Posts

Siri on watching you

Siri weiß jotka olet äskettäin! Koska Twitter Userin kanssa hakata voisi selvittää nimen, osoitteen ja tuntematon henkilö tulee parkkipaikalla sekä matkapuhelimella lukittuna - ja 5 minuutissa

Siri hakata

Siri tietää kaiken - suureksi harmiksi sen älypuhelimen omistajista.
©
Stocksy

Luulit PIN numeron suojaa puhelinta epätoivottu pääsy? Periaatteessa olet oikeassa. Mutta jotkut itse asiassa erittäin herkkä tietoja sinusta ja älypuhelimen käyttö voi aina tietää, kuka omistaa iPhone käteen - kanssa huomaamaton hakata josta et edes tarvitse tietää PIN. Havaittujen Twitter Userin Afronomics vahingossa. Koska Yhdysvaltain sivusto Elite Daily raportoi hän löysi matkapuhelin julkisessa vessassa. Soittamisen sijaan hätäapunumeroon, ne vain aktivoitu Siri. Tämä on itse asiassa jopa ilman tarvetta syöttää PIN-koodi - ainakin jos et ole muuttanut tehdasasetuksiin.  

"Kysyin Siri juuri nimeni. Se osoitti tiedon omistaja. Kysyin Siri, jota kutsun useimmiten. Siri näytti viimeisimmät puhelut matkapuhelimesta. viileä"Tweeted Afronomics. Tweetit ovat nyt poistettu, mutta Afronomics voisi selvittää lisää omistaja puhelimen. "Olen löytänyt heidän etu- ja sukunimi, missä hän asuu ja missä hän oli pysäköity autonsa. Aika kammottava, on tietää 5 minuutin kuluessa"Hän tweeted. 

Miehet ovat kuin emoji: Mitä Emoji vain dataa, lukea täältä:

Mitä Emoji tietoja olet nyt?

r__udiger Smiley

nörtti

litsi

selfie-tyypin emoji

old-isä

munakoiso

komentaja

der_schuechterne-emoji

prinsessa

lainelautailija

Loverboy

the-lol-guy-emoji

Baar maalivahti

 Oli onnellinen loppu: "Olin aikeissa soittaa henkilölle, jonka kanssa omistaja oli äskettäin soittanut, mutta koska he kutsuivat minua jo. Palauttanut puhelimen ja kertoi, kuinka hän voi muuttaa asetuksia niin, että koko asia ei toistu"Hän kirjoitti. 

se teki sen, mitä helppoa. kaikki lukitusta puhelimesta. Voisin täytyy ajo autonsa ja kodin täältä. että paska pelottaa minua.

- 20. piittaamattomat Ho (@afronomics_) Helmikuu 2017

Joten Siri lukitusnäytön tietä:

  • asetukset
  • touch tunnus & koodi
  • Siri, View "tänään" käytöstä ja Messaging
  • Näin ollen ainoastaan ​​hätänumero toimii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =