Posts

& Quot; Haluan paitsi toimia & quot;

Legenda kertoo extra: With "The Amazing Spider-Man 2: Rise Of Electro" toinen osa toimintaa elokuva tulee 17. huhtikuuta 2014 elokuva. GLAMOUR tapasi näyttelijä Andrew Garfield. Kuinka hän valmistautua rooli? Mikä oli hänen suosikki hetkellä ja mitä suurin haaste? Kaikki tämä, hän kertoi meille haastattelussa

Spiderman

©
Getty Images

Glamour: Miten hahmosi uusi elokuva kehittyy ja mitä olet oppinut tämän kuvauksen aikana? 

ANDREW GARFIELD: Itse olen saanut joka tapauksessa itseluottamusta ja se on hauskaa olla Spider-Man - Peter se on varmasti samalla tavalla. Hän on myös enenevässä määrin sitä mieltä, että hänellä on varsin pyritään pitämään yhdessä kaiken ympärillään. On yhä vaikeampaa hänelle tasapainoilemaan kaikki nämä osat samanaikaisesti. Kaikki on tulossa enemmän äärimmäisiä. 

Glamour: Osittain yhdessä Peter luvattu isä hänen suuri rakkautensa, anna sellaisia ​​suhteita hänen kanssaan. Mitä tapahtuu seuraavaksi elokuvassa Peter suhdetta Gwen? 

ANDREW GARFIELD: Hän on hyvin rakastuneita ja rakastaa toinen sisältää itsessään haastaa olevan jonkin verran suurempi hänen tapauksessaan, sillä mies on supersankari. Ja koska hän on luvannut Gwenin isä tehdä kaikki suhteet hänen tyttärensä. Kyse on syyllisyys, häpeä, halu jakaa yhteinen kohtalo kahden, ne eivät voi kieltää. Siksi tämä nuori mies on revitty ja sekava. Ja yritti löytää oikeat keinot. Hänen tyttö sanoo vain välin: "Mieti, mitä!"

Glamour: Sinä oli osoitettava huomattavaa fyysistä työtä ja vakuuttaa yleisön läpi eleet ja ilmeet elokuvassa. Mitä "fyysinen Komedia" oman roolinsa ja miten Cal McCrystal on auttanut sinua tekemään tätä näkökohtaa? 

ANDREW GARFIELD: Cal McCrystal toiminut tuotannon "fyysinen Komedia"Konsultti ja ohjaaja. Oli tiettyjä kohtauksia, tiettyjä ajatuksia, jotka tulivat suoraan olen keskusteluja Cal. Lisäksi jotkut koreografioita kuvattiin hänen johdollaan. Muuten, minä todella rakastan Charlie Chaplin ja Buster Keaton paljon ja heidän temppujaan. Se oli myös seikka, halusimme sisällyttää - mikä on järkevää, koska Hämähäkkimies on todellakin fyysistä pelleilee, jotain hän nauttii. ajattelemaan tähän suuntaan, oli jännittävä juttu meille. 

Glamour: Tältä osin Hämähäkkimiehen persoonallisuus eroaa merkittävästi Peter Parker ...

ANDREW GARFIELD: Voi kyllä! Vaikka se on tyypillistä Peter Parker, vahingossa kompastuminen sillä jalkansa, hän voi esittää muita kompastua ilman päästä häntä Spider-Man. Melkein kuin Väiski. 

Glamour: perikuva Tricksers niin?

ANDREW GARFIELD: Täsmälleen. Joka Shakespeare pelata siellä tiedät, typerys. Todella kaunis ja hämmästyttävä prototyyppi. Tyhmä voi olla melko synkkä Pan, tai se voi näyttää enemmän Bill Murray, joka on myös petkuttaja. Bugs Bunny on yksi parhaista huijareita lainkaan. Ja tunnusomaisen Talent Tricksers on nyt vain kyky löi vihollisia omia aseita hyödyntämättä heikkouksia. 

Glamour: Miten Road Runner ja Wile E. Coyote. 

ANDREW GARFIELD: Aivan oikeassa! Sen sijaan että vatkata joku lyöntejä ja potkuja, ne tuovat vastustajansa loppuun tehdään itse. 

Glamour: Oliko tämä ajatus mielestänne jo osa alkuperäistä Spider-Man, vai onko se aivan uusi? 

ANDREW GARFIELD: Uskon, että koko juttu innostui sarjakuvien ja palkkaamista kuvan heiveröinen poika hänen puku, paljon roskaa. Älykäs, tieteellisesti lahjakkaat poika, joka voisi rakentaa mistä suljettuna rikolliset ikiliikkuja. Se oli jo idea ensimmäisessä elokuvassa: "Olen rakentanut kaupungin tämän ikiliikkuja, joka johtaa ovikelloa poliisipäällikkö - jos viimeinen kaveri kaatuu kuin domino, tunnettu ovikello painetaan, ja poliisipäällikkö avaa oven, jossa sitten nippu rikollisia esitetään hänelle. "Toivottavasti voimme rakentaa tämänkaltaisten kolmannessa elokuva, joka on todella siistiä kuvan. 

Glamour: Stan Lee, luoja Spider-Man, on todellakin viettänyt paljon aikaa kuvauspaikalla. Hän antoi sinulle neuvoja suorituskykyä? 

ANDREW GARFIELD: Toivon, että hän olisi tehnyt sen, mutta hän ei sekoita niin suuri. Hän sanoi pohjimmiltaan: "Tee mitä haluat. Se on sinun. Kirjoitin kaiken tämän yli 50 vuotta sitten. Olen tehnyt velvollisuuteni. Nyt on sinun vuorosi. " Hän tuntuu ikään niin ei vahvistanut hieman paineita. Stan on luonut niin monia hienoja asioita ja on osalta kaiken helposti suuri huumorintaju. 

Glamour: Mikä oli koulutussuunnitelma että sinusta tulee sopiva elokuva? 

ANDREW GARFIELD: Minun valmentaja Armando on eräs "suosikki ihmisiä" ympäri maailmaa. Hän on yhtä ystävällisiä kuin voimakas kasvattaja ja intohimoinen terveyden ja Valmentaja. Ohjelma oli niin kaunis intensiivistä. Mutta se oli liitetty loppujen lopuksi minun oli käytettävä minun spandex puku - joka on pohjimmiltaan kuin olin alasti. Olen hyvin kiitollinen siitä, että minulla on Armando. Ilman häntä olisin varmasti ole tehneet. Hän on nyt osa lähes perhettä. Koska hän on nähnyt, miten olin täysin maassa - sanan varsinaisessa merkityksessä. Kanssa personal trainer olet todella läheinen suhde, joka on todella mukava juttu. 

Glamour: se meni ensisijaisesti saada kuntoon, että puku tai koulutusta oli myös fyysinen valmistautuminen temppu toimii? 

ANDREW GARFIELD: Se oli noin molempia. Toisaalta tietyn ilmeen, toisaalta oikealle tuntuu. Laitoksen on oltava avoin ja vahva. Hän vain on etsittävä superhuman - mikä tietenkin on mahdollista, ja mieletön jauhaa. Onneksi minulla on nyt vuonna minun levätä ennen. Oikeastaan, en ole niin nimittäin kuntoiluun tyyppi. Aallokko ja koripallo minulla on hauskaa. Mutta painot nostaa ei ole oikeastaan ​​minun juttuni ja laukaista minulle eräänlainen eksistentiaalista pelkoa of: Yhä uudelleen poimia raskasta esinettä ja alas takaisinotettujen - se on vähän kuin tässä kirjan Camus minulle - taru Sisyfoksen, joka kallio täytyy olla suuri liikkuvan ympäri vuoren. Lopussa asia rullata alas ja sitten hän on aloitettava alusta. 

Glamour: ja miten se toimii taas Emma Stone sinulle? 

ANDREW GARFIELD: Vain suuri. Se on lyhyt yksi suurimmista näyttelijöistä koskaan uskomattoman elossa, hän on löytänyt paikkansa kutsumus. Se on hauskaa pelata heidän puolellaan, koska hänen kanssaan on kuin peli sanan varsinaisessa merkityksessä. Tässä mielessä se on nimeltään luultavasti ole sattumanvaraisia ​​schau-"pelata", 

Glamour: Oliko siellä mukavasta päivästä tai hetkestä set? 

ANDREW GARFIELD: Kyllä, siellä oli niin suuri hetki kahden tekee - ei ollut mitään tekemistä elokuvan. Menin vain minun Hämähäkkimies puku ja on ollut joidenkin lasten hieman koripalloa. Se oli todella hauskaa. Välillä ammunta sain puoli tuntia huomannut miten he soittivat siellä tiellä toisiaan vastaan ​​ja ajattelin: "Hmm, minä vain mennä ajat takaisin ja nähdä kuinka he reagoivat", Minulla ei todellakaan ollut hauskaa, minkä vuoksi yksi suosikkini hetkiä oli. 

Glamour: Millaista oli ampua New Yorkissa sinulle? 

ANDREW GARFIELD: Se oli täydellinen. Kaupunki on kuin erillinen luku. Se voi kuulostaa hieman stereotyyppisiä termejä, mutta olkoon. Tämä luontainen energia ei voi kopioida, joka ei toimi. Kaupunki on kuin hengitys organismista, johon olemme tehneet symbioosi. Luulin, että se oli loistava. 

Glamour: Missä olet ampunut ensimmäinen elokuva? 

ANDREW GARFIELD: Täällä Sony päällä Kaliforniassa ja ympäröivällä alueella Los Angeles. Oli mukavaa saada tällä kertaa kaupungin tukena. 

Glamour: Onko Dane DeHaan, aikaisemmin tapasi näyttelijä Harry Osborn ennen? 

ANDREW GARFIELD: No, Luin kerran näyte pelata, se oli koholla junalla Chicago, luulen. Koko juttu oli John Logans ensimmäinen pelata "Koskaan syntinen" ja Dane ja minä leikimme kollegansa. Koska minä hänessä "kronikka" oli nähnyt ensimmäistä kertaa oli todella suuri fani hänen. Siksi ajattelin, että se oli hienoa, että hänet heitettiin. Hän on todellinen näyttelijä, esiintyjä kuin hän on kirjassa. Haluan ympärilleen ihmisiä, jotka ovat parempia kuin minä. Rakastan haaste ottaa pyrkiä kehittämään itseäni. Joten olin innoissani tämän kokoonpanolla päätöksen. (Jamie ja Paul Giamattipelata elokuva Max Dillon ja Aleksei Sytsevich, n. D. Punainen.) Se oli juuri sellainen. Olin hyvässä seurassa. 

Glamour: Mikä oli suurin haaste roolisi sinulle? 

ANDREW GARFIELD: Luultavasti vaikeuttaa minulle oikeastaan ​​kuin se oli, mutta löysin sen kaikki hyvin haastava. Kuitenkin positiivisessa mielessä, sillä se luo tietyn energiaa joudun kohtaamaan haasteen ja puolustaa itseäni. Kitkaa voi aiheuttaa tulipalon, kipinä, savua, energia vapautuu. Peter on täsmälleen sama. Peter kulkee aina pää seinää tai niiden kautta. Seuraaja viereisestä seinästä. Periaatteessa sitten joka päivä oli haaste minulle.

Glamour: ei nervt pitkällä aikavälillä?

Andrew Garfield: Normaalisti yksi ei itse välttämättä huonolla tuulella, jos yksi on ampua kohtaus, jossa yksi on huonolla tuulella. Yhtenä se auttaa, loistava esiintyjä, suuri johtaja, suuri tuotantotiimi, loistava käsikirjoitus ja hyvä kuvausryhmä siellä on ollut. Aina tuntui, että Spider-Man on keskellä ja kaikki miehistön jäsenet kokoontuvat kädestä ympärillä keskeinen kuvan ympärille toimittamaan energiaa. Se ei ole koskaan ollut mitään yksilöitä, vaan ainoastaan ​​niitä tyyppejä olla siellä hänelle ja että tarina kerrotaan parhaiten varmistaa. 

Glamour: Miten niin menee jotenkin?

Andrew Garfield: Kysymys siitä, miten luku voidaan palvella tässä on yksi haastavimmista tehtävistä. Koska on rajattomat mahdollisuudet, loputon päätökset: kuinka valita oikea silmä? Minkä värinen pitäisi valita puku? Onko edes sellainen asia kuin oikea päätös? Joku vielä järkyttynyt aina, et voi koskaan miellyttää kaikkia. Tämä jatkuva taistelu raivoaa Peters sisustus. Hän haluaa aina tehdä miellyttää kaikkia, kaiken oikein. Mitä hän on tehnyt siellä tietenkin mahdotonta luoda. Hän on jopa luonut pakkopaita ja ole aavistustakaan, miten saada siellä palata. 

Glamour: Millaista oli työskennellä jälleen Marc Webb, johtaja elokuvan? 

ANDREW GARFIELD: Hienoa, työskennellä jonkun uudestaan ​​ja uudestaan, että me toisiamme kehittäneet eräänlainen pika ja oppia kommunikoimaan kunnolla. Yksi on tunne tietää etukäteen, mitä toinen sanoo, ja voi vastata siihen suoraan. Hän tietää, milloin tarvitsen tilaa. Ja tiedän milloin minun täytyy äänestää hänen kanssaan. Meille koko asia oli kuin tanssi. Todella miellyttävä tanssia. 

Glamour: Kuinka kauan tämä tanssi kestää? 

ANDREW GARFIELD: Melko pitkä. Vain ennen tuotannon, todellinen tuotanto. Tällaiset kalvot ovat erittäin aikaa vievää ja uuvuttavaa. Mielestäni tuotanto on viisi tai kuusi kuukautta.

Glamour: Olit myös mukana jälkituotannossa, eikö? 

ANDREW GARFIELD: Puhuimme leikkauksista, tarina, halusi varmistaa, että kaikilla on sama ajatus luku. Voin auttaa, mikä on todella suuri. Tiedän, että todella arvostaa, koska tiedän merkki ja matkaansa pääasiassa sisäisestä näkökulmasta todennäköisesti paremmin kuin kukaan muu. He käyttivät hyväkseen ja pyysi minua asioita, kuten: "Miksi tämä ei ole vielä käynnissä noin? Miksi seurausta tästä ole mitään järkeä? Muistatko mitään olemme ottaneet tai voisi olla uudelleen asentaa?", Leikkaamiseen, elokuvan, kehittäminen historiaa - nämä asiat ovat täysin mielenkiintoinen minulle, rakastan sitä kaikki, jokainen osa sitä. En toimi vain, vaan myös kaikki muu kokemus, joka menee yhdessä luovan prosessin. Minulle tämä on hyvin jännittävä ja onneksi minä saavat jakaa sen. 

Glamour: Mikä tekee Electro merkittävästä vastustaja kuka hän on Spider-Man? 

ANDREW GARFIELD: No, mitä itse rakastan Electro Sun, että hän on ihminen. Hänen kehittäminen Max kohti Electro on henkisesti erittäin jännittävä ja rikas. Mitä rakastan lähestymistapaa Jamie (roolista Max Dillon, n. D. punainen.) Ja kirjoittajat erityisemmin pidä on näkökulma, jonka olet saanut tämän konna myötätuntoa. Hän ei yksinkertaisesti syntynyt paha, mutta te tiedätte, että hän on luotu. Tietty osa hänestä korostettiin ja revitty pois pahat voimat maailmassamme, koska hän käytti ja huomiotta. Jokainen meistä tarvitsee tunnustusta ja vahvistusta, mitä voisi hän kiisti kuitenkin. Siten tämä pimeä puoli tekee tiensä, ja hän sanoo itsekseen: "No, jos maailma ei välitä minusta, en välitä itse hänen ympärillään. En voi työntää kauemmin, tästä lähtien osuin takaisin", 

Glamour: Kuinka tulos on jotain?

Andrew Garfield: Tämä on opittua käyttäytymistä. Olen niin innoissani tästä elokuvan, koska tällaiset ongelmat eivät esiinny yleensä tällaisissa elokuvissa. Se on todella tärkeä asia. Pienet lapset koulun pihalla on tiedettävä, että heidän ei pitäisi vain mennä ja sanoa, "Voi, tämä kaveri on todella paha", Elokuva tekee meistä myötätuntoa - hieno lahja, joka meillä kaikilla on. Mutta sen lisäksi, Electro on loistava vastustaja, hän on luonnollisesti paljon voimaa, voi neutraloida voimansa sähköstään Hämähäkkimiehen. Eikä siinä vielä kaikki. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 49