Posts

On ne odgovori

Prosili ste vprašanje. On je prebral sporočilo. In doslej ni odzvala. 7 razlogov, zakaj se piše nazaj takoj

mobilni telefon, mann_hotguy_m__nner_boy

©
Getty Images

Tisti, preklet modro kljukico. Zadnji čas na spletu. Ogledov: 14:11. To je bilo urami. Si vprašal. Brez odgovora. Čustva gredo neredu, vas sprašujem, ali ste kaj "na voljo" bilo kaj narobe napisal, morda on ne, in kako neprijetno je to, kot si ti tako ali tako v resnici, da si pogledaš na vse okoli nekdo take misli, ki so jih lahko videli le dva-tri krat?! Ali je idiot? Kaj se dogaja tukaj?! STOP! Takoj ustaviti to hiperaktivni misli vrtiljak. Globoko vdihnite in se sprostite. Mi razloži, kaj se dogaja, ker morda je ne zanima, vendar je verjetno, da imate zelo različno velik problem: So preveč nestrpni!

Razlog 1: On nima interesa

Ja, to je ena od možnosti, še posebej, če je njegovo vedenje besedilo obrambni in redkobeseden v daljšem časovnem obdobju. On je samo odgovori kratko in nikoli ne zastavlja vprašanja, da nadaljujete pogovor? On vas ne prosi za zmenek? Ali se prijavi samo ponoči ali ko je stran za vikend? Potem bi morali verjetno bolje ostati stran od njega. 

Razlog 2: Ima drugačen občutek za čas

Različni ljudje imajo različne občutek za čas. Moški zlasti so predmet časa je ponavadi bolj sproščeno kot ženske - seveda obstajajo izjeme, ampak na splošno so moški bolj verjetno "Naključje" go. Ko ženska sliši "Mi gremo na zmenek večerjo", Potem je načrt za večer je: jesti ven. To pot je že del dneva, mnogi pade ni res. ga gledal še enkrat: rad Sprehod z vami skozi območje, se ustavi ob zanimivih izložbah ali ste se nanašajo na zahodu nazaj - uživa v druženju z vami, da ni pomembno, kje, kdaj in kako. Ni videti, da živijo svoje življenje na uro, tako da se lahko sprostite v besedilih. 

Razlog 3: Želi vam sobo

On ni tvoj fant. Zaustavite vaša pričakovanja. Seveda, če želite imeti prednost, ko je predmet vaše želje, ampak samo opravljajo nobene povezave, tako da vam ni treba imeti vsak dan v stik. Mnogi ljudje vedo vse o tem, da eden ne bi smeli preveč predujmov ženske, ker smo - smo ga preveč krat - včasih želim biti malo temno. Kako dolgo ste imeli na človeka interesa, ki piše besedila si vsak dan ljubezni dokazov že v začetku? Točno tako! Dokler boste redno pisati in da je imenovanje na datume, ki jih ne bi smel s telefonom in "počakajte",

Razlog 4: On ni novica pisatelj

Če kdaj ne sprejmete ali vaš najboljši prijatelj, brat, brat ali oče samo "Jo" ali "OK" pridi nazaj - vključite potem? Točno tako. Večina moških niso posebej radi dolgih pogovorov po telefonu in predvsem novice pisanje je nadležno dodatno sporočilo, ki je precej naporno za mnoge. on odgovori še vedno - čeprav z zamudo ali pa samo za kratek čas - in na svoje datume, dialog teče gladko? Potem ne bi bilo treba skrbeti za nekaj, kar puste pošiljanje kratkih sporočil.

Razlog 5: To je koncentrirali

Vi zagotovo poznate kliše, ki ne večopravilne človeka, kajne? No, malo je to res, ker so gospa možgani veliko bolj povezana kot moški ekvivalent, kar pomeni, da smo ženske, čeprav se lahko hitro preklapljanje med nalogami, moški na drugi strani pa ima to prednost, da v celoti osredotoča na nekatere stvari. Je na delovnem mestu? On popraviti svoje kolo? Je bil le za plezanje? on skrbi svojih staršev ali njegovi fantje iti? Ko moški prevzame nalogo, pogosto 100 odstotkov. Pravzaprav, to je lepa ideja, po vsem, ste lahko prepričani, da bo tudi vam plača svojo polno pozornost na svoje datume!

Razlog 6: To je negotova

Ali ste že kdaj zgodilo, da ste človek nehote svoje sporočilo s kopijo & PLUS je vrnil paste odgovor? Če je tako, potem veste, da je bil že prej, če piše pesmi v svojih pojasnilih odgovor za vas. Če ne, potem bi morali pokazati to anekdota je, da obstajajo ljudje, ki so prepričani v odgovarjanje na sporočila in želijo opozoriti na NOBENEM PRIMERU seveda - ker smo reagirali ženske tako ali tako zelo hitro nenaklonjen, če človek niti malo negotovosti kaže. Moški, ki iščejo pravi odgovor, potrebujejo nekaj časa. Daj mu.

Razlog 7: Misli, ki jih ne skrbi

Ženske želeli poskusiti subtilno dokazati, da so zainteresirani za človeka. "Torej, če je ne bi dobil ...", Verjetno mnogi samske ženske mislijo. Dejstvo je, da ljudje ne dobijo včasih ravno. da ne pride do POTTERIES in si ne upa vprašati za naslednji dan, si je treba vzeti kot ženske roke. Jasno izjava je veliko bolj seksi od vseh rar make-igra, v kateri si potem kasneje piše lyrics morda obupano kasneje. Pokažite mu, da vas zanima. In ne, sladko opica smeška na njegovih odgovorov ni dovolj! 

Kako veš, da je človek resnično zanimanje za vas,
Bomo razložiti tukaj! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 52