Posts

(K) dobra ideja?

Tam je nenadoma pred vami, vaš bivši fant, na žaru vaših skupnih prijateljih. Toda po nekaj neudobnih minut na začetku vsega, kar je, kot vedno na enkrat, smejati skupaj in se sprašujem, na skrivaj, zakaj si vedno ločeni. Ti preprosto prezreti stroge izgled vašega najboljšega prijatelja in na koncu s svojim ex v postelji. pomaga Seks z Ex za spopadanje z ločevanjem bolje ni tragičen, saj pravijo znanstveniki

Seks Ex

Seks z Ex je zasnovan tako, da pomaga, da bolje skrbi za ločitev
©
iStockphoto

Naslednji dan, tvoja punca želi, da bi vam prebral dejanje izgredov: "Ali si nor? Zakaj delaš zase?" Odnos nekaterih kolegov razgovor z uvodniku glamurja na to temo "Seks z Ex" izgleda podobno, kot je na koncu vedno so dobri razlogi za ločitev in sex trpljenja, predelavo in pozabijo nepotrebnem dolgotrajnih ali sproža lažno upanje na nov začetek. ena v "Revija za socialno in klinično psihologijo" objavljena študija nas pripelje do premisli: Po seksu z Ex - vsaj v posameznih primerih - ne sme biti tako slaba ideja!

Seks z Ex je namenjen za pomoč ločitvenim postopkom

Raziskovalci z univerze Arizona anketiranih 137 poročene, vendar sveže delih parov po njenem zdravju in njen stik z bivšim partnerjem. Ni presenetljivo, da tisti, ki so že sprejeli zakon off, so bili v boljšem položaju od ostalih, ki se niti ne zavedaš. Toda: Tisti, ki niso obdelani njihovo ločitev, prišel bolje z razmerami, ko je pristal s svojim ex enkrat v postelji, ne pa ohraniti platonsko prijateljstvo ali se obrnite ga popolnoma ustaviti.

Sliši se kot zelo dvomljiv način, da bi dobili več kot njegov bivši fant, kajne? "no"Pravi psiholog Dr. Asley Mason: "Eno še vedno vidi nekdanji kot njegov "Lover" naprej. Torej, če ste po ločitvi še vedno seks - to je fizični stik, tista običajno počne s svojim "ljubimec" - potem prilagodi sliko, eden ima svojega ex, v odnosu do njega."

Ena za denar

Reci: Človek ljubi svojo ex še vedno želi spati z njim, ker je to način, da izrazijo svojo ljubezen, in potem srečnejši, ker bi lahko vsaj pojedel kos torte razmerja. Na žalost je Snacking prepovedanih sadnih vodi (prosite partnerja preprosto kot maščobe češnja smetana pita prej!) Prej ali slej na trebuhu in v tem primeru za srčne bolečine, in zato ne more biti trajna rešitev, ampak le malo greh. Kdo želi lajšanje bolečino ali začasno pridobiti zadovoljstvo, da je dal svojega bivšega partnerja - vsaj spolno - še vedno bi imeli, tako da lahko njegova želja po študijskem predajo - če si res mora. Na dolgi rok, tako da mora ustaviti, vendar se strinja, Dr. Mason: "Jaz ne bi nujno svetujejo ljudem, da spati s svojo Expartnern, navsezadnje je lahko, da jih ustaviti, začeti nov odnos, v katerem bi bili srečnejši."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 79 =