Posts

The Bachelor har för första gången kön

Som ett resultat sex av "The Bachelor" är på väg att promenera till New Orleans och hem till föräldrarna till Kattia, Clea-Lacy, viola och Erika. Och Sebastian kan äntligen sluta med en kvinna. Även annorlunda än han trott. Bachelor of män view

Kandidat-6-Aufmacher

©
RTL

Det räcker. Jag vet att jag skriver här om vartannat v, men den här gången är verkligen redo.
Kattia finns inte längre. Denna Rasseweib. The Bachelor har avyttrat dem i en rad sex som en trasig Pinhata. Så nu är det slut. Och jag avslutar denna kolumn efter sju uppsättningar.

...........................................

Liksom, jag kan inte, säger kollega? Jag skulle till och med läsa mitt kontrakt? Engagerade för livet? Vem har skrivit den? Hur gör jag? Jag var så full? Ah, ja, Amarula vid undertecknandet? Jag förstår. Ja, verkligen var en stor episod igår. Kan räkna med att skriva om det knappast.

Super resultat igår

Så riktigt nu, bra resultat i går. Om du tycker att det är underhållande att fem flickor (nu antar jag bara gånger inofficiella "Bachelor" -Deklination för enkel angeschickerte lojala dumma kvinnor med bokstäver kändisambitioner) som drag queens makeup kommer kliv genom New Orleans och (varje meningslös proposition därför alla) av en manlig utan axlar falla i pre-orgasmic ecstasy. Välkommen till inlägget av RTL International Women! precis som vände 200 år av frigörelse i två timmar under fållen på en mini Kleidchens.
Men åtminstone flickorna är det bästa av stämningar. Som ett resultat av sex är de i själva verket är genomgående fylld. Ingen hand lämnas tomt halsen är alltid precis innan en måttlig alkoholförgiftning. Smuttar gå in det lilla tåget, cocktail. Genom gatorna promenera Tipple lång drycker. Tillsammans knapra, Exen lite vin. Efter fotograferingen: hink dricka med kameramannen. Okej, den senare har jag kommit fram till. Men jag är ganska säker på att det körs exakt samma. Naturligtvis med koks i stället för sangria.

The Bachelor var "angebumst"
Jag borde men nu äntligen starttider, "att skriva något om resultatet!" Skriker den kollega som är med basebollträ bakom mig. Ja, jag vill gärna! Men det finns inget händer! Ingenting! Och vad är ingenting av någonting? Exakt, förbannat lite! "Oavsett" kollegan skäller tillbaka. "Det är alltid Bachelor!" Hon skriker.
Också sant igen. Alltså: Den kandidat hade sex för första gången. Phew. Nej, motstå du flämtar. Naturligtvis inte med en av flickorna. En 70-årig kvinna i tutu och så en slags borat sträng baddräkt har stansat Basti på vägen. Pardon "dans" är fel ord. hon har honom "Angebumst". Hennes höfter alltid vara emot, eh, knä, ramma. Högre de inte komma. Kanske tjejerna ta det som ett exempel.

Bachelor kommer att värma ditt hjärta, inte jag
de inte. Istället de kastar kedjor på kraftledningar. Jag kan inte förklara för mig fysiskt, men på något sätt elektrisk laddning genom luften måste släppas ut direkt i deras enkla hjärnor har. Hur ska man annars förklara hysteriska gott humör? Åh, det är återigen något att dricka? Alla lampor på? Ja, ja, det är också en möjlighet.
Detta betyder inte att fortfarande inte fungerar, en champagne. Vilket säkerställer att den ömsesidiga avsky faller så långt att Basti och
Viola kyss på balkongen. Återuppta i kandidat: "Jag njöt verkligen kyss. om jag
Viola kyssar, kommer att ge mig en varm känsla. "Ja, även mig. När jag hör Basti när han reciterar dessa ord med entusiasm av en stämning för en koloskopi, lyser mitt hjärta som en joyride i ett kylt fordon av Bofrost-man.


Clea-Lacy kvarstår. Schade

Så händer annars ingenting i första halvlek. Tro mig äntligen! okay,
Clea-Lacy vill lämna showen eftersom kandidat har en annan kysst. Lyckligtvis, visdom tränare handboken för sin R-ungdom deltog: "Den som kämpar kan förlora. Som inte slåss har redan förlorat. "Exakt, och om" Bachelor "eller" Celebrity Big Brother", främst tv. Argumentet har övertygat det förblir Clea-Lacy. Synd. För att Inci måste gå i halvtid redan. Fan, nu jag börjar redan med denna fotboll retorik. Kan jag ta med en Amarula någon? Tack.
vi ägna oss snarare höjdpunkt varje "Bachelor" säsong: besöket till föräldrarna. Vad vi inte har upplevt! Kom ihåg att Sarah Nowak far, som föredrar visade henne Playboy bilder hans kollegor? Gorgeous! Hur vi skrattade. Men producenterna av
Clea-Lacy,
Erika
Kattia och
Viola kommer säkert att bli okej.

De är inte naturligt. Ta detta uppdrag på allvar! Papa Lacy som muserna "Verklig kärlek ger tiden." Svaret är uppenbart. Verklig kärlek ger RTL vidhäftnings kontrakt. Eller Amarula. Alla vet det. Systrarna? Inte mycket bättre. "Bischte blivit så intim med alla tjejer?" De frågar. Den Basti schwafelt sedan något av känslor testet, så även blöta borsten, kamma Nulle. Systrarna ser ut som om de skulle sätta klubban föredrar omedelbar torra, Cement i och sjunker i nästa dammen. Det fungerar inte ännu! Endast Clea-Lacy har räknat showen. "Om du anguckst mig så jag kommer bara gömma", säger hon till Bachelor. Vem skulle inte vilja det. Vem skulle inte vilja det.

När Bachelor det finns inget att se
På annat sätt går det inte mycket bättre. Vem har rösterna för mig i år? De är inte de riktiga föräldrar, eller hur? Eftersom de är? Och gör frivilligt? Varför är det så? Adhesion kontrakt, annars alltid studiopublik med Markus Lanz? Jag förstår. Detta är naturligtvis svårt. Det kan förklara varför
Erika som aldrig har fört en man hem, gör det nu. Jag upprepar: aldrig. Och även om hon har tidigare genomfört en tvåårig relation. De ville bara "vara hundra procent säker" mannen. Visst, de kan naturligtvis i Bachelor. De kommer att skjuta hundra procent efter sändningen.
stanna
Kattia och viola. Den förstnämnda presenterar sina bästa vänner ungkarl. Jag skulle vilja berätta nu vad som hände där, men jag förstår inte detta Rasseweib lätt. Brösten behöver vara. Det enkla alltid anländer före deras ord med mig. Istället bara som en läspande prat. Terrible. Så vem var det? Åh, Viola. Eftersom det inte fanns något att se. Verkligen. Okej, var hennes far bra åtminstone för en stavningskontroll. "Jag tror att han (kandidatexamen) en mycket trevlig person." Paus. "Vad heter?" Jag önskar att jag kunde glömma.

PS: Kattia, mon amour, det var två av oss i år. Det är inte du. Det är upp till honom. Okej, detta dahingebrabbelte fotboll analogi för spelare på bänken, tränare, kompetens och upplösning: "Jag är diesa Spiela", som har inte ens Pep Guardiola fick det.

PPS: Såg du? Jag har installerat en dricka spel i denna text. Alla som läser den ska dricka en Körperquäler sitt val för "flickor". Nåväl, skål!

Äran är den sista satsen kurs på Kattia: PPP. "Som en colombiansk, förväntar jag mig att en man gör något", säger hon vid något tillfälle i rad sex. Låt oss också Kattia vi ändå också. 

De grund sökande

9 mars 2017, 06:19


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3