Posts

Från Sexroman för Thriller

Den tredje delen av den framgångsrika serien "Shades of Grey" "frigjorda önskan" kan hoppas på i början av boken på en lättsam kärlek mellan Ana Steele och Christian Gray - inklusive ohämmad sexuell passion och vilda SM-spel, som det gjorde i de två första delarna av trilogin. Men historien utvecklas till ett familjedrama med thriller potential

nyanser av grått

"frigjorda önskan" är den tredje delen av "Shades of Grey"© trilogi
Goldmann

i "frigjorda önskan", Den tredje och sista delen av E. L. James serien "Shades of Grey"Är från början en hotande skugga över nybakat paret Christian Gray och Anna Steele. Efter den kristna i den andra delen "farlig kärlek" bara död hade hoppat från spaden av en manipulerad helikopterkrasch startar smekmånad i Europa med dåliga nyheter: Hans företag, var en brand inställd. De följande veckorna kommer att bli ett nervöst balansakt där det alltid kommer tillbaka till våldsamma sammanstötningar mellan Ana och Christian. den "lekrum"Att Christan har inrättat i sitt hem i Seattle för hans sexuella intriger, inte bara en gång ventilen outtalade känslor och våldsamma sexuella distraktion.

Christian hemliga förflutna

Kontrollfreak Christian befinner sig efter sitt bröllop i en mardröm verklighet igen: Om och om igen rådde en del av hans familj riktade en främling. Endast mordbrand på sitt företag, sedan att kidnappa en folierad försök Ana, Mia och slutligen kidnappade sin älskade syster. Alla spår leder i Christian hemliga förflutna. Dessa kristna kommer konfrontation med sina undertryckta barndomsminnen och den ökande förlust av kontroll, vilket gör det möjligt att falla mer än en gång till sina gränser och visa honom som en sårbar pojke.

Se ett exklusivt utdrag här "farlig kärlek":

Vi visar en utskärning "50 Shades of Grey - Farliga förbindelser", Under det gemensamma besök av maskerade boll det gnistor enormt mellan
Anastasia (Dakota Johnson) och Christian (Jamie Dornan), huvudpersonerna från "50 Shades of Grey": "De stirrar på oss alla" - "Nej, de stirrar på dig",

Blyghet löser sig i förtroende

Samtidigt driver Anas konstant behov av att motsätta sig honom Christian galen. Ana, annars blyg och fredsälskande, presenteras i "frigjorda önskan" som en hjälte och vinna i sin roll som Mrs Gray av självförtroende. Provocerade avsikt Christian och är i en sorts "spelare humör"För att utforska gränserna för sin kontroll beroende Gattens. reflekteras samt två med slutet av smekmånaden tvärt i verkligheten, är det möjligt att fortsätta att hålla sin egen mot Christian Ana. Samtidigt som hon lyckas få Christan att ta itu med sitt förflutna. I slutändan är det Ana, Christian älskade syster Mia, befriad från klorna på sina kidnappare, medan nästan själv dödas.

De bästa bilderna från "farlig kärlek":

Femtio nyanser mörkare: De första bilderna

Om och om igen sex

Matchen mellan Ana och Christian slutar alltid densamma: i detalj beskrivna sexscener, ibland mer eller mindre hård, med SM-typiska verktyg såsom floggers, handbojor och analplugg. Sex blir en stark inverkan och en ventil av känslor. Genom detta från början, mer än att se igenom mönster börjar representationen av sexlekar i samband med boken att bli uttråkad trots detaljerade beskrivning och läsaren frestas att skumma de relevanta sidorna för att slutligen pågår mycket mer spännande historia: att lösa mordgåta i Ana och Christian är.

I slutet av boken är inte förvånande: efter en lång upp och ner kommer alla problem att vara borta upplösas och klichéer av en kitschy lyckliga slut serveras. "frigjorda önskan" är allt som allt, en spännande familje thriller med några sexuella höjdpunkter. En trevlig fördel för alla "Shades of Grey"Fans är prologen där inledningen av den första delen "farlig kärlek" berättas från Christian Gray synvinkel.

De användare och användare till GLAMUNITY talar om förnuft och nonsens "50 Shades of Grey",
Här kan du diskutera


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 76