Posts

Åh, du glada!

Speciellt veckorna före jul är en stressig tid om du är missnöjd som en enda. Vid varje hörn lurar tänkt par turen att viska till en (!): Åh, du är så ensam! Men för att vara ärlig: Allt detta sker bara i huvudet. Vem säger att du inte kan spendera god jul utan en partner? Att din nyårsfest kan vara en hel del rusa? Exakt. Så nostalgiska singlar komma väl genom helgdagar i jul och nyår

woman-vinter-jul-183355056

Heartbreak under julen är särskilt dålig. Medan singlar har vid jul, men faktiskt bättre kort ...
©
Getty Images

Förälskade människor promenad på julmarknaden, Par gå hand i hand genom nyfallen snö och de som gör det deras hem tillsammans på den mjuka XL säng bekvämt och utanför mjukt fallande flingor ... Stopp! Om du är utan en partner, bör du omedelbart sluta göra att skämma ivrigt sådana bilder. Och ens inser mycket kort att par argumenterar bara julstressen mycket ofta. Det under granen lyckliga tider svängas runt förväntan i stor sorg. Och att julen promenad i snön med glitter och lycka kärlek sker vid 99 procent i reklam och högst en procent i verkliga livet. Så för att ha hög tid här fantasier gånger bakom och att tänka ganska avslappnad på dig själv. Hur man investerar i ditt eget bästa? Spela Santa och ta dig så många lyckliga timmar som möjligt. Vi har ett par tips.

Att känslor av depression singlar under semestern är inte ovanliga, vet också skaparna av Tysklands första anti-kärlekskrank byrå "
Liebeskümmerer". Eftersom det redan finns veckor före jul, hjälplinjen inte längre tyst. "Hur kan jag överlever julen?", "Jag behöver hjälp!" Och "Idag känner jag mig oändligt ensam" är några av de tankar och bekymmer, singlarna affären innan jul och nyår. Varför smärtan så särskilt stor känns precis före slutet av året? Eftersom förkristna tiden så starkt präglad av harmoni och romantik idéer, säger Elena Katharina Sohn, grundaren av "Liebeskümmerer". Särskilt den första söndagen i advent göra många svårigheter. Miriam Junge, en psykolog för "Liebeskümmerer", är inte förvånad: "Sunday allmänna för de flesta av oss en helt fri dag utan arbete och de vanliga distraktioner i vardagen. att göra det som en enda eller New Single ensam i sig är inte nödvändigtvis lätt. Om sedan trycket på julen läggs till uppfattningen att alla andra skulle vara glad och upptagen som par, är krisen att dyka -. Och helt förståeligt "förståeligt - men onödigt ...

Med dessa tre tips längtan singlar tillbringar en god jul:

  • Det är så enkelt: du har saker fast i handen, kan du göra för din lycka, så får aktiv! Tänk på något trevligt ut, planera möten och aktiviteter med vänner och familj i förväg, särskilt för julhelgen och helgdagar. Bjud din älskade - så (känslomässig) kör lasten.
  • Om du mellan gånger men flyger till sorg: Prata om det med goda vänner och familj. Bara någon som dyker upp, får det stöd han behöver.
  • Gör dig glad! Oavsett om du bokar en avslappnande massage, ta en lång, doftande bad, läsa en god bok, ta en ny promenad eller ta en sport enhet du auspowert och garantier lyfter humör - unna dig året varje dag minst 30 minuter under medveten om något bra. Din stora enda fördel: Du måste konsultera någon, bara kan välja vad du känner för att göra.

Och om du fortfarande har en tid, full Allein' ögonblick, kanske du läsa gånger i boken Liebeskümmerer, rapport i hjärtat ångest av hennes sorg. Bet du inte längre ensam känner? Och helt ärligt soo dåligt gör du plötsligt inte. "
Inget mer sorg, dear! "Elena-Katharina Sohn har publicerats av Ullstein förlag och kostar ca 9 euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 52