Posts

Frisk på luften

Claire Oelkers är den nya MTV-ansikte. Vi gav bort henne som match bälte och jobb

Claire Oelkers

Sångaren är nu på MTV som presentatör på kamera ©
EMI

Claire Oelkers har 22 år en hel del bakom: The Wahlhamburgerin sjunger i bandet "Karpatenhund"Har i filmen "molnet" spelat och är i oktober för uppdraget "MTV News Mag" på kameran. GLAMOUR.DE talade till presentatören om sina första dagar på Berlin station, om tyska band och hennes pojkvän.

GLAMOUR.DE du moderera sedan oktober, uppdraget "MTV News Mag" och regelbundet alternerar med Markus Kavka. Är det något som retar dig om honom?

Claire Oelkers Markus har en mycket trevlig och reserverade sätt. Under de första två eller tre dagar var helt konstigt att stå bredvid honom. Jag har alltid trott att det är den från TV. Men någon gång stod det klart att alla kolleger. Som för mig kanske irriterande att Markus - bildligt: ​​Jag tycker det är ganska frustrerande att det kan skaka en sändning från hylsan utan bevis, som jag skriver tre till fyra timmar av min presentationer.

GLAMOUR.DE Innan du kom till MTV, har du redan arbetat som journalist?

Claire Oelkers Inte alls. Jag gör mitt grad fortfarande lite tungt med det. Först var jag rädd för att ge någon mina texter, de möter läsning. Naturligtvis, vi är nya en gång lärt sig.

GLAMOUR.DE Vad måste en MTV presentatör kan?

Claire Oelkers Jag har genomgått någon traditionell gjutning. Min kunskap om musik, till exempel, inte ifråga tidigare. De som ville att jag skulle ha antagit att jag är bekant med musik eftersom jag sjunger i ett band. Även efter mina kunskaper i engelska, frågade ingen mig. Tyvärr är min engelska inte så bra, så jag är ganska upphetsad när jag har att intervjua den första engelska bandet. Å andra sidan, är det verkligen inte så illa. De flesta trycket jag i ögonblicket själv.

GLAMOUR.DE Då har du inte officiellt annonserade?

Claire Oelkers Nej. Jag hade en gång en "Total Request Live"gjort TV-utsändning som sångare i Karpatenhund på MTV. Detta är ett uppdrag som allmänheten har tidigare utsett de tio bästa filmer. Jag fick bara som en individ utan band på showen är så vanligt. Yoku har intervjuat mig på den tiden. Och medan den interna sändning av programmet har gjutning frun i MTV bli medvetna om mig. Sedan frågade mig om jag skulle vilja börja som presentatör.

GLAMOUR.DE Varför tror du att du frågan om du vill moderera?

Claire Oelkers Vad de flesta slog mig väl till pass, min "positiv attityd"Liksom som bokstavligen sagt det till mig. Jag var tvungen att efter samtalet som sagt genom någon verklig gjutning, men tilläts dämpa direkt en pilot sändning. MTV var ganska bra om mig själv i bilden, visste jag agerade, var bakom kameran och sjunga i ett band.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 60