Posts

Kapo dol!

Chloë Grace Moretz lahko zadrži vsakogar, vsekakor ne za omejen čas intervju: Hollywood Hope potrebno le 20 minut, da nam poveste svoje (film) svet

Chloe-moretz-455987786

Chloë Grace Moretz, 17, je Hollywood najbolj zrasla Teenie- in bodoči zvezdnik ©
Getty Images

Sprva misliš, je mlada ženska zamenjati vrata: V mogočih tesno obleko ona vstopi v hotelski apartma na najvišjih petah in blond Farrah Fawcett-art-grivo. Jed kot dekle Bond - in v času kosila! Tudi pogled iz okna znanega logotipa Hollywood izgleda relativno skromna naenkrat. Ali ni dejansko strinjali s 17-letnik? "To je neverjetno mrzlo", Obiskovalec squeals nenadoma histerična kot le najstniki lahko, preklinja klimatsko napravo in fotografirali, ki ga dolguje svojo zelo enostavno obleko. "Upajmo, ne bodo mislili, da sem vedno pri psicah poglej gredo"Pravi Chloë Grace Moretz, medtem ko so gole noge komaj ogreva s plaščem svoje matere. In potem ona nasmehne nagajivo, kot če bi vedela, kaj zmede lahko povzroči s takimi spremembami vlog. Kako je to, da tudi, če je na poti iz Hollywooda otrok zvezde na zvezdo brez starostne omejitve. Vaše sedanje filmi ne bi postalo jasno, ta razvoj: Skoraj istočasno, ona je bila uničena prostitutko v težki akcijski triler "izenačevalnik" (. Od 9.10) in kot zaljubljen mladi violončelist pri prilagajanju najbolj prodajanih "Če ostanem" videti (zdaj v kinu). Slednji bitje za profesionalno morilec v "Kick-Ass" (2010) ali grozljivke kot "Carrie" (2013) je daleč večje presenečenje.

GLAMOUR: Miss Moretz, nenadoma odkrili smisel za romantiko?

Chloë Grace Moretz: Vem, vem, sicer sem pa samo otožno stvari. Ampak ne boste verjeli, kako težko je najti takšno vlogo: sodoben, močan najstnik, ki ni vse za "ena" odneha. Tudi v dobrih romanc, z. B. "The Notebook"Ženska mora najprej vrgel še en zakon, preden ona dobi pravega! ali "Twilight"Kaj mora trpi ubogo deklico, dokler se ne najde ljubezen! Ženski liki so običajno strašno odvisno v kinu.

GLAMOUR: Naredite filme od vašega pet. Si ne želite push nekoga k Disney Channel v tem trenutku?

Chloë Grace Moretz: Če nič drugega, sem bil v "Bad girl"Predal planila kot moje trdih materialov so vedno lahka odločitev. Smrt, tragedija, solze, ni problema zame.

GLAMOUR: Ali lahko to pojasnite?

Chloë Grace Moretz: Mislim, da je zato, ker stojim z obema nogama trdno na tleh. Imam veliko družino, nikoli nisem bil žalosten otrok in vedno je bilo jasno um. Moja mama je vedela, da sem psihično dovolj stabilen z enajstimi, da predstavljajo tudi Razrednik. To je daleč od mene osebno, da sem preklop in lahko ausknipsen. Mnogi odrasli kolegi pade težji. Kje boste našli, da srečni časi so zvezde, ki igrajo le v RomComs malo čudno, da med nami.

GLAMOUR: Torej srečni konci kajne?

Chloë Grace Moretz: Sreča se mi zdi sauhart igrati. Sreča je nestanovitna, čisti občutek, tako kot prave ljubezni. Ker imate res všeč njegov partner rotacijo, tako da iskre na zaslonu.

GLAMOUR: Kako je bilo to od vašega "Če ostanem"- kolega Jamie Blackley?

Chloë Grace Moretz: To je bilo v minuto je hodil v odlitku precej jasno. Na dan, ko sem že določena s šestimi drugimi vadili. Torej, kar pa ni vedno zabavno, nekateri fantje so res grozljivo. poskusili smo s sceno, v kateri smo poljub nežno prvič. Samo, da test kemije. Ampak ena me je pravica do prepotenih roko v obraz in je želel, da uporablja svoj jezik. Fuj! Zato ni dobil dela. Jamie, pa je bilo zelo očarljiv. In nadarjeni.

Treba je omeniti, da je Chloë Moretz, saj "Carrie" dobi, da izberejo svoje moške co-zvezde. Tako kot ona loščila za let z vrhunskimi režiserji o njihovih vlogah - kot za konec leta, ki se začne snemanje "Peti val" (Gledališka javnost v začetku 2016). Scenarij temelji na seriji romanov za mlade odrasle, ki se bolje prodajajo v ZDA "Igre lakote", Če bo šlo vse tako, kot si mislijo v Hollywoodu, bo Moretz so dosegli status zvezdniški z Jennifer Lawrence z 19

GLAMOUR: prav tako "Če ostanem" ki temelji na knjižni uspešnici z veliko oboževalcev. Ali ste pripravljeni, da postane eden od katerih strgal skozi zrak ali hvalijo v nebo?

Chloë Grace Moretz: Obstaja že veliko ljudi okoli mene, in potem me gleda z zelo resen videz in rekel: "Obožujem knjige, žal, da ste ga zajebavam!" Knjige so kot dojenčki za bralca. Toda skrivaj si mislim: Hej, jaz sem igralka in po svojih najboljših močeh, kaj hočeš od mene?

GLAMOUR: Kdo pa govoriš, ko se počutite preobremenjeni krat?

Chloë Grace Moretz: Z mojo družino. S prijatelji - vse stare prijatelje. Na žalost, je postalo težko spoznati nekoga novega na enostavnost, če neprestano sledijo paparaci. Ampak to se ne bo spremenilo to težo zdaj odvisna tudi na delovnem mestu. Jennifer Lawrence je moj najboljši prijatelj v podobnem položaju, včasih govorimo. Mi (naš prvi film skupaj"Poker House"2008, n. D. Red.) Made, ko je bila 17. Prav tako se ni spremenila, postala bolj težje, vendar še vedno pridna.

Sliši se skoraj preveč mehak kot ona govori o sedmih letih je njegov starejši kolega. seveda z vidika Chloë Moretz je "Panem"Superstar "pišče"Ne sami s svojim nenavadnim življenjepis zdi, da je percepcija, da je premaknilo v zvezi s tem. Rodila hči medicinske sestre in plastični kirurg v Gruziji, je zaščiten s štirimi starejšimi brati pred treskav v Lindsay Lohan državo. Sum, da je imela pravega otroštva nikoli in je bilo treba zgodaj odraslih je blizu. Ampak ona ve, kako zaskrbljeni anketarja na enostavnost.

GLAMOUR: Ste pritisk drugače vedno vse govori, res nikoli blizu?

Chloë Grace Moretz: Seveda imam, na primer strah, ko stojim prvič na gledališkem odru, kot je pred kratkim v New Yorku za igro "Knjižnica" - ampak da razmišlja. Kot otrok sem sanjal že dolgo časa, da moji zobje izpadajo, je kaj na splošno označena kot strah pred neuspehom. Drugi pa izkušnje, še preden matematike izpite. Običajno tako.

GLAMOUR: Nekaj ​​morate ste zamudili, ko ste igrali kot otrok pred kamero in ne prijateljev.

Chloë Grace Moretz: V pripravljalni fazi do "Če ostanem" čelo je bil poslan na katero koli drugo lokacijo, tako da lahko vadite za vlogo dvakrat na dan, da me več mesecev. Ker sem obžaloval že, da nisem že prej naučil instrumenta - vsaj klavir, ki je bil vedno doma z nami. Kaj mnogi ne razumejo: sem imel normalno otroštvo s prijatelji in šole. Pravkar sem preživel svoj ves čas s odloča. Instrument, s katerim sem vadili, sem bil tudi, če hočete.

GLAMOUR: Nekoč ste rekli, da kriv tvoj brat Trevor, da si postala igralka.

Chloë Grace Moretz: on je naučil ta poklic v dramski šoli v New Yorku. In ko sem pokazal pravega interesa, on me je naučil, kako joka, na primer s pritiskom na gumb. Želel je, da sem pripravljen za Hollywood, veliko otrok bo sčasoma tam izkoristiti samo. In potem je vse razvilo. Seveda. Vedno je šlo za zabavo in ni bil nikoli priključen na pritisk ali strahu. Danes mi je všeč filmi toliko, da želim narediti vse, kar je. Režija, fotografija, proizvodnja - to so moji načrti za naslednjih nekaj let.

V času, ko sploh ne dovoli vstop v bar pravno v Los Angelesu, Chloë Moretz zasleduje sedaj tako strokovne svoje cilje, ki bi jih zaupa ji ključe v destilarno enostavno. Njena tri PR svetovalec v hotelskem apartmaju lahko zadremal tiho med pogovorom, tako da brez truda ona vodi oddajo. Noben otrok zvezda je verjetno sprejela odraščal v Hollywoodu vedno tako ohlapno. Ona določa tudi suverenost in neustrašnost dneva, škoda, se zdi od vseh dvomov, ampak tudi mladostne megalomanija. Ona upa, da ta (filmskega) sveta osvojiti, in na obzorju ni nobene ovire, ki bi lahko stojijo na poti. Seveda ne klimatska naprava, proti mrazu pa naglo prinaša hlače, saj je čas intervju gor. In samo to spet spominja, kako nezaslišano kratko dejansko je njena obleka. Ampak nikoli ne moti. Tudi simbol seks je le eden od mnogih možnih novih vlog, naredite ji vidno zabavno. "Rad bi šel na sredi ceste, da obrnejo, če postane zanimiva"Pravi kot predvidevanja o prihodnjih filmskih projektov. Kakorkoli gre za Chloë Moretz, ampak najprej samo naprej.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 69