Posts

Uudelleenlöytämiseksi klassinen

Ponytail kampaus - onko virtaviivainen, twirled, solmitut tai kihara look - ovat uudet darlings suunnittelija. Nyt Hollywoodin suunnannäyttäjiä ovat löytäneet klassinen kampauksen itse. Näytämme paras Star kampaus ja paljastavat, miten ne tyylistä

Vuosia, poninhäntä pidettiin tylsä. Mutta klassinen on taas uusi seksikäs näyttää. Olipa twirled, sumea tai sileä - olemme nähneet suunnittelijoiden kuten Giambattista Valli, Marc Jacobs tai Proenza Schouler syksyn / talven näyttää hänelle takahuoneessa. Nyt tähteä kuten Kate Beckinsale ja Emma Stone huomanneet poninhäntä itselleen.

Punaisella matolla, olemme melko harvinaisia ​​liikkua, mutta voimme kulumista poninhäntä tyylikäs liike asu tai keuliminen seksikäs versio uudessa trendikäs klubi. Ja jopa kylpyamme-hiukset päivän et enää tuo ansiosta monitaituri käsitteestä. Helposti tyylistä tehdä poninhäntä kampaus myös ontua harja jälleen katseenvangitsija.

Vain yksi ehto on olemassa, jos haluat nachstylen kampaus: Saat poninhäntä kampauksen haluat pitkät hiukset. Ne, jotka eivät auta laajennuksia tai leike-in laajennuksia (esimerkiksi 'Magic-Hair' Schwarzkopf. Hinta noin 30 euroa). Mutta onko hänen pitkät hiukset on oikeastaan ​​vain pettää tai: Käytä hiukset bändejä ilman metalli - hiukset on vähemmän kireät.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 37