Posts

Effekter och risker

Vi har observerat att nu många young Hollywood Stjärnor har Botox mindre ansiktsuttryck. Är också frestande ja: Några små små jab och rynkor någonsin inträffar ingen operation, ingen driftstopp, inga ärr .. Är det verkligen så enkelt? Vad är effekten av Botox? Och vad finns det för risker? Vi frågade våra experter

Botox: Impact och Risiken_523755

Botox är lösningen? I skratt, tänkare eller rynka pannan linjer, är sprutan en betydande effekt. Förutsatt allt går bra, eftersom den lilla prick är inte utan risker ©
Getty Images

De har alltid en jämn brygg spel, en rynka fritt leende och pannan sätter sig i slå upp inte i veck - säkert har några riktigt bra gener ofta citerade. Men faktum är att fler och fler unga stjärnorna i sin skönhet hjälp med ett par Botox injektioner på hopp. Ett snabbt besök till läkaren och efter några dagar, effekten av Botox synlig: huden ser fantastiskt avslappnad och jämnas ut. När det gäller en spa paus. Precis som det. Ändå är det och förblir en medicinsk åtgärd - med de önskade effekterna av Botox, liksom risker.

Vad är Botox?

Botulinumtoxin som Botox faktiskt kallas, är en signal som alstras av bakteriellt protein. En gift, mycket effektiv och även biologiska vapen kapabla. Namnet för övrigt betyder "korv gift" (latin, botulus = korv, toxin = gift) och skapades när vi 1820 anslutning av dödsfallen undersökta genom att äta skämd mat. Samtidigt har forskare avkodas giftet och erkänt sin potential.

Effekterna av Botox

utspädd extrem det används inom medicinen sedan början av 80-talet. Det hjälper i neurologiska rörelsestörningar, migrän, för att undvika tänder slipning, i vissa urologiska sjukdomar eller mot överdriven svettning. Skönheten medicin har den förmodade miraklet anti-rynk i cirka tio år i sin anti-aging repertoar. Principen om effekten av Botox är mycket enkel: signalöverföringen från nerv till muskel hämmas, så att den kan tillfälligt inte aktiveras. Den överliggande huden förblir mjuk och skrynkelfri. Och det är vad många vill: rynkor bör inte ens uppstår. Men, kära stjärnor, som måste redan vara i 20-årsåldern? Ansiktsuttryck är inte en orsak till paranoia! Slutligen är det också den livliga atmosfär som gör dig vacker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 70