Posts

Maskara Alternative

Malo truda, velik učinek: Kdo dnevne barve želite shraniti, trepalnice lahko barvane trajno. Preberite vse o trepalnic niansiranje

wimpern_faerben

Ti bi rad za barvanje trepalnic? Mi vam bomo povedali, kaj morate vedeti o
©
stocksy

Prožno trepalnice, da Shimmer od korenin do konic v briljantno, temno ton, so absolutno lepoto je treba imeti! Še posebej v poletnih mesecih, lahko več žensk barvanje svojih trepalnic, saj, ki želi, da pokažejo že z Blejskim maskaro od bazena - ali (in to je skoraj slabša) potiti v okviru urada dan barvo oči? Tukaj boste našli podrobne informacije o trepalnic niansiranje - kot zdravljenje poteka, kaj iskati in kako ste za načrtovanje veliko časa in denarja. 

Polne in dolge trepalnice 

Frizerji, kozmetični saloni, lepota bari in ličila studie - več strokovnjaki ponujajo coveted storitev za dolgotrajno lepe trepalnice. Zakaj barvanje trepalnic je eden izmed najbolj priljubljenih lepotnih tretmajev? To je preprosta: Pred linije trepalnic izgleda precej redki, so posamezni cilia blede na konicah. Po trepalnic Pracht zdi polna, posamezne dlake trepalnice daljše in trepalnice (saj so obarvane z nasveti) briljantno. Sliši se dobro, kajne? isto knjigo v kozmetičnem strokovnjaka najbolj zaupate. Ki že ima izkušnje in ve, kaj je pomembno, vendar pa sam lahko tudi madež svoje trepalnice. 

Različica 1: lahko barvana s strokovno 

postopek:  Ker lahko obarvanje doseže največji učinek le na preprosti, nemastnih trepalnic, je predel okrog oči najprej očisti z nežnim ličila odstranjevalec. Za zaščito občutljivo kožo dve obliki polmeseca prilagojeni bombažne blazinice so dane neposredno pod očmi in potisnjena na rob blizu spodnjih trepalnic. Tako, da so blazinice držijo bolje je krema maščobe uporablja pod očmi prej. Ta vlaži občutljivo kožo pod očmi hkrati veliko vlage. 

Oči mora ostati zaprta od zdaj naprej. Zdaj je smetanove barve velikodušno uporabljajo z mehkim čopičem ali vatirano palčko na trepalnice. Tukaj, opazila v različnih smereh, priložiti vse možne trepalnice od korena do konice z obarvanjem. Če vam je všeč, oko pa prekrita z dodatno blazinico dol - tako da so oči še vedno zaprte jamstva, prav tako se lahko sprostijo čudovito času izpostavljenosti.

Po 10-15 minutah, sta zgornji in spodnji bombažna blazinica potegnil hkrati iz trepalnic, tako da je bil velik del barve že odstranjen. S čisto bombažno blazinico spet obrisati nežno in speremo zadnje ostanke barve s čisto vodo, pri čemer so oči vedno zaprta. 

trajanje: čas izpostavljenosti je 10-15 minut, celotna aplikacija traja približno 30 minut

vzdržljivost: 4-6 tednov

stroški: od 10 €

pri čemer je: Medtem, skoraj vsi frizerji, kozmetični saloni, lepota bari in ličila studii ponujajo trepalnic niansiranje. GLAMOUR Najljubši: The
Cremebar v Münchnu pričara lepe trepalnice - in še veliko več! 

 Dobro je vedeti: Večina trepalnice storitve so rezervirana v poletnih mesecih, najbolj priljubljen odtenek za barvo trepalnic je briljanten Svetleč, bogata modra črna. Mimogrede, tudi z blond ženske! Ker temne trepalnice (in obrvi) dodati še več konture obraza, pogled se zdi bolj pozorni, oči večji. Alternativna odtenki so različni odtenki rjave, bakra in moderne barve, kot so siva ali modra.

Možnost 2: Do-it-yourself

Če že imajo izkušnje pri trepalnic niansiranje in natančno ve, kaj je potrebno, lahko tudi obarvajo svoje trepalnice na sami doma. Za to bi morali vzeti čas in dobre kakovosti, še posebej primeren za trepalnice obarvanje (z. B. iz
uporabo RefectoCil). zaščititi področje okrog oči kot kot je opisano zgoraj, z neposrednim stikom z barvo in zdravljenje vsaka le eno oko. Če se vloga gorijo še v oči ali na kožo je colorations krema takoj odstraniti s bombažne blazinice, izpiranje oči s čisto vodo in kože, pomirja oči gel uporablja. 

stroški: okoli 7 EUR

Styling nasvet: Trepalnic Vikler daje lepo nihajna Colorized trepalnic, posebej učinkovita je ogrevan model. od
Talika). Končno popraviti z nekaj neizbrisno volumen maskara. Et voila, končali so sanje trepalnice!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 75