Posts

Layer upp! Med dessa 5 knep skiktade ser lyckas

Styling är under hösten att arbeta skift. Men skiktning, så bär flera lager av kläder håller dig varm: Med lager look, kan vi äntligen bära älskade sommar delar i kallt väder och har återigen ett oändligt antal nya möjligheter att kombinera nya egen garderob. Våra 5 tips för en lyckad lager look plus skiktning väsentligheter till Nachshoppen

Vad gör den perfekta lager look? Våra 5 tips:

Skiktning Tips 1: rätt längd 

 

Så att skiktning effekten verkligen sätter in, bör ett ovanför andra begagnade kläder avsevärt skiljer sig åt i sin längd. 

Skiktning Tips 2: Rätt foundation 

 

En smal Basic hör hemma i varje lager look - det var en mager jeans eller en figursydd topp, annars utseendet är alltför skrymmande.

Skiktning Tips 3: Rätt mix 

  

Motsatser attraherar varandra, särskilt när skiktning: Far passar smal för att grövre Transparent att titta poeter, romantiskt att gunga, finare material som siden och chiffong som stickning, läder och fuskpäls.

Skiktning Tips 4: Överdriv inte 

  

Kombinationen av fyra eller fem delar den maximala - snarare sparsam med tillbehören. Det bästa sättet att undvika allt som är visuellt för mycket volym (t.ex. XL-stickad sjal eller stor väska ficka).

Skiktning Tips 5: Här är en mycket stilrena 

 

Enfärgad skiktning ser i svart, vitt, kamel eller grå nyanser i kombination med hög kvalitet, flödande tyger är särskilt chic.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =