Posts

Ei enää kynsilakka munaus!

Sitten me kaikki olemme odottaneet: manikyyri onnistuu uudella kynsilakan kyniä paitsi helppoa myös nopeammin kuin koskaan

Paint sijaan maali! Kanssa kynsilakka kynä, lempiväri voidaan tarkasti ja helposti maalata kuin Filzstfit kynsien. Siten jopa zittrigsten kädet hallita hieno tulos. Ja paras: Pian on pieni kauneus vallankumous Saksan markkinoilla.

Catrice-kynsilakka kynät

kannattaa olla nopea: uusi kynsilakka kynät sarjasta "Nail Paint To Go"  Catrice on tiukasti rajoitettu!

©
Catrice (6); Kollaasi: Condé Nast

Puolivälistä kesäkuu-heinäkuu 2017 tulee olemaan tiukasti rajoitettu kosmetiikkamerkki Catrice kynsilakka kynät kuudessa eri sävyissä: tummansininen, turkoosi, fuksia, vaaleanpunainen, viininpunainen ja kirkkaan punainen.

Vapina, maalata, valmiina! 

Näin: Shake kynsilakka kynä sekoittaa väripigmentit kynässä sitten toistuvasti paina ylhäältä pumpata muste huopatyynyllä. sitten "Kynsilakka Pen" Miten väriliidun yli kynsien kynsien iho dia kärkeen. Kerros on täysin riittävä, sillä maali on runsaasti pigmenttiä. Kuka haluaa vahvistaa kiillon, tuolloin vielä kantaa pintamaali. Erityisesti käytännöllinen: Kun nastat on hilseillyttä pisteitä voi peitellä ongelmia ja maali - jopa liikkeellä. Kuten kaikki muutkin maali on helppo poistaa kokonaan perinteisten kynsilakanpoistoaineella ja vanulla väri kynsilakka kynä.

"Kynsilakka Kynät" rajoitetusta "Nail Paint To Go"Sarja on saatavilla noin 4 euroa apteekki. Emme voi odottaa testata kynsilakka kynät itse tuskin!

Olemme tämän velkaa vähän kauneutta vallankumous tapaa Britannian kosmetiikkamerkki joitus Lontoossa että "mani merkki" ovat tuoneet markkinoille jo 2016th Kuitenkin Saksan kynsilakan fanit voivat tilata kynsilakka kyniä vain noin Englanti verkkokaupasta - hintaan noin 12 euroa per plus postituskulut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =