Posts

Več zabave v postelji

Na vprašanje, kaj je dober seks, obstaja toliko odgovorov, kolikor je parov na svetu. Za ni standardna. Vsak Liebespärchen ugotoviti, za sebe, kar tako zdi dobro. Seks ima veliko opraviti z vadbo in samozavesti. Učijo drug od drugega! Experiment in uživajte! In z nekaj navdušenja in domišljijo vas in vašega partnerja bo opazil: Dobro je tisto, kar ugaja. In: Bolje gre vedno! GLAMOUR ima dragocene nasvete za dober seks za vas zbrali in ljudi vprašal, kaj bi si želeli vedeti o seks je bil 18

dobra Sex_288901

Ali poznate v smislu dobrega seksa? ©
Stocksy

Hand Job Glej in se uči

Vaš partner in ste sami spoznali tudi Solosex določene nastavitve in izpopolnili svoje obrti. Pokažejo, da lahko med seboj, katera tehnika vam je ljubše, da bi zopet oživili svoje poželenje. In se ne poguma! Če ste navajeni na določeno tehniko, lahko traja nekaj časa, dokler se njeno telo prav tako prijetno odziva na stimulacijo z drugimi rokah. Ampak tam je veliko bolj zanimivo, da se dotakne nekdo drug! Mimogrede: vzajemno ročno vlaganje ni le v postelji, ampak povsod mogoče, če stojiš malo ločeno od tujcev ali pod krinko teme - na primer v kinu.

vrhunec

Hkrati pa lahko orgazem zelo intimna izkušnja, da imajo. Ker mnoge ženske potrebujejo več stimulacije kot moški, je za Lover: odložiti svoj vrhunec in spodbujajo kraljica srca, tako da so na prvem mestu - ali oboje skupaj. Dolga predigra je koristna.

Nasvet: Pomislite na vročih seksualnih prizorov iz knjige ali film, da bi bilo lažje priti do vrhunca ali za povečanje orgazem. Mimogrede: je skupna vrh ni razglašena za cilj vseh užitkov Wanderers. Obstaja veliko ljudi, ki prihajajo v zaporedju in ne zato, ker je lahko osredotočite na uživanje lastnega orgazma več. tako da se ni pod pritiskom!

čutne Igrače

Versa rutinsko ena na vaše spolno življenje, je čas za eksperimentiranje. Obrnite kot nov šal ali seinenRasierpinselin spolnimi igračkami. Tudi vodo (toplo ali hladno) ustvarja veliko veselje v postelji! Na primer, razpršilnik ali v obliki ledenih kock, ki ste vzeli v usta in poljubiti njegovo celotno telo - s krožnimi gibi, divje, nežno, od spredaj nazaj in vrha do dna. Slepo vaš ljubimec in poskus malo. mimogrede, so zelo občutljive ustnice, prsti in noge.

Veliko več!

Seks je lahko zelo dolgočasno (vsaj za mnoge ženske), ko je omejena na dele telesa v ledvenem delu in vse ostale erogene cone so zanemarjene. Preostali del telesa, potem kriči po pozornosti! Če je vaš partner na "zlato" osredotočen njegov, mu povej, če želite, da se dotakne, ali usmerjanje roke tam. Več čutna ljubljenja je tudi, če pokvari med seboj masaže. In ne pozabite na jezik! Uporaba jezika in ust lahko zelo naelektreno učinek (na primer na ušesu, vratu ali notranje stegna).

Kaj bi si želel vedeti 18 že o spolnosti? Na naslednji strani boste našli presenetljivo iskrene odgovore od naših strokovnjakov.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 40 =