Posts

Länge leve färgen!

Med dessa professionella tricks se dina läppar i timmar som färsk makeup från ...

läppar-kvinna-septum

Din läppstift bleknar oftast efter en kort tid? Inte längre! Läs våra tips från proffs
©
Stocksy

Perfekt gjort läppar är kronan på varje look. Desto bättre om färgen varar riktigt långt! Särskilt rika nyanser av hur närvarande så fashionabla mörkgrå, plommon och bruna toner och den klassiska röda eller rosa, behöver särskild uppmärksamhet. För att din favorit läppstift fortfarande ser ut som ny makeup för timmar, avslöjar
Marlen Elstner, framgångsrik make-up artist på Berlin Fashion Week, för fotograferingar och filmproduktioner, deras bästa professionella tricks ...

Trick 1: Primer

Så att färgen resultatet är verkligen vacker och håller så länge som möjligt behöver vi släta, fett läppar. Det första steget är därför en speciell läpp primer som
"Prep & Prime LIP" MAC. Den ger huden med fukt, lämnar spår och rynkor att försvinna och rockar läpparna med en lövtunna, fettlager, vilket gör dem underbart platt, slät och matt - den idealiska basen för läppstift. genom det sättEn matt läppstift kommer att pågå längre än en glänsande läppfärg! Eftersom texturen innehåller mer olja, är det av naturen "hal" och går snabbare.

Trick 2: Foundation

Om du inte har primers till hands, kan du istället förbereda läpparna med något (mattor) Foundation! För att välja en nyans ljusare än huden, sedan läppstift färg då ser särskilt ljus och intensiv.

Trick 3: fix konturer

För att din korrekta och sydda i flera lager läppstift inte "löper ut" eller suddig, fixa läpp konturer tidigare med läppenna. Lipliner är antingen kommersiellt tillgängliga i att matcha den läppstift färg eller neutralt öppet. När? Efter primerskiktet och innan den första läppstiftet. 

Trick 4: Lipliner allover

En verkligt effektiv trick för hållbarhet är att måla läpparna helt med läppenna! Eftersom han kommer att fixa konturerna i sin ursprungliga funktion, är dess konsistens särskilt tråkig och torr, vilket gör på läpparna för bättre grepp.

Trick 5: Top Coat

Special Top Coat glans och läppbalsam, som
"Super Stay 24 Pflegebalsam" Maybelline, skapa ytterligare skyddande film över läppstift, tätning och fixa färg och ger extra lång livslängd. Steg för steg: Dra balsam stick försiktiga om färdiga målade läppar eller DAB med fingertoppen. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 52