Posts

Kurpitsa Spice Hair

Nyt kurpitsan trendi nousee päämme: uusi trendi hiusten väri on innoittamana kultti juoma "Kurpitsa Spice Latte" ja sopii täydellisesti kultainen syksyllä

Kestää vähän kaneli, muskottipähkinä, ripaus inkivääriä ja neilikka - et voilà - trendikäs mausteseos "kurpitsa Spice" luodaan. Berniin "Kurpitsa Spice Latte" hieman maitoa ja kurpitsasose tai mausteinen merkinnän Classic kurpitsan kakku - mikään ei toimi ilman Trend mauste, joka antaa jokaiselle lautasen hieman terävyyttä. Sen erityinen väri tarjoaa nyt myös vaihtelua päämme. "Kurpitsa Spice Hair" on uusi hiusten väri suuntaus syksyllä!

Sekä Kurpitsa Spice itse on suuntaus hiusten väri eri appelsiinit, punaiset, kultaa ja kuparia sävyjä. Base ovat lähes aina punaisen ruskeat hiukset, saat muutamia poimintoja ja lowlights moniulotteinen ja värikkäiden vaikutus.

Myös hyvin kaunis: Kuka on luonnostaan ​​melko tummat hiukset, voi olla maaginen hiukset kanssa BALAYAGE teknologia lämmin punaista ja kultaa. Advance hiukset on valkaistu säännölle.

Tämä jyrkkä hiukset suuntaus jäähyväiset on kesällä samaa, mutta paljon helpompaa, eikö? Vain muutama kohokohdista ja päihin antaa hiuksille erittäin erityinen touch - ei sanoa aivan erityinen terävyys.

Tärkeää: Punertavanruskea hiukset täytyy loistaa - Vasta sitten tulee "Kurpitsa Spice Hair"-trend parhaalla mahdollisella tavalla. Käytä tahansa shampoo hoitoaine varten erityisen huolellinen ja tuoda pituudet ja päättyy paistaa-neste loistaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =