Posts

Klaus on gepupt nurkassa

Meidän sarjassa "Felixin hullu maailma" meidän kirjailija ja "Bachelor" kolumnisti Felix Reek kirjoittaa säännöllisesti iso ja pieni omituisuuksia elämäämme. Tällä kertaa: Tamagotchi on palannut. Ja se harmittaa eläin

Tamagotchi

Klaus on hyvin innoissaan. Hän scurries oikealta vasemmalle ylhäältä alas ja takaisin. Klaus on minun Tamagotchi
©
GLAMOUR

Klaus on hyvin innoissaan. Hän scurries takaisin oikealta vasemmalle, ylhäältä alas ja takaisin. Klaus ärsyttävää aivan valtavat. Haen pesäpallomailalla ja vetää hänet noin. Hän loimet pohjaan ja näyttää hyvin bedröppelt. Saanko esitellä: Se on Klaus. Klaus on minun Tamagotchi.

Vanhempi teistä muistavat. 90-luvulla, Tamagotchi oli jotain Dieter Bohlen. Kukaan ei halunnut sitä, se oli ärsyttävää valtava, mutta se oli uskomattoman menestyksekäs. Tamagotchi olisi eräänlainen digitaalisen poikasen kasvatukseen sitä. Sinun piti ruokkia sitä, leikkiä hänen kanssaan ja rakkautta. Sitten oli mukava kanaa. Sai sen kaiken liian vähän, se kehittyi ikävä ulkomaalainen. Joten periaatteessa kuin oikea lapsi.

Tamagotchi Classic: kallein app elämäni

Sillä 20-vuotisjuhlaa Tamagotchi on japanilainen valmistaja on käynnistänyt muovi muna uudelleen. Toistaiseksi ei ole vielä päästä Saksa. Mutta on korjaamiseksi. Älypuhelin App Tamagotchi Classic. Ja koska mikään ei ole makeampaa kuin nostalgiaa ja en ole koskaan ollut Tamagotchi, Latasin tämä app puolesta tiedettä. Vain 4,22 euroa. Kallein app elämäni.

Tästä Odotan mitään. Loistava grafiikka, hauskaa, pelit ja viihde. Ja saada vaaleanpunainen virtuaalinen muna kolme nappia. Aha. Suljen sovellusta uudelleen. 30 sekunnin kuluttua, poikasen raportoi ensimmäistä kertaa. Se on teiggesichtiges, joten, öh, kasvot. Kutsun Klaus. Se muistuttaa minua entinen pomo.

Mielestäni olen lyöty Klaus uudelleen

Klaus piippaa. Annan hänelle jotain syötävää. Ja uudelleen. Ja uudelleen. Hän näyttää tyytyväinen ja olen pois puhelimesta. Minuuttia myöhemmin se värisee. Ei, ei tuoreita uutisia, että Dax nousi 0,2 prosenttia. Se on Klaus. En välitä hänestä. Ilman menestystä. 30 sekuntia myöhemmin hän vastaa takaisin. Ilmaisen villi painikkeita kunnes pesäpallomailalla näkyviin. Tamagotchi on innoissaan. Mielestäni olen Klaus riidellään taas.

Minulla on huono omatunto, ja katsellut kuvauksen sovelluksen. Pesäpallomailalla soi. Huh, en ole lyöty Klaus. Helpottunut, voin hengittää. Kunnes löydän pikselin kasa puolella. Se ei ole ...? Tämä voi varmasti ...? Mutta. Se on paskiainen. Klaus on alle kymmenen minuuttia vanha ja on gepupt minulle ruudulla. Vastahakoisesti valitsen ankka. Valtaa puhdas. Heitän puhelin nurkkaan.

Mikään vie huomion Klaus

Klaus palaa toimintaan. Maaannn. Nyt muistan. Tamagotchi katosi niin nopeasti, koska ne olivat ärsyttäviä eläin. Mutta nostalginen antaa anteeksi nopeasti. Olin jo 90 osapuolia ja olen sekaisin, jos "Can not Touch This" tai "Haluan asian näin" juoksi. Koska kappaleet olivat uusia, minun piti heittää välittömästi. Okei, paitsi "Can not Touch This". Tämä on todella kiimainen otsikko. Hammer wanna dance nyt!

Takaisin Klaus. Lähden lamppu ja pimeän. Ehkä se ohjaa pois muutaman minuutin. Esitystä. "Tamagotchi soittaa sinulle!" Ilmestyy näyttöön. Avaan sovelluksen. Hmm. Mikään nähdä Oh, se on vielä pimeää. Klaus scurries ympärillä lyhyesti. Sitten hän katoaa alareunassa ja suuri "Z" nousevan päätään. Nyt hän nukkuu. Tämä todella on kuin lapseni.

Vuosi sitten, suuri valkoinen Brummer

Rauha viimein. Vähintään viisi minuuttia. Klaus soittaa. Hän on täynnä papuja. Hän pukeutui itse yhtä valoa. Minä sitten minun läpi valikon sovelluksen. Tamagotchi on hyvin ruokittu, onnellisia ja ilman kuria. Ei huomata. Hän on nyt vuoden vanha ja suuri valkoinen Brummer. Suljen näytön.

Sitten minun älypuhelin tehokkaasti suljettu. Kokonaisen tunnin. Siunaus. Kunnes alkaa huolestua. Kun se tulee Klaus hyvin? hän tarvitsee jotain syötävää? Hän haluaa pelata? Vuonna 90 miljoonaa Tamagotchi surkean kuoleman kuolivat, koska he olivat unohdettu. Avaan sovelluksen. kuulostaa iloista musiikkia. Klaus piippaa innoissaan. Hänellä on paska taas nurkassa. Maaaannn!

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Kasvaminen Rheingaun viinitarhojen ja japanilaiset turistit voisi olla vain yksi columnists Felix Reek: tarkalleen arkeologi. Hänelle huomannut, että kaivaminen epävarma, 30 vuotta samassa kuoppa maahan ja lopulta löytänyt mitään. Niinpä hän opiskeli Marburg kirjallisuuden ja elokuvan tutkimuksia ja alkoi kirjoittaa. Jos hän ei, hän voittaa puolustuskyvytön kitarat ja katseli tyttäriään kasvaa.   
Kaikki jaksot "Felixin hullu maailma"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 66