Posts

Zaljubite – kako to deluje?

Seveda je prav, da mora priti vogalom, tako da se lahko zaljubiš. Kdo bo, deloma zaradi sebe pomemben pogoj pri iskanju najboljših partnerje. Pojdi na sebe in svoje ideje o ljubezni in dobro partnerstvo bolje spoznali. pet-točkovni vodnik za uspešno pade

srce

Kot se zaljubiš pravice? ©
Getty Images

Oči in partner poljubljanje intimno - tako čudovito v ljubezni je lahko! Toda mnogi samske ženske niso še tako daleč in že bojijo, da bi preprosto ni več v ljubezen. Preberi ta članek, ker je to v petih točkah vodnik prinaša lepe nove palpitacije. In morda celo srečno partnerstvo za dolgo časa!

Postavljati prava vprašanja

In ne, zdaj ne sledi vodotesne empirične vprašanja, ki vam omogoča možnih datumov in potencialnimi partnerji raziskati individualno HAP (srce knock-Shutter-potencial), ki se uporablja za testiranje stopnje mogoče ljubezni. HAP je (na srečo) ni, in da vam ni treba preveč. To je veliko bolje, če ženske vprašati sebe je. Ker za naslednji ljubezen priti blizu bogati nekaj odgovorov.

Sem dovolj aktivna?
Samo nekaj: 100. imajo en sam svetovalec Christian Thiel (Avtor "Looking for večno", Campus, 17,90 evrov) za ključ pri iskanju partnerja. Na 100 Flirt Poskusite tako Thiel teza je nekdo, ki bo metulji v želodcu, da plapolanje, sproži čustveno ognjemet. 100, ki se sliši naporno, vendar se na koncu ne gre tako ali tako za točno število. Toda dejstvo, da pogledam okoli pravilno. Seveda lahko v kinu spontano ovekovečil v Robert Pattinson, ljubezen Ryan Gosling in co. Če ste Partnerstvo išče resen (in realno), je boljši način, da gredo ven v življenje in optimizirati možnosti pravega stika. Tudi če vam je prvič šele spogleduje - da je končno idealen trening za trenutek, ko res Sparks. Najboljši viri palpitacije, da svetuje tudi socialni psiholog Manfred Hassebrauck se najprej delaš na delovnem mestu in drugi prijatelji prijateljev. Tisti, ki v naglici z iskanjem pravega partnerja, se preselil v Litvo. Študija, ki jo na Univerzi v New Yorku in na državni univerzi za humanistične vede v Moskvi, je pokazala, da 90 odstotkov ljudi, ki živijo v Litvi zaljubljen v nekaj dneh ali največ enega meseca. Za primerjavo, Američani morajo biti v ljubezni dveh do dvanajst mesecev.

Kako prav je, da je prava stvar zame?
Obsedenost vemo iz vsakega hollywoodskega tearjerker: Če je to res prava ljubezen, ljudje nenadoma plavajo po svetu, ko se je obrnila na samo v počasnem posnetku. To je tisto, kar smo želeli - in nič manj. Socialni psiholog Manfred Hassebrauck izgleda realistično: "Ljubezen na prvi pogled, je izjema, pogosto poznamo partnerja-biti dlje, preden se zaljubimo po določenem času." Njegov nasvet :. spraševanje svoje vzorce zvestobe, preizkusite To je dejal, si poglej na drug drugega, ki vzporednice imajo svoje može zgodovino. Tisti, ki samo iščejo zavitih glasbenikov z melanholijo naklonom in tatoo na desni goleni, omejenih lastnih možnosti za srečno partnerstvo nepotrebno.

Kaj pričakovati v razmerju?
Tudi če ne daje 100-odstotni popoln partner - določene prednostne naloge, ki jih lahko seveda vseeno. Še več: Moral bi tudi! Študije kažejo, da na novo zaljubljen v začetku prepogosto malo ali nič bodite pozorni na to, kaj so njihove terjatve srečala razmerju. Šele po šestih mesecih stvari, kot podobnosti, spol, razumevanja in nežnosti pa igrajo vedno bolj pomembno vlogo. Tako je umetnost, ki spadajo v ljubezni, je na eni, ki jo maha popolnoma neprimernih kandidatov pravočasno, ker ste že oblikovala jasne želje vnaprej. Tako so ameriški raziskovalci odkrili, na primer, da je sposobnost mnogih žensk do samoironije pri moških pomembno. Ali je to smisel za humor, zanesljivost in spontanosti - pisati samo tri stvari, ki so pomembne za vas veliko (ki bi morali vedno preverite na roki do sedaj). Ki izpolnjuje, dobi iti za naslednji dan. Partnerstvo ni izključen ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5