Posts

ABC za priče

najpomembnejši ljudje na poroko - biti zvesti priče - takoj za nevesto in ženina. Ampak, kdo je to delo, ki je posledica ne le čast, ampak v prihodnjih številnih nalog. Ker lahko včasih zmanjkalo. Devet ključne točke in bo družica (ali priče) pozabi ničesar in da dan za nekaj tako lepo, kot je mogoče

Trauzeugin_iStock_000006000968

Katere so naloge pravzaprav družica?
©
Getty Images

Urad od prič je porok danes pogosteje kot tradicionalne dolžnosti. Ki se je poročil v civilni slovesnosti ali v protestantski cerkvi more storiti brez prič tega. Samo katoliška cerkev še vedno vztrajajo na njihovo prisotnost. Ena stvar je jasna: kdor je izbran kot družica, ki ima posebno mesto v primeru poroke, ker je nevesta in ženin dati groomsmen posebnega zaupanja.

Maid of Honor - in zdaj?

Urad družica, ki ste jih sprejeli in
načrtovanje porok se lahko začne. Toda kaj naloge, ki jih imajo kot družica dejansko traja? je jasno: S podpisom na matičnem uradu in poročne šopek čakanje v Cerkvi se delo ni opravljeno. Če par želi, ste družica, ne samo Unterschriftgeberin ampak tudi poroko načrtovalec, dekoracijo, modni svetovalec, arbitra sporov in gost odnosov. Torej si v poročni vrveža kaj pozabil, smo ustvarili seznam najpomembnejših nalog za družico za vas:

1: Ponudba pomoč

je njihova najpomembnejša naloga, je par od začetka načrtovanja poroke na po najboljših močeh pomagati. Ali je to je izbira lokacije, dekoracija, iskanje pasu, poročna večerja, ureditev sedežev ali domnevno pomembni stvari, kot zasnovi vabila za svate. Nasvet: Napišite seznam! To zagotavlja, ne pozabi ničesar. In ne pozabite, vse motivacijo: ne glede na to, koliko odločanja moč, da vas poročne par, zadnja beseda bo vedno prihodnje mladoporočenca.

2: Izberite poročno obleko

poročna obleka izbrati skupaj je verjetno najboljši uslugo si lahko nevesto pred poroko. Toda pozor! izbrati poročno obleko je lahko hitro in zelo zabavna, ali konča v-živčnih wracking Nekaj ​​dni nakupovalni izlet. Nasvet: Izogibajte se stresu in roll si raje vnaprej - skupaj s nevesta na - neveste katalogov. Če želite kdaj videli pogled, kaj nevesta res všeč in se v poročne trgovine ali poroko pošteno cilj hitreje.

3: Da bi se osebni svetovalec

Nič ni bolj stresno za neveste in ženina, kot bi morali vedno skrbeti za veliko vprašanj gostom poleg načrtovanju poroke. Take naloge, kot so komunikacija! Za vprašanja glede oblačenja, poročnih daril ali za rezervacijo hotela lahko določi tudi odgovoriti, ko ste prejeli potrebne informacije od mladoporočencev. Blog, na primer, ponuja možnost za nalaganje darilo sezname, ustvarite časovni razpored večernega programa skupaj z svatov in predstavitev fotografij za praznovanje po poroki. Vendar pa mora biti zaščiten z geslom. Nasvet: Zberite napredek že mail naslove in telefonske številke gostov. Dodaten namig: Nastavite ločen e-poštni naslov, spletno stran ali blog za poroko po posvetovanju z nevesto in ženina. Da bi ohranili stik in skladbo.

4: organizirajo kokoš

Zadnji praznovanje v svobodi! To smemo pozabiti. Torej, tukaj dobro načrtovanje je bistvenega pomena. Seznam udeležencev, ki prihajajo od neveste, ostalo vas. Nasvet: Pozor! Naj ne z eno roko, vendar blizu z drugimi družice skupaj in načrtovati večer skupaj. In če niste prepričani, se posvetujte z nevesto in ne tisto, kar si predstavlja pod popolnim kokoš stranke.

5: Po prijavi, prosim!

Naloga prič v matičnem uradu: poroka s svojim podpisom potrdijo, in pazite na šopek neveste. Vetrič, kajne? Nasvet: Ne pozabite osebne izkaznice ali potnega lista! Za vozniško dovoljenje ali študentsko ID niso dovolj.

imajo oči povsod: 6

Na poročni dan si dekle za vse! Začne se s klicem na wake-up mladoporočencev in posluša čiščenje po zabavi. Bodite kontaktna točka, ste poskrbeli za vprašanja o sedežnega reda ali da opravijo poroko ukrepe in, predvsem, poskusite izogniti težavam ali rešiti najslabšem primeru ad hoc! Slabo razpoloženje se lahko pojavijo, na primer, dolgočasno in nadležno prekinitvami, je poudaril-out neveste in ženina, preobremenjenih delavcev, nezadovoljnih gostov, neprimerne glasbe ali družinskih težav. Nasvet: ne kažejo strahu! Kot družico, imate besedo na poroki sploh, nekateri pravijo. Izkoristite to!

Bodite pripravljeni na vse: 7

Mora komplet prve pomoči v vsakem poroki! Predstavljajte si Zamislite si najlonke neveste bi trganje gumb majica ženina bi padla, in eden izmed gostov, ki bi zmanjšati na razbito steklo? Se spomniš: V kompletih za klic v sili, ne samo nogavice in deodorant! Pakiranje seznam: šminka, glavobol tablete, parfumi, baterije, tekoče lepilo, spenjalnik, žvečilni gumi, ustno vodico, ometi, iglo in nit, sponke za papir, škarje ... Nasvet: Barva je v najslabšem primeru in pakiranje, kar bi potrebovali za a.

8: Naj bo jasno glavo

Poroka še ni v polnem zamahu in ste že pod mizo, ker imate preveč pohlepni strmoglavljen pozdravili s pijačo? Absolutno ne spada v popolno družico. Končno, bi morali imeti tudi dovolj vzdržljivost ob koncu praznovanja za pomoč, na primer, medtem ko čiščenje, ki spremljajo goste na svoj avtomobil in početje čudno car storitev. Nasvet: Push po prvem kozarcu šampanjca in ne v samo z vodo in ob pozni uri s kola - tako da ste vedno fit in dojemljiv, če je prišlo do zapletov med gosti.

9: Ob obletnici prinese nazaj spomine

Prva obletnica poroke je nekaj posebnega. Naj nevesto in ženina na ta poseben dan užitek! Majhno darilo, šopek rož, presenetljivo povabilo na večerjo ali vsaj lepo kartico za par! Nasvet: Načrtujte vnaprej in prinese nazaj spomine! Na primer, lahko (seveda na skrivaj!) Tudi v poročni slovesnosti zbrati karte z dobrimi željami svatov ali skupaj s knjigo fotografij na poroko, ki ne pozna par.

In kakšno vlogo moškega pričo?

  • On se drži prstana.
  • On ima govor na poročno slavje.
  • On načrtuje fantovščino za ženina.
  • To določa plačilo diskretnega pomožno osebje, kot je osebje, poročni fotograf pasu. Nasvet: Denar že pakirani v ovojnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 44