Posts

Rosa Barbie utan effekt

Skimrande höjdpunkter nya verktyg och variationer av färgen rosa: Make-up artist Loni Baur har svikit oss de viktigaste trenderna för hösten och vintern 2017/18. Även: de mest spännande ser föreställningarna av Mercedes-Benz Fashion Week i Berlin

makeup trender, Berlin Fashion Week trender

Rosa rouge och starka ögonbryn: Skönheten leta efter Malaikaraiss show i Berlin bestod av Loni Baur
©
Catrice; Moritz Thau

Ingen Fashion Week utan Loni! Även i år Loni Baur skapade en gång spännande skönhet söker Berlin mode salong. Vi gillade make-up artist exklusivt avslöja de sex största trenderna för hösten och vintern 2017/18.

Trend # 1: Individualitet 

"Temat för individualitet och personalisering blir allt viktigare under hösten och vintern 2017/18. Det är lekfullt behandlas med färgade accenter. Färger och texturer är fria mixas och matchas med egen skönhet utseende. vara att bära smink har enkelt och ska vara roligt"Så Loni Baur.

Trend # 2: nya verktyg

"Många produkter som tidigare skapats enbart för make-up artister och specialister förenklas för slutanvändaren och lätt att använda. Ansökan är enkel och idiotsäker resulterar i en mer professionell make-up resultat. Vi kan se fram emot många nya verktyg. Som Cushion eyeliner och läpp Cushion Catrice. Både må bra och roligt i ansökan"Avslöjar make-up artist.

loni_baur_armin_morbach

Vår expert: Loni Baur är internationellt erkänd som Topvisagistin gå. I Berlin, skapade hon tillsammans med Catrice makeup ser ut från program som Malaikaraiss, ODEEH och Antonia Goy.

©
Armin Morbach

Trend # 3: Starkt Rosa

Och vilka färger vi kommer att se i nästa säsong och slitage? "Det kommer att finnas många varma toner på ögonen. Koppar kvar och även Rosa kommer att flytta tillbaka in i rampljuset. Det är en pastelliges, rökig rosa, sin image mindre "flickaktigt" så många fler "könlös" är. Kvinnor vågar åter mer till en ny tolkning av färgen rosa upp utan "barbie måttligt" att agera. Detta gäller särskilt för kinder och ögon, mindre på läppen"Så Loni Baur.

Trend # 4: Mousserande Looks 

"Glitter kommer skimmer och metalliska effekter fortfarande spela en viktig roll på vintern 2017:e men formerna är som en lite mjukare och en make-up behöver inte vara perfekt. Den måste levas med den"Rekommenderar experten.

Trend # 5: Skiktning

"Ämnet Skiktning är en mycket populär! Av den enskilde blandning av färgkombinationer och texturer, täckskikt spela en viktig roll. Läppstift är belagda antingen med läppglans överlack eller med ett silvermetallglans eller de får en guld ögonskugga som highlighter. Fantasin känner inga gränser"Så Loni Baur.

Trend # 6: glansiga läppar

Bye bye, Matt effekt! I nästa trend säsong, läpparna får mer glans igen som Loni Baur profete: "Under vintern 2017 kommer vi att se fler krämig glossige texturer på läpparna." 

Skönheten ser ut från Berlin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1