Posts

Čas je za več ljubezni

Sedem nasvetov, da podaljšate seksu

malo bed-84423222

Od daljše © koristi spolni odnos
Stocksy

imajo med 20 in 30 odstotkov vseh ljudi, ali so že borijo s problemom prezgodnje ejakulacije. To se je pokazalo z anketami, kot tistega, ki ga je farmacevtska družba izvedla Janssen-Cilag 2010 Raziskava 4.500 moških in žensk v devetih evropskih državah. Kaj sex "zgodaj" pomeni, seveda, vsakdo odloči subjektivno, vendar je večina glej obdobje manj kot tri minute do spolnega vrhunca kot prekratka. Je tako malo časa med začetkom in ejakulacijo trpi, seveda, ne le zaupanje v ljudi, ki sodelujejo, ampak tudi življenje spola in morda odnos s partnerjem.

Da bi podaljšali spolnosti in ustvarijo več prostora za zabavo, strasti in ženskega orgazma, naslednji nasveti vam lahko pomagajo - pod pogojem, da ima zgodnje spolne vrhunec nobenih zdravstvenih vzrokov, ki jih je mogoče rešiti le s pomočjo zdravnika:

Sedem nasvetov, da podaljšate seksu:

Globoko vdihnite, se sprostite in pomislite, kaj un-erotično

Torej unromantic in unsexy, kot je lahko: Za podaljšanje seksu, bi morali ljudje mislijo, še posebej zanimive trenutke nekaj popolnoma un-erotično (vam prihrani zdaj na tej točki primerov). Oni ne zaidejo in omogočajo upadanja preveliko željo po trenutku. Poskus weiterzuatmen globoko in celo kljub naraščajoči razburjenje, lahko pomaga odložiti orgazem.

To je v veliko pomoč, če ženska ne pritiskajo na partnerstvo

Strah prezgodaj "prihaja", Prizadene moške v razmerju, kot ko so bolj enotni. Končno, želijo zadovoljiti njena prijateljica okoli - in več kot nekaj minut. Ker naj bi partner, zato poskusite postaviti človek ni pod dodatnim pritiskom, je pa že samo po sebi dovolj. Pod treba nobenem primeru ne sme razpravljati v seks na hitro orgazem - tukaj erotične besede so edina učinkovita. Namesto tega bi morali pogovoriti s svojim prijateljem stran od spalnice težav kažejo, na primer, naslednje trike za izboljšanje.

trenirati mišice medeničnega dna, da imajo več zabave med spolnim odnosom

Ne samo za ženske je pomemben trening mišic medeničnega dna. Moški lahko tudi koristi od tako imenovanih Keglovih vaj in s tem zagotoviti dolgo Randevu v postelji.
Kako se mišice PC usposobljeni, kliknite tukaj.

Z desno ročaji seks lahko traja dlje časa

Z stiskanje nabrekla in napolnjena s krvnim Eichel, pritiska na jezu ali enostavno umiku testisov navzdol stran od telesa, kar lahko upočasni ejakulacija. Ti ročaji niso posebej romantično, a učinkovit. Več neopredmeteno moramo biti pri uporabi orgasmusverzögernde pomoči.

Pravica kontracepcijsko za več moči: pomagati kondomov v daljšem seks

Na splošno velja, konzervansov zagotavlja, da je moški penis manj stimulirani, utira pot za izliv daljša. lahko poveča ta učinek še bolj orgasmusverzögernde s posebnimi kondomov. Med njimi rezervoarja snovi, kot so benzokain, zaradi katerih penis manj občutljiv. prav tako
Penisringe pomaga nekaj moških, nekaj minut več vzdržljivosti med seksom.

Seks raztezajo skozi samozadovoljevanje

Preprost, a zelo učinkovit nasvet za človeka, da bi spolni odnos s svojim partnerjem za več: samozadovoljevanje pred dejansko dejanje poteka. On že lahko sprosti prvo tiskanje in ne gre s tako zelo veliko telesno vznemirjenje do ljubljenja. Poleg tega se človek nauči kaj (ročno) gibanje je še posebej všeč in ve, kdaj je čas za premik navzdol prestavo.

Pogosto se časi spreminjajo položaj, da bi razširili zabave v postelji

Dobro pred neželeno kratkem veseljem pomaga pogosto spremembo spola položaja. Z premori, vleče iz penisa in / ali spreminjanje položaja vzbujanja nekoliko pade in človek je pripravljen za več ljubezni. Če blago iz čiste poželenje, a nato oblačku nad nič proti malo zračnik, skupaj z PATS in pasivno oralni seks za ženske. Zaradi tega je verjetno potem spet tako vroče, da je njegova erekcija hitro nazaj in je pripravljen za drugi krog.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 96