Posts

joyful språng

Hon är bubblande med vitalitet och optimism. Miranda Kerr möter skönhet redaktör Jessica Simon med en sådan positiv attityd som infekterar direkt ....

hochformat-artikelbild-5997_17_ga_escada_05_092_v1a

Miranda Kerr är full av positiv energi ©
Escada

Jag kommer in i presidentsviten på "Vier Jahreszeiten Kempinski" i Munich. Under mina fötter fluffig vit matta som går som på fjädrar. Solen strömmar genom de stora fönstren och lämnar lokalen lysa ännu mer. Jag tittar på den vita skinnsoffa, från en strålande Miranda Kerr hoppar upp och ber mig att ta en plats. Hon bubblar med vitalitet. Framför oss på glasbord: den nya Escada parfym 'Joyful', som hon ger hennes ansikte. Nästa: Buketter av vita rosor.

GLAMOUR: Är vita rosor din favorit blommor?

Miranda Kerr: De är underbara. Men mest av allt älskar jag pioner. De är så vacker, mycket feminin och känslig. Och även en del av 'Joyful'. Som jag Escada frågade om jag skulle vilja vara ansiktet utåt för parfymen, jag tror inte två gånger.

GLAMOUR: Titeln på parfymer passar så bra för dig ...

Miranda Kerr: Ja, just det. Jag försöker se allt positivt. Jag är bara tacksam för min hälsa, min son och hans hälsa, min familj, vänner och jag har tak över huvudet. Att jag har färskvatten och tillräckligt med mat. Det finns så många saker i livet som du inte kan ta för givet. När man inser hur värdefull livet är, kan det vara mycket annorlunda utseende på saker. Denna tacksamhet ger glädje och som fyller mig.

GLAMOUR: Livet tyvärr också ger dåliga tider med honom.

Miranda Kerr: Om vi ​​aldrig fördes till liv utmaningar, hur kan vi uppskattar de goda tiderna? Att vara människa inkluderar både positiva och negativa erfarenheter. men du har valet av hur man hanterar det. Min första pojkvän dog vid 18 års ålder, var jag 16. Det var en mycket svår tid för mig. Tills jag ändrat mitt sätt att se på denna dramatiska händelse. För har jag insett att jag kan vara tacksamma för den tid som han har berikat mitt liv, tacksam för den tid vi hade tillsammans. Och nu har jag så mycket ny lycka. Min son Flynn. Om han kramar mig, det är den bästa känslan jag någonsin haft. Om han håller min hand, det känns som magi. Jag älskar honom. Han har varit med mig här i München. Han är för närvarande i parken, eftersom han älskar att vara ute. Han är en riktig friluftsmänniska.

GLAMOUR: Du delar säkert många underbara upplevelser tillsammans. Vad har inte gett dig mest energi?

Miranda Kerr: I själva verket, för att ge ett liv. Flynn. Även känslan av att vara gravid var en underbar tid för mig. Allt jag har gjort i denna tid, och erfarenhet har alla mina tankar och handlingar påverkade lilla varelsen i mig. Och du vill låta honom den bästa starten i livet. När Flynn föddes och han är ganska inbäddat i sig för första gången till mitt bröst - det var magisk.

GLAMOUR: Var gör varje morgon din medryckande livsglädje?

Miranda Kerr: Först av allt, jag gosa med min son, jag krama honom och kyssa honom och berätta för honom att jag älskar honom. Och han säger samma sak till mig. Då ber jag. Tack för den vackra dag för livets gåva, för min familjs hälsa, min son. (Hon viker händerna) Vänligen välsigna denna dag, alla jag möter och hjälper mig, du ett stöd i världen och att sprida din gudomliga kärleken.

miranda-510

Hoppa av glädje!

©
Instagram

GLAMOUR: Och om du får upp igen på fel sida? Ha ett universalmedel mot dåligt humör?

Miranda Kerr: Jag kallar det "Hoppa av glädje", Man stormsteg och tänker på allt som vi är tacksamma. har gått till dåligt humör. Dessutom Vem är irriterad när han humle?

Bergen eller havet? Höga klackar eller flip flops? I vår antingen-eller intervju Miranda Kerr avslöjar mycket om sig själv.

Bergen eller havet? Höga klackar eller flip flops? För vad Miranda Kerr beslutar förmodligen?

'Joyful' av Escada finns på utvalda skönhetsbutiker från och med nu, 75 ml EdP 91 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =