Posts

Beach Waves: Za upravljanje videz

Casual Beach Waves prinesla ne le na plaži občutek v vsakdanjem življenju, ampak so tudi zelo enostavna za pripravo. Pokazali smo tri variante - Waves Beach s pršenjem soli, Beach Waves Beach Waves čez noč in z ravno železa. Plus: Naša najljubša išče kratke, srednje dolžine in dolge lase

Ali v pisarni, na vrtni zabavi ali na plaži: Beach valovi najljubša vseh časov med poletne pričeske so. Končno, videz las z nežnimi kodri videti ne samo dobro, ampak so tudi še bolj super hitro. Predstavljamo tri načine lahko nachstylen v domači kopalnici naravne valovi z lahkoto.

prva Beach Valovi s pršenjem soli

trajanje: 3 minute

Kaj potrebujete za styling: Razpršilni sol, ki daje valovit teksturo in imajo lase. Tako kot če bi preživeli dan na morju. Naši priljubljene najdete v galeriji. 

Tukaj je, kako: Pršilo sol na vlažno ali suho lak za lase, ki so razporejeni v dolžinah. Kdo želi imeti enostavno, natančno valovi, zavrti posamezne sklope sami. Za zelo športna videti celotno lasje močno gnete. Nato se lasje posušili na zraku ali z difuzorjem. Salt spreji imajo zelo mat, naraven finiš normalno. Kdo želi več sijaj, izteče do lak za lase s sijajem učinkom.

drugi Beach Waves čez noč

trajanje: Ena noč plus 10 minut za pripravo

Kaj potrebujete za styling: Mousse in sponke za lase

Tukaj je, kako: navlažijo pred spanjem lasje enostavno, zgnetemo v malo pene in tudi glavnik skozi. Zdaj so posamezni poudarki ločeni in vrtel okrog sebe. Končno, bodisi zasuk dve niti skupaj in pin konec s sponko za lase. Naslednje jutro so spone sprosti in popustiti valove s prsti pripravljeni! Celotna navodila si lahko ogledate v videu!

 

tretji Beach Valovi z curling železa

trajanje:  20 minut

Kaj potrebujete za styling: toplotna zaščita in curling železa

Tukaj je, kako: ovijte pramen las z verigo od zunaj navznoter na curling železa. Nato so valovi česana z curling grebenu. Nazadnje, nekateri lak za lase, da se določi, storjeno! Dodatne nasvete v video tutorial.

Beach Valovi so za vsakogar! Za več styling navdih bomo pokazali na naslednji strani naših najljubših izgleda za vse dolžine las. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35