Posts

Nyheter från basen

En annan make-up steg, egentligen nu? Ja tack, eftersom ingenting frammanar så fort topp hud som en primer! Det beror bara på att hitta rätt - hur det fungerar

Varför primers igen vettigt?

Det är enkelt: Du kan se dem bättre. Den mest färg neutral substans skapar en slät bindande yta på vilken Foundation kan bättre gälla. Primern hindrar dem från att färgas med tiden genom svett eller talg. Så att de inte adjö på sommaren och part nätter i fina linjer i ansiktet. Vilket naturligtvis har en effekt på de andra, som tänker, man ser att färskt! Det extra steget lönar vägen ekonomiskt. Det tar mindre Foundation - och det varar dubbelt så länge som utan deras medbrottslingar vid basen.

Hur hittar jag den rätta?

Känn din hud är regeln för primers. Det är därför nödvändigt att ta reda på hur mycket man tenderar (för övrigt alltid bra att veta - även när man köper vård) till torrhet, fläckar, oiliness, missfärgning, känslig eller vikta delar. Den gör-det-själv-analys: kvällen presenterar spegeln och se exakt vilka områden i ansiktet, har makeup förändrat hur. Är spel blir fjällande på hakan? Indikerar torrhet. Shining pannan och näsan? Eftersom någon har fet hud! Moderna Base produkter samma dessa oegentligheter med tillsatser. Bäst att fråga i butiken efter primer prover - och testa effekten under flera timmar i dagsljus vid vanlig Foundation. Också bra: endast delvis tillämpa primer som behövs, för. Som i kombination huden med en oljig T-zonen.

Vilka speciella talanger han borde ha?

Beror på dig, eller snarare, vad stör dig mest. De flesta produkter innehåller silikon, som jämnar ut hudytan. Bortsett från mindre specialprodukter visuellt porerna eller har en inbyggd anti-aging effekt. Dessutom beror det på tonen: gulaktiga Primers bidra till rodnad i ansiktet, roséstichige primer snarare mot den bleka, trötta hy. För de extra glöd produkter med ljusreflekterande partiklar, det bästa valet, och även kampen mot finnar kan hjälpa till med salicylsyra speciella primers. På tal om finnar: Om huden på den nya primern reagerar med föroreningar, är den mest silikon för närvarande inte, men till de rika för din hud att särskilda medel.

Steg för steg

1. sekvens

Primern efter den sista underhålls steget, det vill säga dagen cream: har dem samlat nödvändigtvis tillräckligt länge (ca 5 min.). Efter primern stiftelsen kommer. Bra att veta: primer är alltid också om dagvården - även om han har oftast andra fördelar läkemedels. Det enda undantaget: fet och blandhy stark. tillräcklig för här. Som under sommarmånaderna, ofta bara basen utan extra omsorg.

2. Kvantitet

Less is more. en ärtstora dab av det är normalt tillräckligt redan primer för att täcka hela ansiktet. Om det smular, innebär att du var för generös med primer.

3. placering

Grundfärgen får inte tillämpas överallt, är livet äntligen ingen Photoshop! Ibland räcker det med att använda det bara för att de områden som behöver särskild behandling: z. B. på oljiga delar en matt version, för att inte torka upp andra områden.

4. för

Primers kan lätt masseras i cirklar eller försiktigt knackade, precis som du vill, men naturligtvis nödvändigtvis med rena fingrar. Ännu bättre: en speciell borste eller en platt Foundation modell.

5. fullföljande

Bra saker kommer till dem som väntar: tillämpa grunden efter ytterligare fem minuter, så att de inte blandas med primers. Detta minskar sätter effekt - och allt skulle vara förgäves!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 31