Posts

Outdoor zabava

Ko dobijo dnevi toplejši, privablja veliko ljudi v veliko na prostem - in to ne samo zato, ker želijo uživati ​​poletje. Zunanji sex sezona je odprta! Ali vas plašč spontana želja izleta v parku, medtem ko je plavanje na plaži ali sprehod v gozdu ali pa leži na pritožbo se ujeli, medtem ko se zabavate na klopi v parku ali v avtu: Upoštevajte naše nasvete o zunanji spola tako so si prihranil kazen, bolečino in šivov in zabave v veliko na prostem je na prvem mestu

plaža

Seks na plaži je zanimivo stvar: naši zunanji nasveti sex bo tudi © sproščujoče
Getty Images

Dos in Don'ts za zunanjo spola v poletnih mesecih

Seks na plaži:

Topel poletni večer, so hitijo valovi in ​​vi in ​​vaš dragi umaknil na samotnem laguno. Ni čudno, da je v tem romantičnem vzdušju, se želja prebudi ljubezen in želite, da se odpusti kot par v najkrajšem možnem času enega neupoštevanega mest!

Toda: Seks na plaži, na žalost, ki jo opravijo neprostovoljno peščeno piling in dobili fine granule v vseh telesnih odprtin naredi. Poleg tega, kot zato nekatere živali, kot so pesek bolhe tam romping.

Nasvet: V idealnem primeru ste curl up na kavču, skupaj z mehko podporo v misijonarskem položaju udobno. Če te ni, pa bi morali vsaj z brisačo, da bi se izognili, da jih drgnite boleče in ima preveč in preveč dolgo stik s peskom.

Seks v vodi:

Občutek, da so nestled gola v vodi na telesu partnerja, mravljinčenje je čista. Če ste se potopite v vodah morje, jezero kopanje ali v bazenu, naslednje seks položaj: Stojijo obrnjena drug proti drugemu, človek obrne pokonci v vodo nazaj in zanka noge okoli njegovega pasu in imajo na svojih ramenih. Tako lahko poljubiš lepo in uživajte nemoteno, saj nihče ne more prepoznati od obale, kar ste dejansko vožnje tam.

Pozor ljubezen ženske: Pozabite tudi na prostem ne preprečuje! Kondomi niso primerni za čutno potopov in mita, da je slana voda naredi sperma nevarna, se vam ne zdi, upajmo.

Zabava na prostem: V naslednjem članku boste našli več nasvetov za seks v veliko na prostem


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =