastavat haju meidän iho, hiukset ja vaatteet. Joten anna paidan, jossa sinun maannut hänen viime yönä, valehtelee (johon oli tarkistanut pois myös sama erä 1), spray tuulahdus hajuvettä hänen tyynyn tai "unohtaa" Shampoo hänen kanssaan. Hän ajattelevat jokaisen haistella.

Tee muisti: Miehittää paikkoja hän vierailee usein, järjestöjen ja muistoja itsessään. Tämä voi olla pieni sydän, että olet intiimissä matkalla hänen toimistoonsa mainonta sarakkeeseen. Mutta myös yhteinen hetkiä hän ei unohda. Jos, häntä. B. isku hänen suosikki kahvilassa huvin maitovaahtoa kärjessä nenä, hän ajattelee joka kerta, kun hän kuulee äänen cappuccinon.

lisätä ennakointi: Joko piilottaa rakkauskirje hänen asunnossaan, laukku tai takki, jossa teet hänestä koskaan maistaa oman yhdistämistä. Tai lähetä hänelle lupaava tekstiviestillä tai sähköpostilla liikkeellä. Myös jännittävä likainen puhua koskaan satuttaa mitään suhdetta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =