Posts

Za make-up Smokey Eyes

Nikoli ne bi dobili, da gredo? Šali! Z malo vaje lahko vsak Smokey ličila za oči. Razkrivamo, kaj izdelke, ki jih potrebujete za mikavna oči ličila in trike, ki jih lahko dajo svoje oči dimljen v samo petih minutah v središču zanimanja. Plus: video tutorial z dodatnimi nasvetov za popolno Smokey oči

Smokey oči niso le klasika za ličila izgleda, ampak tudi kot vrhovni discipline. Končno, oči niso le postopno barvo senčenja oči, vendar z nekaj odtenkov, ki se združijo v najboljšem harmonično in se popolnoma ujemajo. Sliši se zapleteno? vendar je ni bilo. Ravno nasprotno: Kdo je to poskusil nekajkrat, bodo potrebovali več kot pet do deset minut za popolno Smokey oči in lahko svoj lasten videz kmalu. Smokey Eyes lahko končno make-up na različne načine - od dramatična razpisa. Za klasični make-up različico, izberite senčilo odtenkov sive do črne. Vedno želijo nekaj bolj barvita okoli oči? Smokey Eyes lahko seveda make-up z odtenki vseh barv. Si želite začeti takoj? Najprej vam povem, kaj kozmetični izdelki, ki jih potrebujemo za zadimljen make-up videz.

Smokey oči: Izdelki

Essentials za Smokey Eyes

Smokey oči: Navodila

Izdelki so pripravljeni in si želijo, da bi začeli s ličila? Z našo korak-po-korak navodila nič ne more iti narobe. Povedali vam bomo, kako lahko ustvarite Smokey oči pazi odtenkov bež, rjava in temno rjave barve. Na mesta, se pripravite, make-up!  

Korak 1: Pravilna priprava

Le dobro vzdrževana koža videti dobro - ne glede na to, koliko ličila uporabljate. Koža okrog oči je še posebej občutljiva, zato potrebuje še več nege. Put na kremo za oči, ki vlaži in ščiti. Ko je krema vpije v kožo, čemur sledi bazo za veke. To zagotavlja, da senca oko ohranja bolje kasneje in stanje barve neravnine.

2. korak: nanesite senčilo za veke

Distribucijo bež senčilo za veke na veke prvi in ​​poudarjajo to nežno nepremično na pokrovu off. Potem imate dostop do temnih barvah. Najprej pride temnejšega odtenka barve oči sence na zgornji veki od linije trepalnic do pregiba. Vžigalnik barva je v gubo in gre rahlo v temnejši odtenek. nekoliko skriti svetlo senco proti obrvi. 

Korak 3: črtalo in maskara 

Nazadnje, poudariti zgornje in spodnje linije trepalnic z eyeliner v črni ali temno rjave. Lahko pa uporabite tudi tekoči eyeliner. V primerjavi z eyeliner, lahko eyeliner se zaslepljeni, vendar pa je tako lepa na barvami oči senci. Trepalnic so prepojeni s črnim maskara in optično. Končano!  

Smokey oči vaje

Ti so paša za oči na kateri koli stranki: Smokey Eyes. vendar morajo zato ne začnite kaditi. Make-up artist Norman Pohl kaže, kako je res vse okoli.

Še nekaj nasvetov, kdo? V našem videu razkriva vizažistka Norman Pohl, s tem, kar lepotni triki in nego mu omogočajo Smokey oči raje. Zabavajte se opazuje in posnema tutorial!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3