Posts

Naj čevlje, medu!

Veš kaj so ramenski čevlji in zakaj so tako mnogi moški v visokih petah med seksom?

Schulterschuhe_169759931

"ramenski Čevlji"Zakaj sex v visokih petah je tako razburljivo ©
Getty Images

Drugi dan sem zlomil v pogovoru dveh Američanov v podzemni del stavka "njene vroče ramenski čevlji" o. Ramenski čevlji? Je to po upogljivi balerin za torbico nova metoda za izvedbo čevlje na praktičen način? Ko doma sem vrgel v iskalnik in enako kot prvi zadetek mi je to povedal z vami "ramenski Čevlji" skrbi nosite med spolnimi čevljev - v večini primerov visoke pete. Zakaj bodo visoke pete nazaj v Wortgebung izračunane na ramenih, pustim vaši domišljiji.

Domišljija igra veliko vlogo pri spolnem odnosu - ne le v visokih petah, ampak na splošno. Toda zlasti v fetiš spola (odnos, v katerem je na primer predmet poveča vzbujanja) je gonilna sila: Ljubim te, na primer, v lateks oblačila z masko ali celo visoke pete, ostanejo nekateri deli telesa pokriti ali je poudaril. Tako misli gledalec avtomatično sodijo v odgovor: "Kaj se skriva pod tem lepim kosom tkanine?" Čeprav, ali morda zato, ker ve, da tudi primer čakanje, Modeliran prsi svojo ljubljeno z njim. Ali pa (morda celo do takrat neznano in zasidrana le v podzavesti) željo priti v glavi: Ali dama kot presenečenje, je seksi čevlje v spalnici, opazovalci opazili šele potem, koliko se mu je povod za vid. Drugi razlogi za stimulativno vpliva visokih petah med seksom: Ni res pripada čevlje da v posteljo in tako postane nekaj prepovedano in seksi. Nevrolog Vilayanur S. Ramachandran je tudi ugotovila, da lahko možgani področja genitalij in stopala drug poleg drugega in s tem lahko ob pogledu na lepe noge v seksi čevlji prišli do spodbud prekrivanja in spolno stimulacijo v glavah ljudi.

Ampak to še ni vse: visoko peto škornji, črpalke in Co so erotični dotik, ki krepi naravno navdušenje, ki povzroči, da žensko telo sama. Noge so dobili več za rame, hod žensko. Skozi so vroče dodatne ženski plesni zato bolje uprizorjena in tako deluje kot "nadčutnimi poživilo"Raziskovalci na univerzi v Portsmouthu reči. V januar 2013 listu "Razvoj človeških virov" objavljena študija potrditev zapeljivo učinek visokih petah, gospodarji ustvarjanje preprosto ne more uiti. To je preiskava pokazala, da ne le pogled na visokih petah, ampak tudi dejstvo, da je njegova gibljivost po sebi obravnavati kot privlačna in ženstvena. In kakšna je videti bolj seksi kot samozavestnega dama, ki je verjetno v svoji koži - čuti - in njeni čevlji? Torej zadovoljiti ženske, glede na znanstvenike "zavedno ali nezavedno, moški želje" in s tem prispeva k usmrtitvi v izbiri mate ali celo med seksom v perspektivi.

Fetiš čevelj postane problematično, ko se visoke pete niso več v uporabi med seksom samo kot spodbujanje dodatnega vendar kompulzivno

Do sedaj tako dobro in zdravo. Torej z nošenjem visoke pete, bomo naši partnerji in sami uslugo (po raziskavi italijanskega urologu Maria Cerruto 2008 usposobljeni za hojo v visokih petah tudi mišice medeničnega dna, kar zagotavlja lažje in boljše orgazme!). Težave se pojavijo, ko pa je človek ni več spolno brez njihova uporaba spodbujati.

Zmeden ženska je napisala na forumu Internet: "Moj mož ne more imeti normalne spolne odnose več. Naše spolno življenje je omejeno na dejstvo, da je ejakulira na visoko peto čevljev, ki naj nosim. Sploh ni me več videli, ampak gleda na svoje čevlje!" V zvezi s tem je fetiš postala prisila. Od erotično Extra nepogrešljiv pripomoček, ki je lahko neznosno postopek, je bila spolno življenje za partnerja v fetišist. Ker dolgoročno pomaga samo prehod na psiholog Fetiš doting ponovno izvedbo bolj priložnostne pristop k spolnosti.

Vaš partner želi, vendar le tu in tam, da boste vključili visoke pete v ljubljenje, ni nobenega razloga za skrb. Ravno nasprotno: Morda so visoke pete Polet vaš spalnico in poskrbite, da se boste počutili kot Primamljiv diva. Končno, odstavki pričarajo velike, dolge noge in povzroči bolj ženski hoji. V položaju, spol, medtem ko stoji morda odkrili novo potopite kota z razliko v velikosti telesa. My fantasy ima besedo "ramenski Čevlji" definitivno navdih ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8