Posts

Uusi spin-off vahvistettu!

Pitkä huhu jyrsiä melko vähän Liars-spin-off, nyt se on viimein vahvistettu. Mikä se on "Pretty Little Liars: Tällä perfektionisti" menee ja mitä PLL Stars jälleen sujauttaa niiden roolit

Janel Parrish, Sasha Pieterse, Pretty Little Liars, perfektionisti

©
ABC-studiot

lähtien
"Pretty Little Liars" päättyi kesäkuussa 2017 fanit kaipaavat comebackin hittisarjasta. Nyt tämä halu on todella totta - ainakin puoliväliin. Kuten muun muassa Yhdysvalloissa verkkolehti "määräaika" raportoitu amerikkalaisen televisiokanavan Vapaamuotoiset vahvisti haara mysteeri sarjan ympärillä Aria, Hannah, Spencer, Emily ja Alison. "Pretty Little Liars: Tällä perfektionisti" perustuu kirjan tekijän Sara Shepard PLL ja lisäksi mukauttaa I Marlene Kingin televisio. Tärkeimmät valettu myös Sasha Pieterse, jotka olivat jo nähty PLL Alison DiLaurentis ja Janel Parrish alias Mona Vanderwaal.

Janel Parrish, Sasha Pieterse, Pretty Little Liars

©
Getty Images

Se on järkeä "Pretty Little Liars: Tällä perfektionisti"Kaupunki Beacon Heights näyttää olevan täydellinen - hänen ylhäältä college hänen liian motivoituneita asukkaille. Todellisuudessa kaikki on täysin erilainen kuin se näyttää ensi silmäyksellä. Stressiä ottaa olla täydellinen, johtaa salaperäinen murha. Takana jokainen perfektionisti on mysteeri, valhe ja alibi vuotia.

Jatkuu

Spin-off olisi näin ollen ainakin yhtä jännittävä kuin "Pretty Little Liars" olla. Tarkasti, milloin pilottijaksossa lähetetään, ei ole vielä selvää - me pitää sinut ajan tasalla, mutta tietenkin!

26 syyskuu 2017, 10:53


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 11