Posts

Neljä askelta Perfect Foundation

Kanssa monenlaisia ​​Säätiöt, haku voi olla teko epätoivo oikean tuotteen ennen. Ei enää! Kauneus asiantuntija Miriam Jacks on kertonut meille, kuinka löytää oikea meikkiä neljä vaihetta

of "Rose Ivory" noin "hiekka" että "tumma kahvi" - elokuusta 2017 suosittu meikki "Perfect Match" L'Oreal Paris 29 eri sävyjä. Mottona "Koska me kaikki olemme arvoisia" ei ainoastaan ​​helpottaisi etsintä täydellisen perustan, mutta myös levitä tärkeä viesti kauneuden palo: Kauneus on riippumaton iästä, sukupuolesta, etnisestä taustasta tai ihonväri. löydämme oikein ja tärkeää. Mutta miten löydämme sävy, joka sopii meille parhaiten? Meillä on maskeeraaja ja L'Oreal Paris suurlähettiläs Miriam Jacks (
Jacks kauneusosasto) kysyttiin heidän lopullinen vihjeitä.

# 1 Määritä oman ihon sävyä

Ennen kuin esitetään meikin haku, sinun pitäisi tietää hänen ihonväriä (oppia). Miriam Jacks selittää: "Periaatteessa on olemassa neljä klassista tyyppiä värit: kevät, kesä, syksy ja talvi. Kuitenkin ratkaisevaa meikkiä valinta on pohjavire, joka voi olla joko viilentää tai lämmittää. Tärkeä johtolanka on luonnollinen hiusten väri. Jos se sisältää tuhkainen sävy, on hyvin todennäköistä viileä värityypin. Oranssi tai goldstichiges hiukset osoittaa lämmin väri tyyppiä. Myös perusteella vire värityypiltä voidaan määrittää. Ihmiset, joilla on vaaleanpunainen tai sinertävä iho pohjavire on viileä väri tyyppejä. Light kullanväriset tai punertava iho vihelsi lämmin tyyppi. Pohjavire ihoa, mutta on paljain silmin on vaikea havaita. Luonnollinen hiusten väri on luotettavampi merkkejä."

# 2 Kiinnitä huomiota tekstuuri  

"Parhaassa tapauksessa meikin sulakkeet levittämisen jälkeen 100 prosenttia ihon ja ei ole niin maski"Selittää asiantuntija. Tämän saavuttamiseksi ei pitäisi vain kiinnittää huomiota vivahde meikki, mutta myös sen rakenne: "Erittäin kuivalle iholle missään tapauksessa jauhe-pohjaisten tuotteiden saatavuutta ja päättävät olla rikas säätiö erittäin rasvainen iho." 

Testi # 3 Säätiö kunnolla

Virittää meikki ihon sävyä, sinun ei pitäisi testata tuotetta ensin kasvoihin. Miriam Jacks tietää, miksi: "Edessä väri on usein vääristynyt punoitusta tai pigmentti. Paras levittää tuote niskaan ja odota. Jos meikki sekoittuu luonnollinen väri ei näytä keltainen tai punertava, se on oikea sävy." Extra kärki: Testi Foundation puoli päivää ennen ostamista. Vasta sitten voit olla varma, että tuote on myös yhteensopiva ihon hyvin useiden tuntien kuluttua. 

Sekoita # 4 väriä erikseen

Tuskin on kesän mennyt, bye rusketuin ja säätiön on yhtäkkiä aivan liian tumma ihonväri. Kuulostaako tutulta? Kärki maskeeraaja: "Minun neuvoni on ostaa kaksi erilaista meikkiä sävyjä, yksi kesällä ja yksi talvella. Syksyllä ja keväällä, kun ihon sävy muuttui, sekoittaa kaksi sävyä yhteen. Yksi voi helposti tehdä selässä. Vivahteet sekoita Testaa väri niskaan ja jos se sopii, eikö sitten soveltaa sienellä tai harjalla." Mutta voiko tavallista säätiö ei sekoitu helposti päivävoide keventääkseen sitä? Ei, sanoo asiantuntija: "Tämä toimii vain, jos säätiön tarkoituksena on kattaa helpompaa, mutta se ei muuta väriä."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 25