Posts

Pattinson: & quot; Olemme pari & quot ;!

Siitä lähtien ensimmäinen "Twilight"Elokuva kuohuu huhu mylly, nyt on vihdoin virallista: Tällä "Twilight"Hitmakers ovat rakastuneita

Ensiesitys Summit Entertainment's "The Twilight Saga: New Moon" - Party

Se on vihdoin ulos - Robert Pattinson selitetään "BAFTAs": "Olemme pari!" ©
Getty Images

Kuukausien ajan he ovat kieltäneet sen, mutta nyt vihdoin tulee vahvistus: Kristen Stewart ja Robert Pattinson on pari. Vaikka se "BAFTAs," British Oscar, ilmestyi erikseen eikä istu vierekkäin, Pattinson teki hänen rakkautensa julkisesti tilaisuuden jälkeen. "On vaikea, mutta olemme yhdessä", hän kertoi sanomalehti "Sun".

Enemmän turvallisuutta kuin Prinz William

Kuukaudet pitkä piiloleikistä yksinkertaisesti ei voitu välttää, koska "Twilight" riipus "Heti kun me esiinny missään yhdessä, fanit hulluksi." Kristen yksin esiintyi kuusi turvallisuus henkilöstöä "BAFTAs" - jopa Prinz William matkustaa vähemmillä vartijat. Puolenyön, jolloin molemmat jälkeen saavu puolue, mutta ei aio vetäytyä niiden lemmenpesä: Pattinson on kuvaamisen Uma Thurman ja Kristen Stewart edistämällä hänen uusi elokuva "The Runaways". Niin vähän aikaa rakkautta - ja kolmas osa "Twilight"Saga on jo suunnitteilla. Ja se on yhtä hype Kristen ja Robert varmuudella.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 28