Posts

Hårfärgning utan skador

Frekvent hår färg bör inte anstränga hårstrukturen nu. Tack vare en mirakelkur från Kalifornien som heter Olaplex

olaplex-mod

Von Braun on Blonde: Tack Olaplex frekvent hårfärgnings är inte längre ett problem ©
Stocksy

utnyttjas att färgning vårt hår, är varje klar. Fortfarande har skadan - hittills accepterat - trasiga hårstruktur, hår brott, torrt och tråkigt hår. Men kanske det inte längre är nödvändigt! Den kemiska universalmedel Olaplex bör se till att förluster inte uppstår.

Hur kan det vara?

Vårt hår är gjord av svavelbryggor som håller håret fibrerna. Under färgningsprocessen, dessa svavelbryggor attackerades och lösas. Olaplex har en patenterad ingrediens som matchar hårfibrerna igen.

Som servicearbete?

Tjänsten varar i tre timmar. 'Bond Multiplikator No.1', är den rena, flytande version av Olaplex införlivas i håret med färgen / blekning. 'Bond nr Perfector 2 'fungerar efter tvätt av färg. 'Hair Perfector No. 3 'är avsedd för hemmabruk. Den ersätter en intensiv hårinpackning och bör en eller två gånger i veckan - kan användas - beroende på tillståndet i håret.

olaplex_no_1-3-510

Tre varianter: .. Olaplex nr 1 och nr 2 för användning i salongen, Olaplex nr 3 för hemmet.

©
Olaplex

Produkterna kan användas, men inte bara i färgningsprocesser. Slutligen håret är halta och håglös av styling, riktning, kamning och sol i det långa loppet. Så Olaplex kan också användas som en ren fastighetsunderhåll. Skadat hår är levande, stark och silkeslen igen.

olaplex

Före och efter Olaplex behandlingen. Bilderna visar nagelbanden av håret

©
PR (2); Collage: Condé Nast

Big hype om Olaplex

Den hype i USA är så stor att de produkter för hemmet är redan ute. Även i Tyskland, är produkten blir allt populärare. Så småningom, fler och fler salonger uppgraderar med Olaplex.

Inte undra på, eftersom stjärnor som Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez och deras stjärna stylist Tracey Cunningham svär vid mirakelkur. De sociala medierna blomstrar bilder med före-och-efter jämförelse. Svårt att tro att bara ett steg från en mörkbrun mane är en platina blonde - som också ser super friskt och glänsande:

Vi måste försöka själv. Klicka här för GLAMOUR Review

Även i de sociala nätverken är en hel del före-och-efter-bilder kan hittas: 

Vårt tips: Olaplex Winter Pack Hair Perfector No. 3

Under den kalla årstiden, håret särskilt ansträngd av de låga temperaturer utanför, den uppvärmda luften inuti och friktionen med halsdukar och hattar. Den Olaplex intensivvård stärker håret inifrån och förhindrar kluvna hårtoppar och hår sönder. Applicera en gång i veckan. För detta först hårschampo som vanligt och skölj sedan Olaplex Hair Perfector No. 3 jämnt massera in i fuktigt hår och låt verka i 10 minuter. Tvätta sedan håret och schampo igen och underhålla med ett balsam. Vintern pack kostar ca 80 euro och är tillgänglig från oktober. 

olaplex_winterpack_frontal-510

Förstärkning för stressade vintern hår: Hår Olaplex Perfector No. 3 hemma som en dubbel för programmet. Från oktober till utvalda hår salonger och
www.newflag
-
shop.com tillgängligt

©
Olaplex


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =