Posts

»Popolni« ženska

Seveda pa ne smete bend, da si človek, ampak da ga ne boli, da vedo, kaj moškim všeč in kaj ne. GLAMOUR.DE in GQ.de začela hkrati veliko raziskavo spolov in GQ gospodje odpakirali: je treba ohraniti vedro žensko usta, ki je zelo seksi in kako pogosto lažejo

Ženska, mlada, brunette, dolgodlaki, smeh

Megan Fox uteleša popolno žensko? Vsaj za 23 odstotkov GQ.com bralca
©
Getty Images

Kaj moški želijo?

Vsaj so iskrena: Moški priznali, da sta telo (24%) in čutnost (19%) žensk, ki je najbolj pomembno. Na glavah so najmanj 16 odstotkov. Le 14 odstotkov videli humor ženske pomembno. Pojdi na smeh za gospoda je raje v Ratskeller: 36 odstotkov pravi, da bi rad naredil bolj pogosto s svojimi prijatelji na Pub Crawl. Prav tako menijo (18%), s svojimi partnerji omejeno na tveganje pri dejavnostih, kot so vožnja.

Kaj moti moški ženskam najbolj?

Pojdi pogosto krat vsak svojo pot! Ker je v obeh raziskav so pokazali, da je treba skupno časovno omejeno partnerjem optimalno za 40-60 odstotkov. To bi lahko bilo, ker ljudje potrebujejo odmor od nihanje razpoloženja žensk (44%) in so to moti, da njeni prijatelji iz vseh komarjev bi goro (25%). Škoda, da bi se ljudje vedno mislijo s svojimi najboljšimi kosov, prinaša 37 odstotkov na dlani. Vendar pa je le šest odstotkov moti obtožbe, da so nečiste. Ali obstaja nekaj resnice v tem? Mimogrede, resnica pa bo moški - vsaj v odnosu - ni tako natančen: 66 odstotkov Lagati tu in tam, 18 odstotkov pogosto in celo za štiri odstotke zelo pogosto. Torej, samo 18 odstotkov dejalo, da bi priznal, da afero. Ostalo je tiho? Ne povsem. 32 odstotkov omenjenega niiiiiiemals nezvesta. Želimo verjeti toliko.

Kdo je idealna ženska?

skrbimo vseeno potencialnim Fremdgeh-partnerji: Popolna ženska pooseblja za 23 odstotkov Megan Fox za 18 odstotkov Yvonne Catterfeld - no, GQ.de ni podkupil - in 16 odstotkov ravne tiste lastne partner. Kljub temu, da moški želijo poročiti: 61 odstotkov verjame v trajno, sožitja in videli v zakonu najboljše zvestobe dokaz (32%) in popolno srečo (27%). Na tej točki ne moremo premagati, da kar 20 odstotkov pravijo poroko, le 14 vključujejo zavezništvo rešiti davkov in sedem odstotkov družbe bo delal storitev. Romantična je drugačen.

Kariera ženske bi morale biti precej

Toliko, kot bi lahko sklepali, s srečnim koncem, še posebej v karieri ženske mora biti močna zdaj med vami. lepa zunanjost: na vprašanje, kaj moški v službi ocenjujejo svoje sodelavce, večina je odgovoril! Vsaj, da so iskreni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 77