Posts

Od Brondie za Blondie

Hvala Olaplex beljenje las ne sme biti škodljiva. Ali je to res? Naša lepota urednik Jessica Simon je preizkušen in skrbi, da ste na tekočem, če Olaplex velja tudi na dolgi rok, kar obljublja

230 predhodno prednje n04a9284

Lepota Editor Jessica Simon pred preskusom

©
GLAMOUR

Moji lasje so karamel v New Nemčiji: brond. Moj eksperimentiranje na področju frizerstva je bilo v zadnjih štirih letih, recimo, precej zadržana. Raje jo varno - ali sem progasta moje svetlo rjave lase z nežnimi blond vrhuncev ali največja kratki nasvetov v blond barvi.

Zdaj je treba sem blond. Popolnoma. Od korenin do konic. Nazadnje sem želel vedeti, kaj je čudež pozdravi Olaplex, vse navdušeno, da res lahko narediš. In da je najbolje narediti z radikalno spremembo. Torej, vaše oči in iti.

Naši lasje je izdelan iz žvepla mostov, ki imajo vlakna las. Barvanje, beljenje, a že govorimo o frizerstva s toploto ti žvepla mostovi so napadla. Rezultat: zlomljen tekstura las, suha in dolgočasno las. zastopnik
Olaplex sestavi kot večina colorations kemije, je zdaj preprečiti prav to. Ker ima patentirano sestavino, ki se še niso uničili mostove žvepla. In z vsakim las, ali valovita, kodrasti, gladka, fina ali debela. 

Olaplex zdravljenjem ima skupaj tri faze. Olaplex št 1 prihaja neposredno z barvilu za lase. Skoraj štiri ure sem ostal na istem sedečem položaju, ko strokovnjak las obdelujejo Stefan Pauli sklop, ki ga pramena z odlično mešanico Blondie približno paste in Olaplex. Ne čutim ničesar. Niti gorenja niti srbečica na glavi. Samo misel, ki želijo priti do čim prej in čas, da se prepustite svojo rit odmor. Ampak kako si še vedno pravijo isto: Kdo želi biti lepa, mora trpeti. In dokler seja res ni nič v primerjavi s tem, kar sem slišal od prijateljev okoli pekočo bolečino pri beljenju. Plus za Olaplex.

Nato se barva spere. Iz tega sledi, Olaplex Št 2, ki deluje deset minut. Kot intenzivno masko je občutek in vonj, da tudi res super.

Tudi v mokre lase Počutim se označi spremenim svoje strukturo las. Med je moje lase že fino počutil, je tudi zdaj že jasno hrani. Po sušenju udarec, sem sveže pečen blond - moji lasje počuti dober oprijem in sije na svilnata. Pravzaprav nisem pričakoval takšnega učinka.

510-po n04a9560

Lepota Editor Jessica Simon po Olaplex barvno obdelavo

©
GLAMOUR

ampak za čisto živahnosti Ne smemo pozabiti, da je Olaplex ni barva brez vožnje. Čeprav gre pri Olaplex veliko nežnejši, a barva je še vedno barva in s tem breme za lase. "Z Olaplex tudi ne razcepljene konice ne izgine. Vendar jo lahko preprečili pridobivanje razcepljene konice"Torej Pauli. Torej Olaplex še vedno ni rešitev, vendar je pomemben mejnik v kozmetični industriji.

Moja naloga za dom zdaj, je, da sem Olaplex No. 3 pusti enkrat na teden, da deluje kot intenzivno masko za deset minut. V skrbi in ščiti lase. "In ne pozabite na običajno masko zdravljenja"Pravi Pauli. "Olaplex je dodatek, da ne nadomešča skrbi."

Teden z Olaplex

Povedano in storjeno. Olaplex No. 3, toda ne kot sem prevzela uporabljajo po šampon in balzam, vendar pred tem. Namesto masko v veliki količini je treba lešnikov širjenje velikodušno na lase povzročiteljem - od korenin do konic. Za mora biti, da lasje samo Neopren in brisačo suha. Ko glavnik skozi, pustite vsaj deset minut, dobro sperite. In potem spet odstrani s šamponom in balzam vse ostanke agenta.

Moji lasje meni tudi zdaj še vedno super nahranjena in ko sem posušene lase, da sije kot desno po frizuro. In to ni samo moj občutek. Tudi od kolegov, sem dobil pohvale na moj svilnato sijoče lase.

Tri tedne Olaplex

Dejstvo je, svilnato zdrav občutek trajal do začetka tretjega tedna. Potem pa sem opazil, suhe konice. Zato sem se zatekla k hitro Olaplex zdravilo za doma. Moji lasje so skoraj absorbira materiali nego, po sušenju je sušilec lepo spet svilnati in zdravo. 

kolaž-olaplex3-končno

©
GLAMOUR

Zaključek

Skratka sem zelo pozitivno za Olaplex presenečen. Barvanje las ni napeti moje lase kot običajno in moji lasje počutil okrepljene in sijalo lepo. Vendar pa je eden naj bi kot dodatek k Olaplex No. 3 za domače ne storiti brez. Tudi če je cena samo 50 EUR zelo visoka, naložba pa je vredna v vsakem primeru. Ker, da lahko učinek zdrave in sijoče lase dobili še več pokonci. Priporočamo zdravljenje še posebej za tiste, ki želijo spremeniti svoje lase močne, na primer, v stilu #Aquahair saj mora las pred njim enakomerno beljene. 

24 september 2015, 10:42


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 40