Posts

Samo za eno noč

Popolno za eno noč (ONS) gre takole: dva singla flirt in spoznajo med seboj, se ujame s svojim poželenjem in pustite, da se zvečer izginilo spontano v postelji. Sliši se preprosto. Ampak, če ne poznate pravil in prepovedi za edinstveno avanturo, ki se lahko hitro razvijejo v velik flop. Tako da lahko preprosto uživajte eno noč stoji v prihodnosti, smo zbrali nekaj nasvetov tukaj, ki je izven meja v noči noči

one-night-stand-70000184

Upoštevajte pravila in uživajte eno noč!
©
Getty Images

Ne pozabi kondomov

Varnost na prvem mestu! Tudi če vas je vaša osvajanja zameglila njegov šarm tudi najbolj racionalen vpogled: vedno vztrajajo na kondom. Ni važno, kako dolgo traja, da dobimo eno.

Nasvet: Postavite svoje osebne odgovornosti in vedno v sili kondom v žepu. In če ne zaloge in lekarne v službi: Služba za kondom vam ponuja okoli uro z varnostjo.

Ne pijan!

Kozarec za spodbujanje razpoloženja je v redu. vendar je z alkoholom zadrogirani vse čute, ne-gre po eno noč, kot je znameniti metulja občutek v želodcu, predvsem pa nezaželenih kovanje v glavi. Dodatne Najslabše Primeri: Morate opraviti ali ne more niti spomniti imena svojega osvojitev naslednjega dne. Bi bilo škoda, da razburljivo doživetje.

Nasvet: Ne pretiravajte z alkoholom, saj sklopov užitka na določeni ravni v vsakem primeru le dušilca ​​na in pijačo spet in spet kozarec vode. Ta ohranja fit.

povej "no" za nor spolni položaji in -techniken!

Eno-noč je dejansko tam, da vsi primeri sodijo in res nered spolno, vendar ne vsi, je v postelji v lisicah, bondage,
Kamasutra ali druge (S-) poskusi.

Nasvet: Obvestite svojega partnerja (tudi če ima ta status le za nekaj ur), odprt in iskren o tem, kaj hočeš. In ko gre za nekaj iger, ki jih in ni ležijo v postelji na isti valovni dolžini, pravijo jasno "no",

nikoli "Reči ljubim te"

Komaj v postelji z gospodom X in celo čustva vožnjo na toboganu. Naši hormoni predstavljajo največje delovne med seksom. Kljub čustva vzmetenja na oblak devet, ki jih je treba na eno noč, da ne bo "Ljubim te" odnese, ki ubije erotično razpoloženje.

Nasvet: Ostanite mirni in misliti že v večernih urah, da vzorec nizov si brezplačno v nujnih primerih iz vašega trpljenja. Na primer, "Smešno, da smo bili tako spontano, kajne?",

Ne zaspite!

Kdo zaspi po eno noč v objemu svojega osvajanja, pričakovane naslednje jutro morda nevljudno prebujanju. Tudi če ste zato vas v času prometne dobro v svoji koži: Kdo ve, kako se postaviti po nenačrtovanem Randevu na njegovo spontano dejanje?

Nasvet: Grad po spolu, da paket svoje stvari in dal kul konča ven. Ko je spontani seks dogaja v vašem domu, pojasni, da ste najboljši prej, ni pripravljen za goste čez noč. In če si zaspal, četudi le za eno noč, ampak: Pojdi pred zajtrkom.

ostanejo v stiku? Daj mi svojo številko!

Telefon dalassen ali ne? Če ste prepričani, da želite preživeti več časa s svojo osvojitev, nič ne ostanejo v stiku. V nasprotnem primeru: Spremljajte svoje podatke zase.

Nasvet: Namesto, da bi zapustili svojo telefonsko številko, prosite za njegovo. Tako se lahko odločite, ali je vaš one-night stati eno bolj razvite države, ali ne po razburljivo noč.
S temi preprostimi triki WhatsApp teče za tabo pot

Samo pozabi ničesar!

Na poti domov iz spontanega eno noč s fantom, ki jih spoznal v baru včeraj, da vas udari kot strela: pozabili ste podedovali od babica jopico v svojem stanovanju! Srečanje je verjetno neizogibno. Zjutraj absolutno ni tako krasen, kot včeraj ste našli svojo osvojitev.

Nasvet: Še enkrat, mislim preprečuje težave na: Bodite prepričani tudi, da se vse obleke in predmete, ki ste jih imeli z njimi, nazaj domov. Če se odločite, kaj smemo pozabiti: prosi prijatelja za pomoč, da poberem.

Tabu: Seks z Ex

Seks s svojim ex bila vedno tako dobra? Mnogi ljudje so šibki, ko je priložnost za nove spolne avanture z nekdanjimi rezultatov, vendar ne pozabite: nekdanji fant, ne moreš tako enostavno za eno noč pošlje nazaj v potopu. Enako velja tudi za vašega najboljšega prijatelja.
Več kot prijatelja? preizkusite tukaj!

Namig: Vzemite si nekaj časa za premislek svoj korak dobro. Če je to vaš bivši fant ali najboljši prijatelj, bo jutri želja še vedno prisotna - in potem veste, kako bi morali ukrepati.

Imeli so dodatki in naslednje jutro, ampak nenadoma kot tingly notri? Avtor Mia Ming razkriva
Na naslednji strani, kot si lahko sami roko proti tej krivici v ljubezni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6