Posts

Pripravljen za Baby?

Finance, zdravje razmerje: naslednji dejavniki morate razmisliti, preden se odločite za otroka

Baby_iStock_000005617729Small

Ni vprašanje, dojenčki so čarobno. Toda, ali ste pripravljeni, da postanejo starši? ©
iStockphoto

Ste našli svojega sanjskega moškega, in želite, da vaša ljubezen sedaj okronala z otrokom? Čudovito. Zaradi nizke rodnosti v Nemčiji, z le 1,36 otroka na žensko, želimo, da ne stati to željo na poti. Kljub temu pa veliko parov pozabi "Želim sladko malo ges"Da potomci in prejšnji nosečnost prinese -Taumel ne le veselja, ampak tudi finančne, zdravstvene in partnerske izzive. Se boste strinjali, da naslednji dejavniki, preden se odločite za otroka:

finance

Z plenice in sprehajalci, da se začne z šolske torbe in igralna konzola, gre naprej in ko je puberteta tudi nov pametni telefon v kompletu z 18 let, so starši porabili v povprečju 120.000 evrov, za svoje otroke, kot je Zvezni zavod za statistiko izračunanih. Torej, če ste že nasilno manipulirati svoje finance brez potomcev, je trenutno verjetno ni najboljši trenutek, da imajo otroka.

V vsakem primeru, bi morali ustanoviti skupaj s svojim partnerjem približen proračun: kaj prihodki in odhodki imate vsak mesec? Če v bližnji prihodnosti možnosti za promocijo, ki ste jih malo prihranil, ali na druge načine, na primer s prodajo nepremičnine, da bi dobili denar? Kaj se bo vaše stanje, ko je eden od njih preneha delovati, da skrbi za otroka? to je trenutno stanje naloga, sploh za vas ali vašega partnerja, da ostanejo doma in možnosti, ki jih vaše podjetje v zvezi z nego in varstvo otroka in s krajšim delovnim časom dela naredi?

Pojasniti na ta vprašanja in izračun z dovolj prostora za izboljšave, če bi si privoščiti otroka. Po vsem, želite, da se da nima svoje malo angele na nič, kajne?

zdravje

Pred nosečnostjo:

Sliši se tako preprosto: Par ima seks in še ženska je noseča. Vendar pa lahko zdravstvene težave ene ali obeh strank povzroči hude ali celo nemogočih pogojih za oploditev. Pogovor vnaprej o možnih ovir, da se lahko soočajo, ko poskušajo zanositi, se pojavijo. Bi v sprejemanju nujnih primerih ali umetno oploditvijo ste upravičeni? Če je tako, bi morali vnaprej dogovoriti, potem pa so se raje te alternative šteje. Tudi tvoja starost igra veliko vlogo pri odločanju, kdaj postala mama, saj je zasnova verjetnost od 35 hitro pade. In kaj ginekologom o svoji ideji, da postanejo starši? Ali ste popolnoma zdravi, ali obstajajo dejavniki tveganja, da bi preučili? Dovolite si biti na počitek z zdravnikom o vse možne načine in težave jasno do najboljše možne informacije, da bi odločitev.

Med nosečnostjo:

Nosečnost ni bolezen. Vendar pa lahko prinese tako vse vrste težav. Poleg pogostih pritožb, kot so slabost, utrujenost ali slabost celo hujše zaplete se pojavljajo v nekaterih nosečnice. Kako bi se ukvarjajo s tem, na primer, če je bilo treba nekaj tednov ali mesecev, v nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da izgubi otroka? V tem primeru boste potrebovali pomoč vašega okolja za obvladovanje bolezni. Poleg tega je treba razmišljati sporno amniocenteza in določite, ali želite, oba veva spola otroka pred rojstvom vas in vašega partnerja. Tudi težko vprašanje, kako bi se ukvarjati z invalidnostjo otroka, se morate vprašati.

Po nosečnosti:

Z rojstvom upajmo zdravega otroka, ki še niso osvojili vse ovire. To mora biti poporodna depresija ni isto. Tudi normalno po dolgotrajnih posledic, kot so lochia ali še niso zaceljene rane za ustvarjanje, na primer, za Kaiser ali epiziotomije bi veliko sveže pečene mame. V tem morebitnih težavah po nosečnosti naj bi že pripravili svojega partnerja, tako da lahko stojijo, ki ste jih pri razumevanju in energična. Končno, novorojenček imajo en Kakorkoli že noč in dan na svojih nogah. Ta sprememba načina življenja, je veliko lažje obvladati kot dobro ekipo.

partnerstvo

Poleg tega, da je finančna in zdravja predvsem pa je treba ustvariti pogoje partnerstvo za otroka. Ste že dovolj dolgo par, ne samo, da poznajo med seboj popolnoma, ampak da se lahko zanesejo na vsaki drugi sto odstotkov? Če ste že živita skupaj in vsakdanje primerek so zlahka opravili, to je dobra osnova, da postanejo starši. Občutek, ki so zamudili nekaj ali sami odreči, ne bo prilagodil tako hitro, ko ste posamezno in v parih že živeli. Za daljše bivanje v tujini, morajo nadure za nove karierne cilje, zamudno hobiji in pogostih srečanj s prijatelji, se je po rojstvu otroka le enkrat že nekaj časa nazaj, ker je dojenček avtomatično imajo najvišjo prioriteto.

Pripravljen za Baby?

Dejstvo, da se lahko pojavijo zdravstvene in finančne težave, boste morali dati gor kos vaše svobode in časa par si je vsekakor treba razmisliti. Vendar pa lahko pri odločanju, ali bo postala starša, najbolj pomemben pogoj ne pozabite: Otrok potrebuje veliko ljubezni! Če ga lahko damo skupaj s svojim partnerjem, se lahko vse druge ovire je treba premagati veliko lažje. In če je tvoj potomec je le enkrat v svoje roke in se nasmehne, boste pozabili vse možne napore.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 55 =