Posts

Fantastisk hy med Lancôme Dreamtone

Liksom många kvinnor, jag drömmer om en felfri, strålande hud som inte behöver smink. Lancôme har utvecklat lösningen allas problem: Dreamtone. Att vara för bra eller hur? Jag kunde testa mirakel serum

lancome_dreamtone_hoch

©
Lisa Hantke / Katja Brömer

Youcef S. Nabi, VD för Lancôme, vet vad kvinnor plats värde: "Önskan om en vacker hy är djupt rotad i medvetandet hos kvinnor - oavsett ålder, hudfärg och ursprung. Lancôme har därför utvecklat en innovativ, oöverträffad omsorg koncept", 

Jag kunde testa korrigerings serum och övertyga mig om Lancôme Dreamtone. Eftersom huden tonen i en kombination av de tre naturliga pigment hemoglobin, melanin och karotenoider resultat, har Lancôme utvecklat tre olika pigmente korrigeringar. En åtskillnad görs i tre avsnitt: ljuset hudfärg, som tenderar att en blek hy och verkande rodnad, den genomsnittliga hudfärg, som tenderar att en grå slöja och en mörk hudfärg, som tenderar att vara mörka tider. Min hud motsvarar den genomsnittliga ljudet, eftersom min hy sälg ofta agerar efter en lång dag på kontoret och skulle förlora all skimmer utan min älskade BB Cream och rodna. Eftersom corrector med hjälp av egna formler på varje Pigmentierungsprofil agerar individuellt, bör min hud verkar inom 8 veckor frisk, fräsch och transparent. Jag var nyfiken.

Mitt första intryck var positivt: Texturen av corrector är lätt, uppfriskande och ger en behaglig känsla på huden. Även har en hög kiselhalt serum dock föra lyster pigment innehöll min hy vid den första ansökan till skimmer. Även efter 4 veckor min hud är jämn och naturligt vacker, blek hy och grånande, ade. 

Efter de planerade åtta veckor jag kan dra en slutsats: Dreamtone förbättrar hy inom en mycket kort tid, ger hyn lyster och skapar en behaglig glöd. Även om jag inte kan ge upp BB Cream Blush och alltid, min hud har dock förbättrats avsevärt.    

Lancôme Dreamtone, 40 ml till 90 euro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 48