Posts

Miten on pieniä & quot; Maija Poppanen & quot; Star?

6. maaliskuuta 2014 käynnistyy "Saving Mr. Banks" Saksan elokuvateattereissa. Tom Hanks näyttelee Walt Disney, joka lupaa tyttärensä hänen suosikki kirja "Maija Poppanen" filmiä. Kuitenkaan hän ei varauduttava itsepäinen kirjan kirjoittaja: P. L. Travers (Emma Thompson) ei ole aiemmin syyttänyt hänen maaginen lastenhoitaja Hollywoodin koneen niiden syödä - ja henkilökohtaisista syistä ... elokuvan alkua ihana historian ympäröivä "Maija Poppanen" tapasimme lapsi näyttelijä Karen Dotrice haastatteluun. Britti, joka rooliin Jane pankit alkuperäisessä elokuvassa iässä yhdeksän vuoden 58 vuotias, nyt. Haastattelussa hän yllätti meidät ...

karen_dotrice-ddpimages_00345479

Karen Dotrice pelataan 1964 Maija Poppanen suojattinsa Jane Banks ©
ddp kuvia

Glamour: on 2014 "Maija Poppanen"Elokuva 50 vuotias ...

Karen Dotrice: ...ja tuntuu kuin se olisi eilen. kaikki tietävät "Maija Poppanen" ja mielestäni on hienoa, että olen silti pyydetään elokuvasta. Hänen kaltaisiaan ihmisiä edelleen ja tulee olemaan minulle "Maija Poppanen" olla joka tapauksessa aina esittää!

Glamour 50 vuotta on pitkä aika. Muistatko anekdootteja elokuvasta asetettu?

Karen Dotrice: Voi kyllä! Oli, esimerkiksi kohtaus, jossa me lapset pitäisi syödä sokeroitu omenoita. Meillä on noin viikon kestää kunnes kohtaus oli laatikossa ja sitten näimme mitään sokeroitu omenat enemmän. (nauraa)

Glamour: Muistatko Walt Disney?

Karen Dotrice: Täsmälleen! Walt Disney oli erittäin hieno ihminen, hän poltti kirjaimellisesti elokuvan ja oli asetettu päivittäin katsomaan meitä. Hän itse oli vaikea lapsuus, hyvin, hyvin tiukka isä, ja hän sai minut - siksi ehkä - käsitellään aivan erityisellä tavalla. Hän on lentänyt äitini ja siskoni Amerikkaan, he voivat elää ihana paikka ja jopa laittaa Mikki Hiiri yksityinen lentokone heidän käytettävissään. Olen aina ihmetellyt, miksi se on niin kiltti minulle, mutta tänään tiedän, että hän oli vakuuttunut siitä, että työtä pitäisi voida olla maaginen kokemus lapsille. Toivon, että hän oli vielä elossa ja voisin kiittää häntä.

Glamour: Monet entiset lapsi tähdet ovat vaikeita käsitellä kunniaksi menneen. Miten sait tämän "kirous" paeta?

Karen Dotrice: Äitini on erittäin hyvää huolta minusta. Hän oli näyttelijä ja on varmistanut, että olen viettää normaalia elämää. Kun olin aika "Maija Poppanen" Minulla oli yksityinen tuuletin huonetta Walt Disney tiloista, joissa tonnia leluja ja lahjoja tuli minulle. Äitini sanoi minulle: "Kuvaamisen jälkeen sinun sallitaan yksi leluja ja etsimään sinulle, yksi sisaresi." Loput lahjoitettiin.

Glamour: Oletko oikeastaan ​​vielä yhteyttä joihinkin hänen co-tähteä?

Karen Dotrice: Elokuvani veli valitettavasti kuoli harvinaisesta sairaudesta iässä 21 vuotta. Mielestäni koko ajan häntä, kun "Maija Poppanen" ja puhuvat nykyisessä elämässäni, se on ikään kuin puhuisin meille molemmille.

Glamour: Aiotteko todella satunnaisesti tunnustettu kadulla?

Karen Dotrice: Et usko sitä, mutta kyllä! Yleensä tapahtuu minulle Disneyland, jossa kaikki ihmiset muutenkin "disney tilassa" ovat. He tulevat luokseni ja sanoa: "Tiedämme jostain, vai mitä Jane Banks?"

Glamour: Haluatko pelata uudestaan ​​elokuvassa?

Karen Dotrice: Ei, ehdottomasti ei. Lopetin 25 vuotta tehdä elokuvia ja teen hyvin sen kanssa. Olen tärkein tehtävä maailmassa: Olen kolmen lapsen äiti, mieheni hyvä vaimo ja ystäväni hyvä kuuntelija. Mutta tosiasia on, että "Maija Poppanen" oli maaginen kokemus minulle.

Mary-510-187.496.194

©
Getty Images

6 päivään maaliskuuta 2014 10:41


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 20