Posts

Partiet säsongen är öppen!

Middag inbjudningar, jul och nyårs parter - om året drar mot slutet, kommer att firas igen vad det är värt. Så att du gör på varje händelse en bra siffra, vi har - från cocktailparty över till Black Tie - de viktigaste stylingtips för varje klädsel och visar ganska Star Letar efter Nachshoppen

Affärs fest - Klädkod: "Kom som du är"

1-come-as-you-are-Alexa-Chung-Getty-464 282 756

©
Getty Images

Som utrusta passar till: "Kom som du är" så "Kom som du är" Naturligtvis är inte en uppmaning att träningsbyxor. Snarare att klädkod att alla gäster att komma direkt från kontoret till festen. Säg - det handlar om affärer mode som kan titulera kväll fit är enkel: Om en penna kjol som kombineras för att ta blus med en elegant topp eller slida klänning som bärs i stället för platta höga skor.

No-Gos: Jeans, tröja och Co.

att "Kom som du är"-Titta får inte täppt, Alexa Chung visar på en händelse under London Fashion Week. Mycket mode professional stil stilikon Midi kjolen att boots och en dekorerad blus.

Den cocktailparty - Klädsel: Cocktail

3-cocktail emma_stone

©
Getty Images

Som utrusta passar till: Här passar (uppenbarligen) en knälång cocktail klänning - dvs ben, axlar och bröst kan visas. Dessutom: det enklare smycken kan vända cocktailklänning, desto mer extravagant. En elegant koppling och slutna höga skor spetsa cocktail utseende.

No-Gos: Jeans eller minikjolar, långa aftonklänningar, öppen tå skor, tank, stora väskor

Du har gjort: Skådespelerska Emma Stone visar upp sin cocktail titta på en filmpremiär i Los Angeles. Grädde och grå toner dominerar, Emmas rött hår gör flashiga smycken överflödig. Särskilt cool: uppsättningen runt axlarna kavaj. 

Den (jul) Party - Klädsel: Ta på dig dansskorna!

2-party-suki waterhouse Getty-491194360

©
Getty Images

Som utrusta passar till: Vem inbjudna till (jul) part i klubben, kan det vara tyst kraschar när klädsel - under förutsättning att det finns ingen riktig klädkod. Dra party klädsel (dress, overall eller kjol med massor av glitter), plus en liten påse, dansskor (platt eller hög) - och ger dig iväg: Gör!

No-Gos: Boring affärs look - åtminstone en del skulle falla över gränsen

Sequined overall, vild mane, höga skor - alla mode yrkesverksamma kommer modellen Suki Waterhouse, naturligtvis, perfekt stylad till en exklusiv födelsedagsfest.

 

Kvällen gala - Klädkod: Black Tie

4-svart-slips emma_roberts-Getty-473.037.626

©
Getty Images

Som utrusta passar till: En lång klänning är rätt val för denna klädkod. Servera med en ädel koppling och öppna höga klackar. För ankomsten av en elegant kavaj kan placeras löst runt axlarna.

No-Gos: Byxor, minikjolar och kläder och skor utan klack

Skådespelerskan Emma Roberts visar med sin svart slips utseende stil på röda mattan, och kombinerar de smaragdgröna golv längd klänning öppna sandaler, uttalande koppling och bälte.

 

 

Bollen - Klädkod: Vit Tie

5-white-tie-elizabeth-banker-Getty-487961876

©
Getty Images

Som utrusta passar till: Högtidlig, högtidliga, den mest högtidliga - Vit Tie: Vem är inbjuden till en pompös boll eller en stor gala, bör sätta på ett golv längd aftonklänning.

No-Gos: Korta klänningar, strumpbyxor och slutna skor

Skådespelerskan Elizabeth Banks presenterade sin vita tie-Wow titta på filmfestivalen i Venedig. Att cherry-röda ögon-dräkt tillräckligt med röda läppar, enkla örhängen och en svart box clutch som tillbehör.

 

 

Letar du efter kläder inspiration för julen?
Här hittar du något trevligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =