Posts

Flaska och korkade original Leonard and Sons

börjar på RTL "The Bachelor 2016", 22 kvinnor tävlar om en man. För åtta veckor. Tills endast en kvarstår. Vår författare Felix Reek går som åskådare i strid - och ger dig omedelbart varje vecka sin syn på saken: "kandidat" Män från view

kandidat-Leonard-100564213

"Vissa män flirt. Andra muddra - men Leo, som är som is på washboardabs av Brad Pitt"
©
RTL / Tom Clark

Ursäkta mig, jag måste börja kvällens avsnitt av vår funktions hyllning "ungkarlar" endast en gång sjunga en liten sång: "Du kan gå hem 'kan du gå hem', ja du kan, du kan gå hem! "" Paul Janke, om du skulle läsa detta nu: Det här är för dig!  

Du vet, jag hade länge trott att det aldrig skulle kunna vara en sådan en som Paulus. Som lyckades i den första episoden av hans "Bachelor"Stafettlaget att stirra varje kandidat på rumpan, och att le medan som om han just vunnit en av tio biljetter till tandblekning. Men vet du vad: Ja, det finns. Hoppelhase Leonard!

Varför är jag plötsligt så upphetsad, frågar du? Ja fan, behöver du inte för det sista avsnittet av "ungkarlar" sett? Vissa män flirt. Andra muddra - men Leo, som är som is på washboardabs av Brad Pitt, George Clooney som bland nunnor, som Ryan Gosling i sovsalen av en flickor internatskola. Okej, riktigt subtil ungkarl är inte naturligt. En av damerna han knuffar som en hysterisk Monchhichi. I linje med: Gör något! Gör något! Smooching, mops, lyckligt slut, oavsett göra något! Nästa frågar han: "Och så vad för slags underkläder?" Det rätta svaret skulle naturligtvis "ingen" varit i stället bara en obekväm tystnad. Två andra, presenterar han en gåva på bordet. Är en kudde med tandborste. Eftersom han kunde ha lika mycket att säga "Flickor, färsk Schlüpper attrahera och packa ihop familjen packa Amarula, går den in i närstrid!" 

Det måste vara kärlek  

Men det viktigaste först. Med all den entusiasm jag inte vill att du ska andra "slingor" den fjärde episoden inne.  

Den första gruppen datum går head to vattenskoter. Naturligtvis, bara för att låta flickor måste mycket noga krama kandidatexamen. De förvirrar med genuint intresse: "Jag ser att hon flörtar ganska"Han säger om Nahkontakterfahrung. Naturligtvis. På en sådan jetski finns gott om utrymme för att gå ur vägen. Det måste vara kärlek. Och är ungefär densamma som jag skulle en överraskning upphov till dig i duschen, kära läsare, och säga, "Oj, ganska tight här."  

Kvinnorna blåst bort i alla fall.
Leonie Rosella redan får första steg i mitten av showen. Under förutsättning att Bachelor ännu "se mer, lära dig mer" måste. Konstaterar att det senaste i nästa episod på, måste de se till vart solen skiner. Vad värre är, skallror det manater vid Crystal River. Du kommer att uppleva den inre Datum Leo och
Jasmin. Där Peta, med tanke på behoven? Föreställ gånger tidigare, gör du där så avslappnad runt, och sedan stiger som en sleazy kille från tv i hennes badvattnet. Exakt. Jag skulle hitta inte så stor. Manatee erkände det med perfekt bristande efterlevnad. Eftersom jag nästan lite avundsjuk. Istället jag måste titta på mig som Leo sjunkit tungan i jasmin.  

En hel del arbete för lika möjligheter Officer  

Men tillbaka till tandborstar och kudden. Exakt subtil inbjudan för utbyte av kroppsvätskor. för
Sandra kulmen på datum nås efter några minuter. Det finns is. Eftersom de liiiiiiieeeeebt is. Hade jag vetat att kvinnor reagerar så hysteriskt på en boll frusen grädde, kunde jag ha spara mycket smycken, skumpa och romantiska solnedgångar under de senaste åren.  

The Bachelor, dock vill veta hur de två kvinnorna föreställa sig det dagliga livet med honom. Sandra pladdrar något om att få upp tillsammans, borsta tänderna, gör faxning, från gymmet, äta ute. Daniela är kär tidigare för att förbereda frukost Leo. Vad riktiga kvinnor gör så var det. stryk skjortor i underkläder. dammsugning i klackar. Var sooooo buga djupt ner, om något blir sjunkit. prata i en pipig röst. Och bara lämna huset när mannen tillåtet. Vad det här programmet inte har någon jämställdhetskommissionär tur. Moment. När hon har ???
Cindy är högt "bild" gör just detta i marinen och? Och sedan tar "Bachelor" del? Ett stort ögonblick för kvinnorörelsen.  

"Ska vi gå upp?" 

Kvinnor som flyttar är Bachelor övrigt också det bästa. Det är därför han kastar Sandra inte bara från den dag, men lika från hela showen. Förståeligt. Vem vill göra ungkarl ingen frukost, har ingen plats i det här programmet.  

Daniela är mycket mer samarbetsvillig. "Jag har en fråga"Säger Leo och glider med flammande framåt, närmar på schäslongen upp till henne. Hans röst, sammetslen löfte, som om han hade gargled en liter glidmedel till frukost. Det följer vad som måste följa. Om du har svaga nerver eller ännu ålder inte, hoppa över följande stycke. Jag kommer nu att återspegla vad som syns i varje detalj. Delad är ett problem halverats så småningom.  

Leo har en "kuslig stickningar"  

The Bachelor skjuter närmade hans framtid hemhjälp. Han säger: "Ska vi gå upp?" du: "Redan?" han: "Bara om du vill." du: "Mmm. Visst." För han har "en kuslig stickningar" i sig själv. Låter som en smittsam sexuellt sjukdom, men oavsett är det viktigt att ta reda på "hur det känns." Halleluja! Säger: Nu familjeplanering endast en gång presenteras. Daniela är redan överväldigad med atmosfär: "När jag såg Rose Bed, jag var inte någon där. Jag har haft Chill, jag har lätt börjat dröm." Den enda rimliga förklaringen: K.O.-drop! Ja, där är jämställdhets officer, när du behöver dem igen? Cindy? Hej ??? Det finns redan helt annorlunda vandrade mindre i fängelse!  

Men Leo vet ingen nåd. Han fumlar och stönar: "Det känns bra." Jag kan inte skaka intrycket att kandidat är en kille som har en helfigursspegel hängande ovanför sängen. Men, så att han inte kan se kvinnan bättre. Men för att se hur cool hans biceps drag. Det är också hans kommentar talar följande dag. I Badrock flinande brett in i kameran: "Hon går mycket glad för detta datum." Och säger: "Om du fortfarande kan köra." Vad som saknas är stämpeln: "Slog av Bachelor", Trogen Loriot: flaska och korkade original Leonard and Sons.  

PS: Bara för posten:
Sandra,
Saskia och
Jämställdhets Officer är ute. Sen kan nu även gå rätt runda.
Franzi sa adjö innan tilldelning av rosor. Hon är glad "för att kunna gå med huvudet högt", Ahem, Franzi: Alla kommer att sändas på tv. Ingen lämnar denna show högburet huvud.  

PPS: Åh ja, det var återigen en dansföreställning. Hur gör jag för att beskriva den bästa nu? Jag vet: Tänk dig att anonym Amaruloholiker träffas för att line dance. På en isig sjö. Med frossa. The Bachelor är glada. Något han skulle se varje dag mest. Jag tror att det till honom omedelbart.  

PPPS: Ett textmeddelande nådde mig: "De är mentalt förstörd. Hur man håller bara i en kista full av ormar, råttor och kackerlackor i djungeln läger under det kommande året?" Mycket enkelt. Det är fortfarande bättre än en natt med ungkarl. 

18 februari 07:03


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 67