Posts

On mora biti

Kaj je pomembno za zdaj, na dolžini ali obsegu? Kako velik penis? Ena študija je preučila, ugotovila, ideal, da je velikost penisa žensk. In tam je jasno gospodov ustvarjanja: ženske bo najboljši kos človek je res večja, kot je

penis-LEN-157505222

Penis Velikost: Je dolžina ali obseg za ženske bolj pomembno?
©
Getty Images

41 žensk bo 3D modele tiskalnikov penis, proizvedene v roki in se nato odloči, kateri je njihov ideal najboljši kos naslednjo. Sliši se kot seks igrač stranke, vendar je bil postopek študija na Univerzi v Kaliforniji na "Kako dolgo naj človek je penis?", Te 33 različnih variant dame so vroči, da so dolgi od 10 do 20 centimetrov in je imela kapaciteto okoli 6,5 do 18 centimetrov.

Ista ustanova za avanturo in odnos

Potem ko so se ženske hranijo vse modele penis v svojih rokah, so se morali odločiti, ki se je pojavila jih izpopolniti - edinstveno, spolno avanturo in za spolni odnos s partnerjem več let. Rezultat je konec maja 2014 na seji "Društvo za psihološko znanost" je bil predstavljen v San Franciscu, je bila naslednja: Za tako razmerje in za eno noč, so bili udeleženci študija penisi iz povprečni penis dolžine približno 16,5 cm. Premer okončine v človeka za eno noč je nekoliko več kot v letu za stalno vez. Vodja študija Shannon Leung komentiral analize, ki kažejo, da lahko pretirano dolg penis povzroči bolečine v vratu spolnega partnerja, bi lahko bolj obširen genitalij poveča možnost ženskega orgazma, pa saj to lahko vpliva na bolj živčne končiče.

Ženske cenijo penis dolžina napačna

Poleg tega, Leung prijavil drug ugotovitve študije, da bi morali vsi ljudje pomiri, nimajo Gardemaß 16 centimetrov: An dodane sestavine študije je bil razširiti ženske koli penis model, je za 30 sekund v rokah moral voditi. Potem ko so napolnjene za približno deset minut vprašalnik o raziskavi in ​​so nato prosili, da si za to med 3D modelov 33, ki so jih prej imel v rokah. Namesto iskanju identični element, udeleženci napadli ponavadi večjih modelih. Ženske imajo penis splošno torej več pravic, kot je v resnici. "Moški, ki so doživele operacijo za penis širitve upoštevati, lahko prišli do znanja, da ženske pogosto precenjujejo, morda v okviru projekta zbogom"Znanstvenik Leung pravi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 73 =