Posts

Štirje predigra nasvetov, da moški obleko

To ji je strasten govoriči nižja od pasu obrniti človeka, ki ve, dame in uživajte v to, da svojega partnerja vsebine udarec delovnih mest. Ampak toliko, kot so gospodje navdušili, da je njen partner razvaja svoje najboljše kos usta - naj ga le malo Fidget, ker obstaja tudi veliko subtilnih načinov, ki vam omogočajo, da bi ga v posteljo dogaja. Tu so naši predigro nasvetov, zaradi katerih ljudje vroče

Predigra sex moški

Subtilna zapeljiva triki za predigro
©
Getty Images

1. Ne pozabimo

V očeh razburjenje odraža in moški radi, da si ogledate vsebino. Zato: Ne dovolite, da vaš objekt želje iz oči, ko poljub prsi, roke, oziroma njegov penis.

2. poljubi

Vzemi roko, jo poljubil sprva počasi, nato pa vedno bolj strastno. Sesanju na prste in dvig situacijo s simulacijo fafanje. In ne pozabite: Vedno lepo očesni stik, medtem ko gospodarstvo.

3. Seks v temi

To je moški podlegel enostavno vizualne dražljaje, in zato želi, da imajo spolne odnose z luči vklopljen, ni skrivnost, je (in jih je treba preprosto obravnavati, ki ste jih kot kompliment, ki ti kaže, koliko se je obrnil na vaše telo). Toda zakaj ne bi poskusili znova naslednje in se dajejo na druge čute: Obrnite stereo s polnim obsegom s penečim glasbo in popolnoma zatemni spalnico (ali povezavo na očeh drug drugega). To vam omogoča, da se v razburljiv tok, kjer si čutiti ritem glasbe in organi drug drugega.

4. videli prvič, potem pa vas

Namesto, da bi se hitro med seboj, da trgati obleko, si lahko delaš tudi čas in listov počasi pred njegovimi očmi. Morate ležati, ne popolnoma koreografiji striptiz, vendar samo poskrbite, da si lahko ogledate v kot si počasi naj spusti lupine.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 86