Posts

Itse kokeilu

Vegaaninen kokki Attila Hildmann on kanssa "Vegaani fit-menetelmä" 35 kiloa poistettu. Identtisesti nimeltään kirja, hän selittää, miten tämä voi toimia. Bianca Utz, 25, on nyt tuonut markkinoille kokeilu itsensä ja eli 30 päivää ilman eläinperäisiä tuotteita. Lisäksi vain vähän hiilihydraatteja ja makeuttamattomat ruokaa tuli levyyn. Lisäksi hän on säännöllisesti hikoilu kuntosalilla. Mitä Bianca on kokenut sen, klikkaa tästä

vegan_for_fit_teaser_hoch

30 päivää ilman eläinperäisiä tuotteita - mitä tapahtui meidän editorin tähän haasteeseen, lukea täältä.
©
Getty Images

päivä 1-4

Sisu ovat 30 päivän haaste Attila Hildmann, jossa vegaani kokki lupaa paljon: Parempi kehon, vähemmän terveysongelmia ja jopa ihon saavat Haastaja jotka pitävät itseään kurinalaisesti ohjelmaan. Koska olen aina vaivaavat vatsakipu ja haluaisin menettää muutaman kilon painoa, Mittasin itseni alussa itsetestin, jotta voin nähdä menestyksen lopussa testissä (toivottavasti). Klo korkeus 164 cm Olen mitat 85-75-96.

Mittauksen jälkeen se meni kahden tunnin Vegan ostokset maraton eri ruokakaupat. Joka ei tiedä, miten paisunut Amaranth näyttää, mikä voi tuntua hieman eksyksissä hyllyillä orgaanisten markkinoilla. Viimeistään kassalla tajusin, että useimmat aineet ovat todella kalliita. Jopa kaikkein tarvittavat vegaani katkottua Olen viettänyt lähes 90 euroa. 

Ensimmäinen vegaani aamiainen - tofua munakokkelia - oli vastoin minun odottaa erittäin maukkaita. Ja helppo valmistaa tuohon. Se on ilahduttavan tyydyttyneitä antoi minulle energiaa päivä. Tämän jälkeen ei pidä aliarvioida urheiluohjelma odottamassa minua. Joten hyppäsin kuntosalilla askelmoottoriteknologiaa ja oli sen jälkeen hikoilu pyörän. Vegan Fit Sport-ohjelma on minulle onneksi ole suuria muutoksia, koska olen yleensä noin viisi kertaa viikossa urheilua. Jälkeen kestävyysharjoittelua ja lihasten rakennus olin ansainnut sen palkita. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen itse valmis suklaata. Tietenkään ei vertailua todellisiin maitosuklaata, mutta vegaani versio on tehty nopeasti ja maistuu yllättävän hyvältä. 

Sen lisäksi, että pysyvä suunnitelma on myös suositellut Attila Hildmann kofeiinia peruuttamista sinänsä. Puutteen kahvia aamulla löysin vaikea keskittyä töissä ja ei ollut erityisen hyvällä tuulella. Huolimatta riittävä aamiainen ja lounas tunsin väsynyt. Mutta halusin sinnikkäästi, koska alussa haaste olin suunnitellut: "Hyvin tai ei ollenkaan" - Niin Vegan Sopivuus ilman myrkkyjä, kuten kofeiini. Toksiinien on vältettävä, jotta ei rasita kehon tarpeettomasti. Kun minä iltana ystävystyi En voinut pidätellä ja antoi itselleni kupin kahvia höyrytetty soijamaito - muuten myös Münchenissä ongelma, koska se ei ole helppoa aluksi löytää kahvila, joka tarjoaa soijamaito.

päivä 5-7

Turhautumista ei ole vielä mennyt, koska ravitsemus-, työ- ja urheiluohjelma edelleen ongelmia. Viikonloppuna se oli hieno ja hauska asia, mutta maanantaista lähtien olin väsynyt, stressaantunut, äreä ja pystynyt keskittymään. Korvauksena uuvuttavan viime päivinä olen sallinut itseni herkullisen vegaani jälkiruoka. 

Seuraavana päivänä olin onneksi voittaa ensimmäinen Vegantief ja varmasti tuntuu paljon paremmalta kuin edellisenä päivänä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että olen parempi suunnittelen aterioita ja nyt tietää milloin ja kuinka paljon minun pitäisi syödä riittävästi energiaa päivä. Lisäksi illan aikana salilla olen vihdoin tarpeeksi virtaa minun workout. Vaikka puistossa lenkillä toimii taas. Olen kuitenkin jo on "sosiaalinen tilanne" pyytää, että antoi minulle päänsärkyä etukäteen:

Hyvä ystävä muuttaa toiseen kaupunkiin ja on kutsuttu Jäähyväisillallinen. Lähtö oli klo 21, joka on aivan liian myöhäistä saada jotain syötävää. Vaikka kaikki muut herkullisia cocktaileja sipped se sanoi minulle: ei alkoholia, ei kahvia, ei virvoitusjuomia. Siinä sitten istui minun vihreää teetä, kun taas toinen on paitsi herkullinen juomia, mutta myös hyvä (juusto sisältävä) Ruoka on hyväksytty. (Puhuminen juustoa: .. Kaipaan juustoa todella löytyy herkullisia vegaani korvike monia elintarvikkeita, mutta pseudo-juusto valmistetaan manteli Mus ei yksinkertaisesti tarjoilla todellista juusto) Lopuksi läksiäiset ei ollut helppoa, mutta onneksi ole niin paha kuin odotettu. Olin aluksi todella ajatteli, että se vaivaa minua enemmän istua vieressä, kun taas toiset voivat syödä kaikki vetoaa tunnetta. Lopulta luopuminen oli silloin suhteellisen helppoa, mutta koska olin hyvin kyllästetty minun vegaani Carbonaran kesäkurpitsa spagetti.

Päivä 8-9

Viimeisen kahden päivän "Vegaani Fit Challenge" oli todellinen haaste: Ystäväni vietti polttareita ja koska se oli minulle: Pidä syöminen teknisesti selibaatissa. Hedelmät, pähkinät ja salaattia olivat valikosta. On paljon enemmän vaihtelua ole oikea aika eikä oikea paikka oli saatavilla. Juhlimme Bodenjärven, jossa koti-style ruoanlaitto kotona. Tällaisissa tilanteissa, minä ymmärtää, että vegaani ja myös vähäkalorinen ruoka ei ole kovin sosiaalisesti hyväksyttäviä. On uskomatonta, kuinka paljon pyörii arjessa syömällä ja juominen. aina matkia ilonpilaaja kaikissa näissä tilanteissa "Ei, en voi syödä" sanoo ei ole kovin miellyttävä. Puhumattakaan sääliä näyttää että saat heittää samalla nähdä muita syödessään kourallinen pähkinöitä. Se ei ole helppoa. Kuitenkin viikonloppuna oli kaunis. Ja koska olimme Bodenjärven voisin uida paljon, ja se oli jatkuvasti liikkeellä. Onneksi minun pyrkimyksiä palkittiin jälkeen ensimmäisten päivien: Ihoni on paljon parempi ja en meikata enemmän, lisäksi olen jo menettänyt kilon painon. Tämä motivoi edelleen kestämään minulle.

päivä 10-13

Tänään tunnen paljon paremmin ja olen motivoitunut uudelleen. Kokeilemalla ja kypsennä vegaani reseptit n aina hauskempaa ja jotka koostuvat kunto harjoituksia ja tanssi urheiluohjelma Saan paremmin. Varsinkin laihtuminen motivoi tekemään minulle edelleen. Kuitenkin vaivaavat minua niin oikeassa: Olen hullun halu jotain epäterveellistä. Onko jäätä tai pizzaa, nyt pakkaa mielihaluja. Varsinkin päivällisellä ruokavalio tulee mieleen ilman eläinperäisiä tuotteita vaikeaa, koska tuomioistuimet eivät halua todella onnistua minulle helppoa. Vaikka se on hauskaa nachzukochen reseptejä Attila Hildmann, vaan todellinen kulinaarinen maku räjähdys puuttuu minua toistaiseksi valitettavasti.

päivä 14

Samalla kun näin nopeasti nähdä parannuksia ihoni ensimmäisellä Challenge viikolla kilo've laihtunut, minulla oli tunne, kun puolet ajasta, että kaikki pysähtyy. Se oli masentavaa. Tunsin myös paisunut, olin vaivannut vatsakipu ja se teki sen näyttämään siltä, ​​en vain kestä vegaaniruokaa hyvin.

päivä 15-16

Tänään onnistuin puoli haaste, joka on juhlittu. Siksi uskalsin ensimmäistä kertaa vegaani kakku ilman jauhoja ja halusi vakuuttaa paitsi itse, mutta myös perheeni. Kakku näytti todella herkullinen ja valmistelu meni yllättävän nopeasti ja helposti. Mitä kuitenkin tulee maku komponentti, hän jätti paljon toivomisen varaa.

Ruokavihanneksiksi korvike gelatiinia käytin agaria - melko vahva maku omaa. Siksi lopussa koko vegaani jogurtti massa maistui vasta sen jälkeen. Tämä kakku en todellakaan voinut vakuuttamaan arvostelijat minun uusi elämäntapa nyt. Haluan yrittää kakun mutta jälleen kerran. Tällä kertaa aion muuttua resepti paljon.

päivä 17-18

Tänään oli aika, minä olen tehnyt syntiä. Kun se oli erittäin kuuma viikkoja ja minulla oli enemmän ja enemmän halu herkullinen jäätelöä, sen piti olla yksinkertainen: Olen "Ice Kahvi Frappe" myönnetty. Mukaan pelisäännöt vegaani ei ole aivan sallittua, mutta ainakin tilasin juoma soijamaito ja jäämurskaa, on kesä juoma myös suurelta osin vain vettä. Silti sisältää kahvin paljon sokeria. Tämän jälkeen pieni lipsahdus Minulla on urheilua ohjelma veti motivoituneempia. Lisäksi kuntosali minulla nyt "Tae Bo Sykettä nostava" löysi itselleni, se voi treenata todella mukava ja purkamaan aggressiota. 

päivä 19-20

"Vegaani Fit"- Ohjelma mieleeni aina helpompi keittiössä aion kokeilla ja tietää nyt ei vain mitä maistumaan hyvältä, mutta myös mitä ravinteita kehoni tarvitsee. Silti minun täytyy kamppailla enemmän vasikka ja jalka kramppeja, joka Yhdistän lähinnä ruokavalion muuttuminen. Lopuksi, en voi aivan yhtä monipuolinen syöminen kuten tavallista. Minulla oli aikaa nachzukochen reseptejä Attila Hildmanns kirjasta one, niin olisin varmasti mukana kaikki välttämättömät ravintoaineet. Kuitenkin elämäni on erilainen: Jos aika on lyhyt, mutta sitten usein napata vain salaattia tai hedelmiä soija jogurtti. Sen lisäksi, että kohtaukset olen usein kamppaillut huimausta ja vatsakivut. Myös urheilussa kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, erityisesti ajettaessa ja pyöräily polttaa lihakset nopeasti. Olen onneksi että ylä-ja alamäkiä aikana Challenge jo käytetty, ja toivon, että pian alkaa tunne parempi minulle.

päivä 21-22

Viikko kolme nyt päättymässä ja jäljelle jää vain 7 päivää - sitten tein vegaani kokeilu. Jalkojen krampit ovat passé, tuttava suositteli minulle vegaani hammastahna B12. Lisäksi olen ottanut magnesium ja rauta-tabletteja ja ovat sen jälkeen oireeton. Että haasteena voi olla niin huono integroitumaan jokapäiväisessä elämässäni, mutta Saan harmitti. Mielelläni vain mennä taas kavereiden kahvilassa tai ravintolassa ilman minua tekemään ennen ajatellut mitä syödä tai juoda. Lisäksi yhä useampi mielihaluja, mutta en silti voi hillitä itseäni hyvin vaivaavat. Tänä viikonloppuna olen tehnyt minulle lohdutusta kanssa vegaani pannukakkuaamiainen jotain hyvää. 

päivä 23-25

Tällä hetkellä ei ole oikeastaan ​​paljon raportoida. Olen jo valmis itse erittäin hyvin vegaani elämäntapa. Vain tiukka urheiluohjelma yhdessä aikaa vievää kulinaarinen kokeissa liesi, en voi tottua viikossa. 4 

päivä 26-29

Vegaaninen loppukiri juolahti silloin, mutta silti todella helppoa. Se oli todella hauskaa minulle kokeilla uusia reseptejä ja keksimällä ruokia itse. Ja olen löytänyt yhä enemmän maukkaita vaihtoehtoja, kuten nämä että olen keitetty kämppäkaverini kesäkurpitsaa ja porkkana spagettia. Kuitenkin kuten urheiluohjelma, minun oli voitettava useita kertoja kohti loppua haaste Omat heikompi. 

päivä 30

Tänään on viimeinen päivä "Vegaani Fit"-Challenge ja olen todella ylpeä itsestäni, että olen niin johdonmukaisesti väittänyt. Löysin vaikea, niin radikaali kytkin minun ruokavalio ja jokapäiväisessä elämässä. Mitä enemmän olen onnellisempi nyt, että minulla on kaikki takanani. Tänä vieroitus, opit kasvamaan myös itseään. Itse en ole koskaan ajatellut, että voin toteuttaa kaikki vaatimukset Challenge 30 päivää.

Johtopäätökseni:

Altistuksen jälkeen, menetin 3,5 kg: n ja voivat arvostaa paljon terveempi iho. Jopa minun ruokailutottumukset ovat muuttuneet parempaan suuntaan. Käytin syödä paljon yöllä, kautta Challenge olen tottunut aamulla syödä aamiaista laajasti. Vegaaninen Frückstücksrezepte Attila Hildmann täytä sinua ja maukas. Muiden ruokia minulla oli varsin ongelmani. Paras esimerkki: punajuuri tofu torneineen jotka ovat maistaneet minun ole niin hyvä. Agave siirappi ja vanilja olen kuitenkin usein käyttää makeutusaineena ja haluaisi sekin kunnossa. Jopa urheilullinen Haluan jatkossakin pysyä pallo auttaa minua pois ja tunnen tasapainoisempi. Olen tehnyt mieleni mennä 3-4 kertaa viikossa kuntosalilla tai tanssia.

Valitettavasti en voinut jonka Vegan Challenge vatsani ongelmat eivät saa otetta ja vaivasivat yhä uudelleen vasikka ja jalka kramppeja. Syynä tähän oli luultavasti pulaa välttämättömiä ravintoaineita. Lisäksi minun on hyvin vaikea yhdistää itsensä kokeilu jokapäiväisessä elämässä, kun yksi toimii. Puhumattakaan puute sosiaalista ulottuvuutta. Henkilökohtaisesti pidän tapaamaan ystäviäni kahvia tai aterian. 30 päivän eivät pysty tekemään oli minulle vaikein koskaan.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 37 =