Posts

BALAYAGE – za naraven videz

Gisele Bündchen, Rachel Bilson, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller in Cara Delevingne - vsi imajo zelo naravnega videza barvo las. Zahvaljujoč zelo poseben Haarfärbetechnik: BALAYAGE

BALAYAGE prihaja iz francoske besede "balayer", Kar pomeni toliko kot "sweep", Videli smo strokovni čez ramena, in izvedeli, kaj to pomeni točno.

Antonio Francisco Gonzales je pravi mojster svoje obrti. trinidadske & Tobago dating stilistka ima svoje obrti, vključno z BALAYAGE uči v New Yorku na las Legenda Orlando Pita. Gonzales trenutno živi v Münchnu, kjer je zaposlen v Salon Pauli.

Kot slikar je videti, ko se uredi lase njegovo stranko. Za njega, lase je platno, na katerem je ustvariti individualno umetniško delo. "S čopičem sem slikal želeno barvo las." Pramen je to odloči, svobodno, on poudarja, da različne stopnje, nekateri še vedno ne zdravi. To Gonzales dosegla vse naravno rezultat je individualno prilagaja glede na uporabnika vsakič. Še ena prednost: "Pristop je še vedno neobdelano. Tako lahko primesi, kar si želite in pristop mora biti nachgefärbt takoj, kar se pogosto zgodi z drugimi tehnikami barvanja"Pravi Gonzales.

BALAYAGE počne tako belila, kot tudi obarvanj od rjave do rdeče. "Idealno bi bilo, tehnologija pa je v soncu poljubila videz. Za tu je rezultat najbolj učinkovit"Tako strokovno.

Torej tehnologija se precej razlikuje od, na primer, aluminijaste folije tehniko. "V New Yorku tam kot Uptown in Downtown-blond. Uptown Blonde je čist, ne vidite pristop, izgleda zelo čist. Tu delajo z aluminijasto folijo. Ko downtown blondinka vidite pristop barva izgleda organsko in naravno. To je mogoče s tehnologijo BALAYAGE"Pravi Gonzales, ki je živel sedem let v New Yorku in delal. "Ker ste plačati vnaprej 500 do 1500 dolarjev za storitve. Lucky za stranke tu v Münchnu, ki nam niso v New Yorku"Ki BALAYAGE strokovne nasmehne.

BALAYAGE: razlike in razlike

Je BALAYAGE novi Ombre? Torej, ni tako preprosto. BALAYAGE poglej na podlagi občutljivih vrhuncev, ki ponavadi le nekaj odtenkov svetlejše kot osnovno barvo in so pobarvane v nerednih intervalih v laseh. Ko je Ombre las, lasje pa bolj svetle barve od zgoraj navzdol. V večini primerov, ki jih močnimi kontrasti med zgornjo in spodnjo polovico las povzroča. Torej, kdo si želi sprememb in še vedno želijo ohraniti naravno slog, se odločite za mehko BALAYAGE učinek. Ponavadi, frizer usmerjena, medtem ko na naravno barvo las in nato pričara nekoliko svetlejše proge v laseh. Kdo želi, da ga nekoliko nenavadno, poskusite eno od novih najboljših variant BALAYAGE da smo obupno želijo, da vam predstavim.

Tigereye-las

Če želite ustvariti trend poglej Tigereye las, so topli rjavi in ​​zlati toni pričarali v laseh. Naklon je usmerjena v oči kamnitih tigrovo, ki je znana tudi kot zlato kremena.

Tigereye-BALAYAGE videti očarljiva v vseh dolžinah, ali je za zelo dolge lase: 

Ramenski Dolžina las: 

Ali Longbob: 

BALAYAGE v rose zlata

Na Instagram, smo odkrili zelo lepa različica BALAYAGE izgleda: dosežki v rose zlata. Nežna mešanica rdeče, roza in vključujoče blonding odtenkov je tako blondinke in rjavolaske. Zaradi naravnega barvanja tehniko rose zlata je zelo previden - to je pogled je primerna za dekleta, ki se ne more navdihujejo Odlična kvaliteta las eksperimenti tudi sami.

Takole: črna na rjavih las se je belila v prvem koraku in nato daubs preko prostoročnega tehniki z barvo. Svetle barve nasveti so neposredno v lepem rose zlata.

BALAYAGE v karamela 

Drug trend Različica: BALAYAGE v karamelo. Medtem ko je blond proge v njenem temnimi lasmi običajno pripelje do grd Chipmunk učinek, dodamo karamela vrhunce rjave do temno rjave lase toplimi odtenki. Ne pozabite: V BALAYAGE niti so beljene pred barvanje in so izrabljeno to. Zato lasje potrebujejo dodatno dozo nege kasneje.

Želvovina-las

So lahki in temne proge, tako priklical poudarja in lowlights v laseh, govorimo o tako imenovanem želvovina-Hair. Model je barva ime, želv risba še posebej pogoste v svetu mačk. Medtem ko želvovina Cat pa je marogastega vzorec, je želvovina-Hair značilna drobnimi poudarki v različnih odtenkih medeno blond na rjavo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =