Posts

Tio fakta om slidan

Vagina, vulva, vagina, fitta eller Rebecca (sk Charlotte "Sex and the City" hennes vagina) - för de kvinnliga könsorganen, det finns mer eller mindre detaljerade beskrivningar - och ändå är de fortfarande ett tabubelagt ämne. Till skillnad från den allestädes närvarande penis som alltid är närvarande endast av hans anatomi, finns det fortfarande många mysterier kring könsorganen hos kvinnor som är till stor del inne i kvinnans kropp och därmed är inte så lätt att utforska. Vi tar slidan närmare titt

slidan

Vagina, vulva, vagina och klitoris - Viktig information om kvinnliga könsorgan så berättar vi i den här artikeln
©
Claudia Herold, Sarah Jansen

1. Vad är slidan strukturerad?

den inre delen av slidan är strängt kallad slidan. Det är en sju till elva centimeter lång muskel röret där bl.a. den Bartholins körtlar kallas. Detta utan ett sekret från, som är ansvarig för fukten i slidan. Produktionen av utsöndringen ökas under samlag med ökande nöje.

De yttre delarna av manteln kallas vulva. Dessa inkluderar de inre och yttre läppar, klitoris, möns pubis, vestibulum och urinrörsöppningen. Unga kvinnor har också en mödomshinna (hymen), som förstörs vid första samlaget.

2. Vad är slidan där?

Deras viktigaste uppgift: Slidan fungerar som förlossningskanalen för en baby. Och genom hennes mensvätska lämnar den kvinnliga kroppen. Det tar också ha sex penis i sig själv och är mycket anpassningsbar. Musklerna kan vidga i en stor spännvidd och smal.

3. Lust: Varifrån kommer slidan dölja G-spot?

Även om forskningen fortfarande argumentera om huruvida det är G-spot alls, vi tala om var han är teoretisk: Nöjet plats är ungefär tre till fem centimeter bakom slidan på den främre väggen av slidan. Ha kul sökning!

4. Hur många kvinnor får vaginala orgasmer?

Enligt en amerikansk studie att endast 30 procent av kvinnorna kommer genom penetrering av penis orgasm. Vissa kan uppleva någon klimax eller njuta av din sexualitet, låta sig väcka din partner under sex utöver av klitorisstimulering.

5. Kan slidan och ejakulerar?

Ja, hon kan! Hundra procent utforskar kvinnlig ejakulation är dock ännu inte. Emellertid forskare slutsatsen att vätskan bildas i paraurethral körtlar som är belägna i en svampliknande struktur runt urinröret. ejakulatet är den senare också ut när upphetsad - men oroa dig inte, det är inte urin. Den substans som produceras under orgasm innehåller proteinmolekyler och mycket lik den sekretion, vilket också framgår av den manliga prostatakörteln.

6. Är alla vaginas samma sak?

Nej. Liksom de manliga könsorganen och kvinnliga skiljer sig i form, färg och storlek. Vissa damer är som är de inre blygdläpparna längre utåt än andra. Lyckligtvis finns det inga storleks tävlingar som herrar skapelsen.

7. Hur slidan förändringar efter förlossningen?

Som om det svåra i graviditeten och födseln var inte nog, det finns tyvärr en del kvinnor kommer då också att vara fysiska förändringar. Slidan är t.ex. överbelastade och bildar inte tillbaka till det initiala tillståndet eller bäckenbottenmuskulaturen är mycket svaga. Däremot kan postnatal övningar hjälpa.

8. Finns det någon plastikkirurgi för slidan?

Yes! I USA, den "untenrum"-Verschönerung (på engelska "vaginal plast / kosmetisk kirurgi") Också utföras mer frekvent. Labia reduktion (English "labiaplasty"), Förträngning av slidan (engelska "vaginoplasty") Med hjälp av foder den vaginala kanalen med autolog fettvävnad, G-punkt intensifiering eller färgning blygdläpparna är möjliga.

9. Visste du att slidan är en dag tillägnad?

Med tanke på att från henne ett barn finner sin väg in i världen, är det mer än berättigat att slidan speciella dag är tillägnad. den "Vagina Day" lanserades den 14 februari 1998 till livet för att skapa ännu existerande bristen på kunskap om den kvinnliga könsorgan i världen. Datumet beräknas söks från Alla hjärtans dag. Som ett skäl initiativ kallas: Vad går bättre om slidan som dagen för kärlek?

10. Hur stark är slidan?

Påstått lyckades den ryska Tatiana Kozhevnikovm i 2009 Guinness rekordbok genom hon höll en glaskula med 16,5 kilo i hennes vagina.

Test på nästa sida dina kunskaper om slidan i vår quiz!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 51