Posts

De bästa tips för att bekämpa svettning

Vad som verkligen hjälper?

  1. Det låter banalt, men det är mer effektivt: lukten av svett du arbetar med en vanlig Rakning hår under armarna disk. Bakterierna som ansvarar för lukt insättning på håret. En rakat armhålan kan rengöras bättre och inte müffelt så snabbt.
  2. Använd deodoranter, antiperspiranter eller pulver alltid bäst direkt efter tvättning, så bakterierna har ingen chans att föröka sig.
  3. Titta på vad du svettas särskilt stark. Vissa människor reagerar på intensiv heta kryddor. Chili driver dig svettpärlor i pannan? Sedan ta föredrar att lätta kryddor.
  4. På sommaren, under träning eller kraftig svettning kan funktionella underkläder hjälpa till. Fukten bort och kan bättre avdunsta.
  5. Använd fläkt. Superstar Katy Perry leder vägen! Detta eleganta metod för kylning är smartare än vi trodde: Om huvudet är kyler hjärnan skickade en signal runterzufahren svettning. Denna reflex utlöses för varje person - ibland starkare, svagare ibland. Så fläkten kyler inte (enbart) huvudet men skickar koden för att stänga av kroppens vattenkranen.
  6. Om du är orolig för att komma mycket svett på en dag eller en föreläsning, kan svets ark hjälpa till. Som är gjorda av bomull och är där för några euro i det torra varor butik. De är helt enkelt kopplad till skrivare eller dubbelhäftande tejp i kläder. Samma effekt har nödvändig även en trosskydd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =